evet arkadaşlar geri dönüyorum
evet arkadaşlar geri dönüyorum
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi geri dönüyorum zanlıxreis i tanıyanlar bilir beni fakat zanlıxreis çalındı buda aklınızda bulunsun <<<<<ugur>>>> geri dönüyor 
Zanlıxreis
Namı değer......
Namı değer......
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: evet arkadaşlar geri dönüyorum
Hoş geLdin KarDeşadidas873 yazdı:arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi geri dönüyorum zanlıxreis i tanıyanlar bilir beni fakat zanlıxreis çalındı buda aklınızda bulunsun <<<<<ugur>>>> geri dönüyor
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
H.g mahalle arkadaşım
ne kadar da emek vermiştin onu çalanda kalbimden geçen kişidir ama kanıt yok gerçi buluruz dostum merak etme yeniden hoş geldin beni bi ara bul oyunda bi sıkıntın olursa pm at yeter şifam hariç hepsi onnline alttaki çarların oyundada elimden geldikçe yardım ederim... Sabır Sabır bi gün forum ayağa kalkacak beni reelde bul uğur görüşmemiz lazım...
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
tamm kardeşim inş. çarı geri alabilirsek çok iyi olucak onca emek dediğin gibi...
Zanlıxreis
Namı değer......
Namı değer......
Gelme kardeş boşuna
Başlamadan bırakırsın :mrgreen:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain