Buda benle canikomun resmi gencler Kuklaci EMO STYLA...
Bismillahirahmenirahim
one lan öle şeytan görmüş gibi oldum azcık insan kılığına girin bi berbere falan gidin saçlarınızı kestirin
Dismote Rica etsem kendı resmınıde koyarmısın. NUR yüzünü görelim.
en azından benim yüzüm bu şeytana tapan metalci ergenlerden daha NURLU dur. yanlış anlaşılmasın metal müzik dinlenmesine karşı değilim ama insan kılığında dinlenmesinden yanayım saç konusundada aynı fikirdeyim saç uzatanlar var ve yakışanlarda var bende saç uzatıyorum fakat böle bi gözümün önünden geçireyimde aman yok şunu şuraya atıyımda gibi bir saçma çabam yok ve bu emo luğu tamamen ÖZENTİLİK olarak görüyorum ve arkadaşlarımızın gerçekten çok güzel yüzleri var fakat kendileri B.MBOK duruma getirmişler.gerçektende yakışıklı suratları var
TÜTÜN ÜRÜNLERİNİN ZARARLARININ ÖNLENMESİ VE KONTROLÜ HAKKINDA KANUN
Kanun Numarası:4207
Kabul Tarihi:07/11/1996
Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi:26/11/1996
Yayımlandığı Resmi Gazete Sayısı:22829
...
DİĞER KORUYUCU ÖNLEMLER
Madde 3 - (Değişik madde: 19/01/2008-5727 S.K./4.mad) (1) Tütün ürünlerinin ve üretici firmaların isim, marka veya alâmetleri kullanılarak her ne suretle olursa olsun reklam ve tanıtımı yapılamaz. Bu ürünlerin kullanılmasını özendiren veya teşvik eden kampanyalar düzenlenemez. Tütün ürünleri üreten ve pazarlamasını yapan firmalar, her ne surette olursa olsun hiçbir etkinliğe isimlerini, amblemlerini veya ürünlerinin marka ya da işaretlerini kullanarak destek olamazlar.
votka öyle it çakal türü içilmez . Sokakta içmiş yaw çöp kenarında bulup içine sumu doldurdun lan Sokak çocugu Ortam tam kafalık eminimki kafa olmuşsundur Kimden korkuyonda fare deligine saklandın
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
votka öyle it çakal türü içilmez . Sokakta içmiş yaw çöp kenarında bulup içine sumu doldurdun lan Sokak çocugu Ortam tam kafalık eminimki kafa olmuşsundur Kimden korkuyonda fare deligine saklandın
corumLu Kkötürüya abımız gelır de yakalar dıye korktuk hahaha oLm bi [İçerik Silinmiştir.] doguyla senın kacıncı forum hesapınız bu Hotmaıl adınamı calısıorsunuz anlamadım .D
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.