8 tl ye sınırsız internet ile oyun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

8 tl ye sınırsız internet ile oyun

Mesaj gönderen kargasa »

Konuyu açıklamaya gerek yok.gerekli açıklamayı bu konuda buldum.arkadaş güzel açıklamış

viewtopic.php?f=64&t=56327&hilit=telefon+internet+oyun

bu şekilde oyuna giren internet kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.bir süre sonra internetin hızı düşüyormuş.hız düştükten sonra oyunda grup bölgesi yaparken lag oluyor mu.yada oyunda bu internet paketiyle neler yapabilirim.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
amed
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: 8 tl ye sınırsız internet ile oyun

Mesaj gönderen amed »

bes kurus etmez oyunmu oynuyorsun o ınternetle gulerım ben bu duruma + sureklı net kesılır + ınternet sayfalarına gırmeye calıstıgın zamn 1 dakıka 30 sanıye zman alır + tam yuklenıcegı zman tekrar ınternet kesılır sıl bastan sayfayı yenılersın yanı anlıyıcagın sne ne bunu arastır nede ben sana anlatmıs olayım cunku tanıdık bı arkadas vardı o kullanıyordu ıs yerınden arada bı nete trakjılmak ıcın onuda cılenden cıkarıyordu dıye kapadı resmen paranı cope atarsın demekten baska bı alternatıfım yok cope atacagına bana ver ben sana burdna ınternet sağlarım:D
Kullanıcı avatarı
kaoscu5654
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kaoscu5654 »

Eger oyun icin alcaksan lag yapmiyor. Ama pc nin hizli olmasi lazim. Ben foruma da giriyorum. Hem de KÖYDE. Bunu cepten yazdm. Ama en kötü yani ise biri arayinca net gidiyor. Em icin kötü ama sgnak mgratta eger 10 dk konusmadysan sorun olmuyor. Ben tawsiye ederim.
Kıllıkurt
[Tılsım]
[Lodos]
Kullanıcı avatarı
kaoscu5654
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kaoscu5654 »

Ha bu arada telefonun dewamli sarj da kalmasi lazm yoksa 20 dk dayanmyor. Bide yukardaki arkadas parana yazik demis. Ayda sadece oyun icin 30 tL+ para wermektense 8 tL gayet makul bi fiyat.
Kıllıkurt
[Tılsım]
[Lodos]
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

kaoscu5654 yazdı:Ha bu arada telefonun dewamli sarj da kalmasi lazm yoksa 20 dk dayanmyor. Bide yukardaki arkadas parana yazik demis. Ayda sadece oyun icin 30 tL+ para wermektense 8 tL gayet makul bi fiyat.
yorumun için teşekkür ederim.deneyip görücem.ama genelde olumlu yönde tepkiler.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön