xNeCaTix ,Bigbang'dan ![VEDA]!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

xNeCaTix ,Bigbang'dan ![VEDA]!

Mesaj gönderen necatialperen »

Öncelikle saygılarımı sunarım bütün dostlarıma,arkadaşlarıma ve beni tanıyan herkeze haklarını helal etmeleri dileğiyle ve aynı zamanda 11 ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif'in ilk gecesin de Allah tüm müslüman aleminin niyetlerini kabul eylesin.

Yıllar su gibi akıp gidiyor. Dönüp ardıma baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Zor günlerde el ele vermenin hazzını, kalbimin derinliklerinde hissediyorum. Şairin dediği gibi, Evet zor günlerdi… Geldi geçti... Ama yüreğimi deldi geçti. Şimdi taze umutlarla yeni bir başlangıca doğru yol alıyorum. Öğrenim hayatımda, arkadaşlarıma, gözyaşlarımı satırlara akıtarak veda ettiğim dönemler oldu. Ama bu defa öyle bir burukluk yaşamayacağım.
`İnsan hayatı, acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor. Göz açıp kapayıncaya kadar. Kâh büyük bir sevincin yarattığı mutluluk rüzgarları dalgalandırıyor yüreğinizi... Kah gönlünüzde kopan fırtınalar sarsıyor bütün benliğinizi. Aslında her şeyin temelinde sevgi yatıyor. Sevdiğiniz için üzülüyor, sevdiğiniz için seviniyorsunuz. Her acı tecrübede, insafsız bir kamçının sırtınıza her inişinde, bütün bunların, sevginin bedeli olduğunu düşünürseniz, rahatlayıp hafiflersiniz. Öyle ya, ananızı, babanızı, evladınızı, memleketinizi, mesleğinizi sevmeseniz, hayat sizin için hiçbir şey ifade etmese, ne başarısızlıktan, ne hastalıktan, ne ölümden, ne zulümden korkardınız. Ama ot gibi yaşardınız... Bütün çekilenler sevginin bedeli! Bütün mücadele, sevdiğiniz insanlar, bağlandığınız idealler uğruna veriliyor. ... Bir veda her zaman hüzün doludur. Hele yeniden buluşma tarihi belli değilse. Sonsuzluğa açılan dar bir geçitte, pencerelerden hemen hemen hiçbir ışık sızmıyorsa. Bir veda daima bir kaç damla gözyaşı, kırık dökük cümlelerin üzerine düşmüştür. Ama insanlar, nemelazımcılıktan sıyrıldıkları, doğru bildikleri değerler uğruna mücadele etme azmini kaybetmedikleri takdirde, akan gözyaşlarının suladığı topraklardan, yeni, yepyeni umutlar filizlenir, dallar tekrar tomurcuklanır. Neticede tünelin sonundaki ışık görünür ve kapalı bütün pencereler yavaş yavaş aralanır.`

Evet, sevgili arkadaşlarım, bu bir veda konuşması. Artık, aranızdan ayrılıyorum, başı dik, vicdanı hür olarak... Gün ola harman ola! Her gece iki gündüz arasındadır!` `Kimler geldi geçti bu oyundan. `Her sabah dünya yeniden kurulur, her sabah taze bir günün başlangıcıdır` Yarınlara ümitsiz bakmıyorum. Tünelin sonunda ışık var. Allah, yaradandır, her şeye mutlak hâkim olandır. Rahman ve rahim olan Allah`ın adına sığınır, mücadelemizi sonuna kadar yapar, ancak hedeflerimize ulaşmak için Allah`ın tanıdığı sınırları asla aşmayız. Çünkü bizler için, hayat sadece bir imtihandır. çünkü bizler, sadece bu dünya hayatı için değil, Yüce Rabbimiz`in huzuruna çıkacağımız gün ve ondan sonrası için de yaşarız.

` “Zor hemen yapılır, imkansız biraz zaman alır. Biz bu anlayışla oynadık oyunumuzu .
Bazı şeyler vardır hayatımızda. Yaşamın bir parçasıdır ama biz onların farkına bile varamayız. Ta ki elimizden uçup gideceğini, kaybedeceğimizi anlayana kadar. zor olan, ölümden kaçınmak değildir; bundan çok daha zor olan, kötülükten kaçınabilmektir, çünkü o, ölümden çok daha hızlı koşar. Başkalarını rahatsız etmeden ve mümkün olduğu kadar iyi olacak şekilde kendimizi yükseltip temizlenmek gerekir.

Sözlerimin sonunda bu 5 yıllık oyun hayatımın içerisin de bizden yardımlarını,dostluklarını,arkadaşlıklarını,abilik
ablalıklarını esirgemeyen tüm tanıdıklarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu duygular için de hepinize tekrar en derin hürmetlerimi sunuyorum. Hoş kalın, hoşçakalın…

[BANA YAPILAN YANLIŞLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMADIM, UNUTMAYACAĞIM !] Bundan sonra caharımı mehmet isimli bir arkadaşım oynayacaktır arada hal ve hatır sormaya kesinlikle gelecegim Allah'a emanet olun.

Necati Alperen FUNDAOĞLU.
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...

O'da Artık Bir Emekli...
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: xNeCaTix ,Bigbang'dan ![VEDA]!

Mesaj gönderen Lestrange »

Reel hayatında başarılar...
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

Seni severim Allah a emanet ol.saygılar
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Teşekkürler sizede başarılar hayatınızda ve oyununuzda.
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...

O'da Artık Bir Emekli...
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mehmet Nadir [JoOop ,xKaRaRGaHx (artık yeni çaldıklarınıda ekleyelim] xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII] Rıdvan Kakaç [Celxcuq Redone] Burak Ip [Allahüekber] bu kişilere hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum bana yaptıklarını ALLAH bir gün inş onlarada yaşatır. ALLAH'tan tek dileğim benim çektiklerimi çeksinler.

O'da Artık Bir Emekli...
Kullanıcı avatarı
Jackhammer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Jackhammer »

Necati kardeşim bu yazımı gördüğünde özelden mesaj atarsan seni ilgilendirecek bir konuda konuşmak istiyorum.
Asiiixlider / LeqenDkiLLeR /Jackhammer
Kullanıcı avatarı
nonameonur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen nonameonur »

Realde Başarılar knk :)
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

:? :? muck knk

O'da Artık Bir Emekli...
Xxreisxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Xxreisxx »

Knk gerçekten çok üzüldük.O şerefsizler ALLAH ından Bulsunlar .Bu arada tamamen oyunu bıraktım. Geri başlamak istersen ;Charları verebilirim. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KENDİNE İYİ BAK...
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Başlamayı düşünmüyorum okul hayatıma verecegirmedim şimdi hayat yaşıcam gerisi tefferühat herşey yalanmış ama eyw. ara sıra hal hatır sormaya kesinlikle gelecem.

O'da Artık Bir Emekli...

“Genel Sohbet” sayfasına dön