öncelikle herkese slm
istanbul kıyamet vakti oyununu uzu nzamandır oynuyorum tek fark hala 39 lewel sınırını özlüyorum
* glelim bunu nedenlerine?
* Benm karakterim savaşçı bir büyücü ile savaşımda büyücünün bana karşı salırı ortalaması zaten çok yüksek durdurma ve depar kullanmadan büyücüyü yenmem oldukça zor ; yönetim dediki büyücü güçsüz savaşçıyla eşitleyelim sonuç sizce eşitlendimi ? düşünülür şimdi diyorlarki büyücüye zırh getireceğiz tm oda güzel bizde savaşçı karakterlerimizi silip birer tane barby oyunu buluruz artık onları giydiririz
* bi savaşçı ile karşılaştığımda ! şuna bi açıklık getirelim v.s. yi item mi kazanıyor yetenek mi ? önceden bi adamla v.s. atarken tek kural vardı adam boş sallamasın şimdi adamla v.s. atıyorum kudretim 60 can 5 eşitliğe bakveya tam tersi kudret 5 can 60
* şifacılara gelelim verdiğiniz bi hayvan şifacıyı ne koruyor ne bi işe yarıyor sadece görsel bi güzellik yani bunun arzuhalcideki suzandan pek farkı kalmadı mmax bi savaşçı ile şifa karşılaştığında sağ klaması mucize bide üstelik savaşçının bu hoplama zıplama yetenekleri varken
*benm görüşüm bu şekilde tamamen ayrsız oldu artı 10 saat oyun oynuyorsam bunun 7 saati savaşçımla kudret doldurabilmek için geçiyor!! süpersinizikv
saygılarımla
Yine ceza alırım belki ama söylemeden edemicm yetenekler!!
Yine ceza alırım belki ama söylemeden edemicm yetenekler!!
KÖŞK***ALAKURT***KÖŞK
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Yine ceza alırım belki ama söylemeden edemicm yetenekler!!
peki şunu söyle büyücüler 2.5 yıldır berbat hiçbi büyücü hiç bir savaşçıyı kesemiyordu şimdi 8 aydır büyücüler güçlendi diemi konuşuyosun bu kadar ?ALAKURT yazdı:öncelikle herkese slm
istanbul kıyamet vakti oyununu uzu nzamandır oynuyorum tek fark hala 39 lewel sınırını özlüyorum
* glelim bunu nedenlerine?
* Benm karakterim savaşçı bir büyücü ile savaşımda büyücünün bana karşı salırı ortalaması zaten çok yüksek durdurma ve depar kullanmadan büyücüyü yenmem oldukça zor ; yönetim dediki büyücü güçsüz savaşçıyla eşitleyelim sonuç sizce eşitlendimi ? düşünülür şimdi diyorlarki büyücüye zırh getireceğiz tm oda güzel bizde savaşçı karakterlerimizi silip birer tane barby oyunu buluruz artık onları giydiririz
* bi savaşçı ile karşılaştığımda ! şuna bi açıklık getirelim v.s. yi item mi kazanıyor yetenek mi ? önceden bi adamla v.s. atarken tek kural vardı adam boş sallamasın şimdi adamla v.s. atıyorum kudretim 60 can 5 eşitliğe bakveya tam tersi kudret 5 can 60
* şifacılara gelelim verdiğiniz bi hayvan şifacıyı ne koruyor ne bi işe yarıyor sadece görsel bi güzellik yani bunun arzuhalcideki suzandan pek farkı kalmadı mmax bi savaşçı ile şifa karşılaştığında sağ klaması mucize bide üstelik savaşçının bu hoplama zıplama yetenekleri varken
*benm görüşüm bu şekilde tamamen ayrsız oldu artı 10 saat oyun oynuyorsam bunun 7 saati savaşçımla kudret doldurabilmek için geçiyor!! süpersinizikv
saygılarımla
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
buyuculer zaten gucluydu kımse kavrayamadı
