Bide XxXŞiRiNXxX vardı nerde o kız yaw iyi dövüşürdük
4 yıl öncesinden kimer var bakim l
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 4 yıl öncesinden kimer var bakim l
Peş peşe olacak ama kmse kusura bakmasın . KankaXWoooo ile görüşen haber alan varsa özele bi not düşsün 
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
selamlar dostlar...cok eski olmasamda 2007 ocak ayında baslamıstım sanırım bi 4 senelik anım var bu oyunda ve tanıdıgım bi çok kişi gerçi cogu bıraktı ama neyse...hepinizin söyledigi şeyler anlamlı ve dogru şeyler şimdilerde oyunun tadı tuzu yok aahh eski günler diyesi geliyo insanın aslında hiç gitmiyo çünkü o zaman insanların birbirine saygısı vardı şimdilerde ondan eser kalmadı...neyse benden şimdilik bu kadar 4 sene öncesinden
Şahbaz ben çalınmıstı bu karakterim şimdilerde Ahixqirdap olarak biliniyorum...
SaygılaR....
Şahbaz ben çalınmıstı bu karakterim şimdilerde Ahixqirdap olarak biliniyorum...
SaygılaR....
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- ziplayanpirasa
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Ahanda
:D:D
Yaaaauuuuuvvv Annem Vallah Görmedim Ben Bu Konuyu Göreydim Baştan Atardım Mesajıııı
Ya Ben Tabiki Varım,Hep Varım,Sonuna Kadar Varım Lakin Oyunda Değilim ama Olsun Bir Kalbim Hala Eski Dostlarımda.
Oyunu Bıraktık Çünkü,Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluşuyorsa,Orada Güneş Batıyor Demektir
Eski Ortamı Çok Özlüyorum Vallahi,İnanın O Ortamda ki İnsanlar Yine Olsa,Yine Gecemi Gündüzüme Katar Oynardım Bu Oyunu
Aaaaaah Ah !
Çok Dertlendim Gidip İçcem Şimdi
Hepinizi Çok Özledim.....
Saygı ve Sevgilerimle
ZıpLayanPıraSa
Yaaaauuuuuvvv Annem Vallah Görmedim Ben Bu Konuyu Göreydim Baştan Atardım Mesajıııı
Ya Ben Tabiki Varım,Hep Varım,Sonuna Kadar Varım Lakin Oyunda Değilim ama Olsun Bir Kalbim Hala Eski Dostlarımda.
Oyunu Bıraktık Çünkü,Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluşuyorsa,Orada Güneş Batıyor Demektir
Eski Ortamı Çok Özlüyorum Vallahi,İnanın O Ortamda ki İnsanlar Yine Olsa,Yine Gecemi Gündüzüme Katar Oynardım Bu Oyunu
Aaaaaah Ah !
Saygı ve Sevgilerimle
ZıpLayanPıraSa
ZıpLayanPıraSa
- Ramsestein
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
ben vardım Kankaxsimyacı & Ramsestein 
ama artık Tılsımdayım
MoLeni & Realxsimyacı Squat
ama artık Tılsımdayım
MoLeni & Realxsimyacı Squat

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Asit Kralı Ozan Gel Tabi Yaa KaiSeR Seni Özlemiş :lol: :lol: :lol: :lol:ziplayanpirasa yazdı:Ahanda:D:D
Aaaaaah Ah !
Saygı ve Sevgilerimle
ZıpLayanPıraSa
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
ben sinan cunyırı bilindigi üzere kuklacı sunucusu acıldıgı ilk günden bu yana hep bu sunucudayım ve bir bilgi vermek isterimki arkadasım okan bilir benim bu oyuna hiç para harcamak gibi niyetim yoktur ve hala harcamıyorum ... eve bilgisayarı yeni aldım eskiden kafeden oynuyodum ve pls almıyodum simdi ise milletten alıyorum oyun parası ile hala 1 tl bile harcamadım bu oyuna
bizim eski zamanda oyun cok sarıyodu simdi ise zor millet hırsızlık pesinde ... arkadaslık ortamı az ( Sarıların) feyzoo loncanın adı vardı be
GiReSuN
GiReSuN
- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ben geliyorum 
XxXKANKAmXxX ( Romantiqserseri olarak. )
XxXKANKAmXxX ( Romantiqserseri olarak. )
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ben XxXKANKAmXxX ESiNTi 'yi çok merak ediyorum seneler önce bi hastalığından dolayı radyasyon karşısına geçemiyordu,Nurax yazdı:Bende 4 yıldır burdayım xXTANYAXx aynen eski oyuncular gibisi yok şimdi oyunda çok dolap dönüyor LEXSUS yani özcan abimi ESİNTİ kullanıcısını çok özledim bu yazıyı görürseniz selamlar yeniden oyuna dönmenizi çok isterim
hiç bir gün aklımdan çıkmıyor. Bana ulaşabilirseniz sevinirim. teşekkürler.
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

-
- İri Fare Avcısı
zıpzıbım seni çok özledim yaa senle ilk tanıştıgım günü iyib hatırlıyorum ne pis kaga etmiştik gıcık oluyoduk birbirimize
hepinizi çok özledim
hepinizi çok özledim
-
- İri Fare Avcısı
can dostların nerdeyse hepsi katılmış hiç birinizi unutmadım çok oyun oynadim ama burdaki dostlugu arkAdaşlıgı göremedim ve burayı eski günlerimizi çok özledim :|