mehmetsavran yazdı:Adammısınz la siz barbarmış gelin sizi bizim loncaya alamda adam olun
BİLADERR COK ZORUNA GİTMİŞ ANLAŞILAN BİZİM LONCA. BARBAR LONCASI SADECE OYUN ÜZERİNDE KALMAZ SEPET.BİZİM LONCA GARDAŞLIK DOSTLUK ÜZERİNE KURULUDUR.AYRICA BİZİM ADAM OLMAK İÇİN BİR ÇABAYA BİR YERLERE GİRMEYE İHTİYACIMIZ YOK. EĞER COK ADAM OLMAK İSTİYORSAN GEL SENİ ORTAMA SOKAYIM GARDAŞŞŞ DA EFENDİLİK ADAMLIK BULAŞSIN BİRAZ SANA KARATECİMİSİN KUNGFUCUMUSUN NESİN SEN. UNUTMADAN SENİN ADAMLIK DİYE PARK ETTİĞİN YERDEN BİZ TAKVİYELİ VİTESLE GEÇERİZ...
EFENDİ OL ADAM OL UZA!!!! İSTERSEN 5 TL LİK BİRDE POSTA PULUYLA GÖNDEREYİM SENİ. ÜZERİNDE SEPET RESMİ OLANLARINDAN HANİ STREET FİGHTER KARAKTERİ SENİ....
Uçurumun kénarındayım hızır,
Bir gamzélik rüzgar yétécék
Ha itti béni ha itécék
Uçurumun kénarındayım hızır,
Vazgéçilméz bélaya nazır,
Divan hazır, Férman hazır, Kurban hazır. . .
1-Ne Yazıp Ne yazmayacağımı Sana sormam, beni ilgilendirir.
2-Bana sataşmadan önce kalıbının adamı olmayı bil !. Az görmedim sizi Kareteci ve ayak tayfasıyla eö de cirit atarken
3-Eğer Bu yazdıklarımdan rahatsız olacak birisi varsa oda Bu Konun Yazarıdır.Sana Laf söylemek düşmez!
enesmik yazdı:
kasaphasan06 yazdı:Günaydın,
Görüyorum ki Bazı pislikler size de bulaşmaya çalışmış, Eğer bu şahıslara cevap verirsek Kendilerini adam Yerine Koymuş Oluruz.
Böylelerine Ne kadar Sabır Göstersek ne Kadar iyi niyetli davransak O kadar fazlasını isterler
En iyisi Gelin Böylelerine Cevap Vermeyelim Bakalım Kendi Kendilerine Konuşacak Kadar da mı aptallar ?
sen yöneticimisin ki her konuya aynı şeyi yazıyorsun bi durum varsa şikayet et mesaj sayını yükseltme