Arkadaslar Ben Kulanicima Girmek Isterken Oyunda Surekli Yanlis Sifre Yeniden Deneyin Diyor Sifremide Cok Guzelcene Yazdim Ama Olmuyor Bir Bilgisi Olan Varsa Cvp Verebilirmi Arakdaslar Lutfen Yardiminiza Ihtiyacim Var...Yada Bir Ceza Aldigimizda Giris Yaparken Bildiriliyormu.Ceza Aldiniz Gibi Vs.
Tesekkurler.
Bir Sorum Var
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bir Sorum Var
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Re: Bir Sorum Var
Merhabalar
ceza aldığınızda , cezanız susturma ise hesaba girersiniz ama konuşamazsınız, Ban cezası almış iseniz ,sistem hesabınız bloklanmıştır uyarısı yapar . sizin sorununuz farklı sanırım , ya şifrenizi unuttunuz yada hesabınızı birileri çaldı . geçmiş olsun
ceza aldığınızda , cezanız susturma ise hesaba girersiniz ama konuşamazsınız, Ban cezası almış iseniz ,sistem hesabınız bloklanmıştır uyarısı yapar . sizin sorununuz farklı sanırım , ya şifrenizi unuttunuz yada hesabınızı birileri çaldı . geçmiş olsun
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
Valla Kardesim Birisi Sifremi Bilse Bile Carim Bilgilerimi Bilemez Diye Dusunuyorum Sifremi Degistirmek Icin Dogum Tarihi Falan Gerekmiyormu ???
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
eğer güçlü bir hacker programı kullanıldıysa kırılabilir ama tam emin değilim bende
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Hayır doğum tarihini şifrenizi unuttunuz bölümüne girerse sorar yoksa şifreni biliyosa cok rahat bilgilerini değiştirirPhxates yazdı:Valla Kardesim Birisi Sifremi Bilse Bile Carim Bilgilerimi Bilemez Diye Dusunuyorum Sifremi Degistirmek Icin Dogum Tarihi Falan Gerekmiyormu ???
Geçmiş olsun...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~