İşde bir çok oyuncu arkadaşlarımızında şikayetçi olduğu ph loncası loncadaki bir çok kişi adeta küfürbaz gibi önlerine gelen çok rahat bi şekilde küfür ediyolar eminimki bir çok oyuncu arkadaşım bunu ya umursamıyo bi kaçıda desteğe baş vuruyo lakin artık sabrımız taşıyor bu kişilere veya bu türküfür eden kişilere yönetimin artık bi el atmasını RİCA ediyoruz yeter artık kimsenin anası bacısı ortalık malı değildir biraz oyunu ciddiyete alınız sayın yöneticiler şikayetlerden bi yanıt alamıyoruz şikayetetmeniz yeterlidir diyorsunuz ama yetmiyo malesef bi sonuç alamadık en fazla susturma alıyolar yeter işde resimlerde gördüğünüz arkadaşı defalarca uyarmama rağmen adam kişiliğime hakaret ve kürüf ediyor + anama küfür ediyor ve söyleden özelede değil o kadar rahatki ve lonca başkanına söylerim demem rağman umursamıyo foruma koyucağımı söylemem rağman çok rahat karşılıyo ve benim annem 9 yıl önce vefat etti bunun gibi ....... lere artık bi duvar koyun ağzımı bozmak istemiyorum seviyelerine düşmek istemiyorum eminim bu konuyu siliceksiniz ama dikakte alınırsa çok memnun olurum şimdiden iyi çalışmalar .
Forum üzerinden küfür içerikli resimlerin paylaşımı yasaktır. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
Oyun içerisinde rahatsız olduğunuz durumlarda kişinin konuşmasını şikayet et butonunu kullanarak İKV Destek birimine iletebilirsiniz. Şikayet etmek istediğiniz kişi oyunda çıkmış ise; kişiyi arkadaş listenize eklemeyi deneyiniz. Rahatsız edici konuşma ve oyunda olmadığına dair aldığınız sarı renkli uyarı yazısını kapsayacak ekran görüntüsünü " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini oyuncu hata kullanım olarak düzenleyerek yine İKV Destek birimine iletebilirsiniz.
Loncadaki ARkadaşlardan özür dilerim o sinirler loncayı yazdım PHxPReNSaY adlı oyuncunun yaptığı küfürler çok ağır Loncadan Özür dilerim TEkrar
İşde bir çok oyuncu arkadaşlarımızında şikayetçi olduğu ph loncası loncadaki bir çok kişi adeta küfürbaz gibi önlerine gelen çok rahat bi şekilde küfür ediyolar eminimki bir çok oyuncu arkadaşım bunu ya umursamıyo bi kaçıda desteğe baş vuruyo lakin artık sabrımız taşıyor bu kişilere veya bu türküfür eden kişilere yönetimin artık bi el atmasını RİCA ediyoruz yeter artık kimsenin anası bacısı ortalık malı değildir biraz oyunu ciddiyete alınız sayın yöneticiler şikayetlerden bi yanıt alamıyoruz şikayetetmeniz yeterlidir diyorsunuz ama yetmiyo malesef bi sonuç alamadık en fazla susturma alıyolar yeter işde resimlerde gördüğünüz arkadaşı defalarca uyarmama rağmen adam kişiliğime hakaret ve kürüf ediyor + anama küfür ediyor ve söyleden özelede değil o kadar rahatki ve lonca başkanına söylerim demem rağman umursamıyo foruma koyucağımı söylemem rağman çok rahat karşılıyo ve benim annem 9 yıl önce vefat etti bunun gibi ....... lere artık bi duvar koyun ağzımı bozmak istemiyorum seviyelerine düşmek istemiyorum eminim bu konuyu siliceksiniz ama dikakte alınırsa çok memnun olurum şimdiden iyi çalışmalar .
Forum üzerinden küfür içerikli resimlerin paylaşımı yasaktır. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
Oyun içerisinde rahatsız olduğunuz durumlarda kişinin konuşmasını şikayet et butonunu kullanarak İKV Destek birimine iletebilirsiniz. Şikayet etmek istediğiniz kişi oyunda çıkmış ise; kişiyi arkadaş listenize eklemeyi deneyiniz. Rahatsız edici konuşma ve oyunda olmadığına dair aldığınız sarı renkli uyarı yazısını kapsayacak ekran görüntüsünü " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini oyuncu hata kullanım olarak düzenleyerek yine İKV Destek birimine iletebilirsiniz.
DigitalKumSaati
En son MeTT tarafından 01 Ağu 2011 12:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
furkanyldrm yazdı:Uygunsuz yorumunuz nedeni ile Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
DigitalKumSaati
1 küfürünü yakalarım demişsin bölgeden sende taner abime diyodun sende küfür ediyodun die noldu ,, tükürdüğünü yaladın mı kardeşim .. Yakalıyamassın bizim küfür ettiğimizi biz senin gibi insanlara yüz vermeyiz rahat ol ,, Bu arada biz birbirimizi koruruz tabi sonucta oyunda senin gibi insanlarda var :arrow: MkaABLA
buradan bile küfür edebiliyosun helal sana herkes görüceğini gördü ben asla küfür etmem koçum uyarırım insan gibi senin gibilerinin seviyesine düşmem maden ben küfür etmişim resim alaydın şimdimi aklına geliyo açını yakalarım diyo şuna bak resim alsaydın ozman amaaaa küfür etmedim ben etmiş olsan sende resim alırdın koçum tmmı hadi şimdi ikile senin yüzüden loncadaki temiz insanlarıda üzdüm onlardan çok çok özür diliyorum
MeTT yazdı:buradan bile küfür edebiliyosun helal sana herkes görüceğini gördü ben asla küfür etmem koçum uyarırım insan gibi senin gibilerinin seviyesine düşmem maden ben küfür etmişim resim alaydın şimdimi aklına geliyo açını yakalarım diyo şuna bak resim alsaydın ozman amaaaa küfür etmedim ben etmiş olsan sende resim alırdın koçum tmmı hadi şimdi ikile senin yüzüden loncadaki temiz insanlarıda üzdüm onlardan çok çok özür diliyorum
sen üzül üzül bunların hesabını vereceksin bak senin tutugun admalar destek çıkıyor senin yazdıklarının beni ilgilendirmez koçum ikile bu lafları sana söylemek lazım toz ol