Ayak Numaramızı Yazıyoruz (:Forum Oyunu :)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TheAnsWeRRR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Ayak Numaramızı Yazıyoruz (:Forum Oyunu :)

Mesaj gönderen TheAnsWeRRR »

45.
THEANSWER3 ;)

HERYERDE. . .
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

sokaktakiadam yazdı:ya konumu yoktuda böyle bi konu açtın be kardeşim.? bu ne şimdi anlamdım ya 1 ay foruma girmedik forumun harbiden çilesi çıkmış iyice. ayak numaran kaç lafa bak ya kaçsa kaç güzel kardeşim ben 150 numara giyiyorum ayakkabımı göndereceksin?.. lütfen gereksiz konulardan sakınanım.!
Sen gereksiz konulardan sakınanım(!) deyince bu konu silinmedi. Memnun olanlar var. Eğer sakınmak istersen kendi sakınır ve uzak durursun.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Canceazi yazdı:
sokaktakiadam yazdı:ya konumu yoktuda böyle bi konu açtın be kardeşim.? bu ne şimdi anlamdım ya 1 ay foruma girmedik forumun harbiden çilesi çıkmış iyice. ayak numaran kaç lafa bak ya kaçsa kaç güzel kardeşim ben 150 numara giyiyorum ayakkabımı göndereceksin?.. lütfen gereksiz konulardan sakınanım.!
Sen gereksiz konulardan sakınanım(!) deyince bu konu silinmedi. Memnun olanlar var. Eğer sakınmak istersen kendi sakınır ve uzak durursun.
sokaktaki denyo şimdi sana bi söz söylerim o söz bi kenefde bide gece yatarken aklına gelir.
Kullanıcı avatarı
masterbela
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen masterbela »

haydegidelum yazdı:
Canceazi yazdı:
sokaktaki denyo şimdi sana bi söz söylerim o söz bi kenefde bide gece yatarken aklına gelir.
arkandayımm :P
~~Life And Death Lonca Kurusucu~~

“Genel Sohbet” sayfasına dön