savascıya verılen agır vurus yetenegıyle bı savascının yakın mesafede yenılmesı cok zor bunun tam tersı olan uzak mesafeden de yenebılmesı zor oldu
buyucude ise bıraz daha degısık yakın mesafe durumundan yetenek kullanarak kacabılıyor bir buyucu
boyle olunca esıtlık bıraz karmasık bı hal aldı bı savascının bı buyucuyu yenebılmesı ıcın o buyucunun caylak olması lazım
eskıden 2 karakter arası esıtlık cifte ıle saglanıyordu
savascıya verılen agır vurus yetenegıyle bı savascının yakın mesafede yenılmesı cok zor bunun tam tersı olan uzak mesafeden de yenebılmesı zor oldu
buyucude ise bıraz daha degısık yakın mesafe durumundan yetenek kullanarak kacabılıyor bir buyucu
boyle olunca esıtlık bıraz karmasık bı hal aldı bı savascının bı buyucuyu yenebılmesı ıcın o buyucunun caylak olması lazım
eskıden 2 karakter arası esıtlık cifte ıle saglanıyordu
achiwasha
eskiden kesinlikle bi eşitlik yoktu
full alman bi savaşçı çifteyle tek atıyodu büyücüye
yada durdurma atıp hızarla kritik show yapıyodu
büyücü naparsa yapsın durdurması olan bi savaşçıyı kesemiyodu
ancak şimdi eşitlik sağlandı yeni gelen yeteneklerle
ancak büyücülere tek atmaya alışmış savaşçı arkadaşları rahatsız etti bu durum
full alman bi savaşçı çifteyle tek atıyodu büyücüye
yada durdurma atıp hızarla kritik show yapıyodu
büyücü naparsa yapsın durdurması olan bi savaşçıyı kesemiyodu
ancak şimdi eşitlik sağlandı yeni gelen yeteneklerle
ancak büyücülere tek atmaya alışmış savaşçı arkadaşları rahatsız etti bu durum
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
büyücüde tek yakındıgım orun zihin tultmsası oldugunda yapıcak bir şey olmaması
Ottomanxölümsüz anısına
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Diyosun?
6 savaşcı 6 büyücüyü 100 canla keser.
6 savaşcı 6 büyücüyü 100 canla keser.
Full yücelen savaşçıya , şifacıyla , savaşçının bana vurduğundan daha fazla vururum. DPS ye gelirsek , açık ara önde olurum şifacıyla.ALAKURT yazdı:
Düz mantığa devam ikv!
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Büyücü Hakkındaki Dediklerini bilmiyorum ama Şifacı hakkındakiler yanlış . Adam isterse Full Yücelen olsun Full hasar Olsun hiç Farketmez . Şifacıda kLanda veya qörevde Değilsen İtem Konuşur yetenek susar. Çagrı ile hic savaşçı kesen qörmedim. Ama Şifacıya Full Hasar + Zırh Set Dizersen Bir yücelen savaşçı Sana 900 Dan FazLa Vuramaz ! Ve Sende vsyi alırsın Bu kadar basit.
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
yeteneklei iyi okursan çözümünün olduğunu görürsün büyü bozma yeteneği 15 puanda % 25 ihtimalle bozuyorefsaneottoman yazdı:büyücüde tek yakındıgım orun zihin tultmsası oldugunda yapıcak bir şey olmaması
900 mü ?VatanXLydeR yazdı: Büyücü Hakkındaki Dediklerini bilmiyorum ama Şifacı hakkındakiler yanlış . Adam isterse Full Yücelen olsun Full hasar Olsun hiç Farketmez . Şifacıda kLanda veya qörevde Değilsen İtem Konuşur yetenek susar. Çagrı ile hic savaşçı kesen qörmedim. Ama Şifacıya Full Hasar + Zırh Set Dizersen Bir yücelen savaşçı Sana 900 Dan FazLa Vuramaz ! Ve Sende vsyi alırsın Bu kadar basit.
Emin misin ?