Çemberlitaş kutusu neden her yerde yok ?
Anlayamadıgım mantık su Balıkesir'in en büyük ilçesi , yakında il olmaya hazırlanan Bandırma'da yok , en ufak yerlerden birinde var.Nasıl bir mantıktır bu ? Sizin kafanız alıyor mu allah askına
Nasıl bir mantıktır ya ?
Re: Nasıl bir mantıktır ya ?
Üyelikal'ın sitesinden alabilirsin şahsen benim oturduğum yerde de satan yok ama ben üyelikal'dan aldım. sadece 1.50 TL havale parası ödeyerek.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Parayı yatrdıktan en geç yarım saat sonra E-Pin ler elinizde.SoLo yazdı:Üyelikal'ın sitesinden alabilirsin şahsen benim oturduğum yerde de satan yok ama ben üyelikal'dan aldım. sadece 1.50 TL havale parası ödeyerek.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Yarım saate kadar uzamadı iş 15 dk. içerisinde geliyor.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Parayı yatrdıktan en geç yarım saat sonra E-Pin ler elinizde.SoLo yazdı:Üyelikal'ın sitesinden alabilirsin şahsen benim oturduğum yerde de satan yok ama ben üyelikal'dan aldım. sadece 1.50 TL havale parası ödeyerek.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Havale ile pek iş yapmadım dogrusu o yüzden bilmiyorum . Alan arkadaslarıma para verıp alıyordu havale ile fakat oda oyunu bırakınca kaldım ..)
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
MerhabaGenius yazdı:Havale ile pek iş yapmadım dogrusu o yüzden bilmiyorum . Alan arkadaslarıma para verıp alıyordu havale ile fakat oda oyunu bırakınca kaldım ..)
Havale ile alımı bilmeyen arkadaşlarımız için çok güzel bir paylaşım yapılmıştır. bu linkten gereken yardımı alabilirsin..
viewtopic.php?f=46&t=11999
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