>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- hakan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
orhan abı benım telım 05344855906 senın telı kapalı.
Evolation Kardeşxhakannnn
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
oke abicim saolasın msj alınmıstırorhantu79 yazdı:selamun aleyküm arkadaşlar epey zamandır aranızda yoktum bazı nedenlerden dolayı aranıza geri geldim ve hakanım çok geçmiş olsun çarını çaldırdın diye nere gidiyon sipa hiç bir yere gitmiyon ok benle konuşmadan ben burdayım yavuz sana gelince senveya başkası herkez loncada olan arkadaşlar loncanın sahibidir birbirinize sahip çıkacaksınız saygılar sevgiler Kardeşxorhan

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- RocKBoysS
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
hakan ÇArın ÇalınmIŞ üzüldüMM senin Ne kadar EmeK harcadIGını ben Biliyorum..
Bu arada Kardeşxhaknnn diye çar Açtınmı ve bziden İTme para istiyormuşsun... Kardeşxenes PAra ve pant. istemişsin
LoncdaN çıkarmakla Tehdit ETmiş Dogrumudur senden BUNun cevaBI bekliyorum...
Bende uzun zamandır Yoktum beni UNutmuşlar ZAten
1 ay kadar oyundayım... o süre zarfında görüşcez
Orhan Abim^e gelince geçMİşler olsun Tez zamanda iyileşir İNşalLAh ama BAşka nedenlerDEn dolayı girmiosun GAliba Abi işinimi çok AksaTIn yaw
Enes,, Kadir Siz i Loncadan Bi Orhan abi bİde Hamza çıkartır bunu bilin...
SAYGILARIMI SUNARIM
Kardeşxsinan
Bu arada Kardeşxhaknnn diye çar Açtınmı ve bziden İTme para istiyormuşsun... Kardeşxenes PAra ve pant. istemişsin
LoncdaN çıkarmakla Tehdit ETmiş Dogrumudur senden BUNun cevaBI bekliyorum...
Bende uzun zamandır Yoktum beni UNutmuşlar ZAten
Orhan Abim^e gelince geçMİşler olsun Tez zamanda iyileşir İNşalLAh ama BAşka nedenlerDEn dolayı girmiosun GAliba Abi işinimi çok AksaTIn yaw
Enes,, Kadir Siz i Loncadan Bi Orhan abi bİde Hamza çıkartır bunu bilin...
SAYGILARIMI SUNARIM
Kardeşxsinan
Şehzade - Şehzadee - Gitaristanbul (BEYAZKÖŞK)
Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
Merhabalar
Yarın ki toplantıda tüm Kardeş lonca üyelerini bekliyoruz. Hakan gelemeye bilir onun adına herkesten ben özür diliyorum halletmesi gereken bazı işleri var .Yarın tüm kardeş loncası toplantıda bulunmak zorundadır.Duymayanlara oyundan iletiniz sevgi ve saygılarımla
kardeş lonca başkanı
kardeşxhamza
Yarın ki toplantıda tüm Kardeş lonca üyelerini bekliyoruz. Hakan gelemeye bilir onun adına herkesten ben özür diliyorum halletmesi gereken bazı işleri var .Yarın tüm kardeş loncası toplantıda bulunmak zorundadır.Duymayanlara oyundan iletiniz sevgi ve saygılarımla
kardeş lonca başkanı
kardeşxhamza
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
byhMz yazdı:Merhabalar
kardeş lonca başkanı
kardeşxhamza
hamza abi k bakma foruma bakmamısım toplantı olup olmadığındanda haberim yok eğer olduysa gelemdiğimden dolayı herkesten özür dilerim
''Saygılarımla''

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hamza abi sana bi sorum olucak Loncamızın Üye alımları devam ediyormu oyunda sürekli arkadaslar bana loncanıza katılmak istiorum die geliorlar bnde üye alımları varmi bilmiorum diyerek geri çevirdim eğer devam ediyorsa arkadaslara yardımcı olayım
Saygılarımla
Saygılarımla

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
-
- Sahaf Yardımcısı
Selamun aleyküm arkadaşlar geçen haftaki toplantıda kimse yoktu lonca sayfasını loncada olan herkez bundan sonra takit edecek toplantı pazar sahat 15.00 da olucak bukez bahane istemiyorum yine antırepoda anlaşılmayan birşey olmaz inşalah duyanlar duymayana bildirsin hakanım benim cep 05374418712 ok burdan ulaşabilir isteyen herkezi bekliyorum saygılar sevgilerKardeşxorhan
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sa Arkadaslar öncelikle Orhan abi bahane istemiyorum demisin ancak ben pazar günü bilgisayarım bozuk olduğundan katılamıyacağım cok cok özür dileri Orhan abicim
Saygılarımla
Saygılarımla

=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
Öncelikle bütün kardeşx loncasına slm larımı ıletır ve kardeşxhakannn arkadasmızın basına qelenlerden dolayı cok uzuldum
( cunku bu loncaya ben daha yenı gırdım ve bunu hakan abem sagladı bız aynı yerde oturuyorduk...
biliyorum hepiniz beni cok merak edıyorsunuz ismimi acıklıom
)
ben kardeşxmetin
BEnı tam tanımıyan wardır oyuna yenı basladıgım ıcın ama zman ıcınde tanıtıcagız kendımızı
hepinize saygı ve sevgılerımle hepınıze ıyı gunler ıyı forumlar dılerım grsmek uzere k.i.b. ......................
biliyorum hepiniz beni cok merak edıyorsunuz ismimi acıklıom
ben kardeşxmetin
BEnı tam tanımıyan wardır oyuna yenı basladıgım ıcın ama zman ıcınde tanıtıcagız kendımızı
hepinize saygı ve sevgılerımle hepınıze ıyı gunler ıyı forumlar dılerım grsmek uzere k.i.b. ......................
-
- Sahaf Yardımcısı
selaun aekümarkdaşlar bu loncada adamı kalmadı yoksa tınlamıyonuzmu bizi ben iki haftadır toplantı var diyorum kimse yok oyle olsun karar kendi kararınız gene haftaya 15.00 da toplantı gene gelmeyin gelmeyen arkadaşlara söyluyorum birdaha hiç gelmesinler ok uyarmadı demeyin loncadan atmayan adam degildir lonca başkanları dahil saygılar sevgiler Kardeşxorhan