???????????
- asdzxcas35
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
???????????
Bu kaçıncı konu bilmiyorum ama grup bölgelerine şahesersiz adam giremiyor değilmi ? Şaheseri ürettik diyelim misal ecel hani yukseltmesiii ,yukselttık ayıda lazım ayıyıda aldık ne oldu ben oyundan zevk alcagım yerde 40 tl cebımden gıttı ve bu bir online oyun .40 tl verdim hadi neyse oynuyoruz lan 7 saatimi harcamışım elim boş dönüyorrr asıll bosu kesemıyoruz ve pcme 7 saat içinde 3 uyarı gelmiş 2 saatir bilgisayarın başındasınız sağlığınız için mola verin bu nedir.Şu isyana bakın yönetim şimdi rahatsınız siz para kazanıyorsunuz ama yakında kazanamayacaksnız izmirde 3 kişiyle buluşma yağtıgnızı unuttunuzmu.

MeGaxKRAL/TILSIM
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Re: ???????????
Bırak ozaman oyunu
adam oyunu bırakıp bırakmama konusunda senden fikir istemediKaraXHayalet yazdı:Bırak ozaman oyunu

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Doğru aslında kimseye ne yapacağını söylemek benim haddim değil sonuçta aynıyız 
Arkadaş bunları yapmak istiyorsa benim kişisel görüşüm oyunu bırakmalı oyuncu sayısı azalınca yönetim bir şey yapacaktır
Arkadaş bunları yapmak istiyorsa benim kişisel görüşüm oyunu bırakmalı oyuncu sayısı azalınca yönetim bir şey yapacaktır
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
fuci yazdı:adam oyunu bırakıp bırakmama konusunda senden fikir istemediKaraXHayalet yazdı:Bırak ozaman oyunu