Forumda Eleştiri yapmak ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Forumda Eleştiri yapmak ?

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Merhaba forumda eleştiri yapmak suçmu ? Hiçbir sınırı açmadan aptal salak bile demeden kanıtlarımla ebraber bir rehberin gerçekyüzünü çıkarttım diye bana 5 gün ban verildi. Bana ban veren yetkilide aynı sunucuda ve karşı klanda şimdi bunu açıklarmısınız yazıyı gene koyucam buda banlanacak diye korkuyorum resmen susturuluyoruz.
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Forumda Eleştiri yapmak ?

Mesaj gönderen fuzulisifa »

Forumda kişisel tartışmalara sebep olmak yasaktır yaptığın şey bu kategoriye giriyor olabilir tabi konuyu bilmiyorum görmedim
zaten bu tür açıklamaların kimseye faydası olmaz onun yaptığı şeyler senin hakkını ihlal etmedikçe küçük düşürücü konular açmanız sadece gerginlik yaratır
yani kardeşlm salla gitsin keyfimize bakalım
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

fuzulisifa yazdı:Forumda kişisel tartışmalara sebep olmak yasaktır yaptığın şey bu kategoriye giriyor olabilir tabi konuyu bilmiyorum görmedim
zaten bu tür açıklamaların kimseye faydası olmaz onun yaptığı şeyler senin hakkını ihlal etmedikçe küçük düşürücü konular açmanız sadece gerginlik yaratır
yani kardeşlm salla gitsin keyfimize bakalım
hayır bir rehber önceden forumda ağzından kötü kelime eksik olmuyordu ( salak mal vb) birde Türkçesi acayip kötüydü bazen okumadan geçiyordum onları gösterdim ban :D
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yazımın aynısı duruyor lathander istiyorsa ona gönderiyim oda incelesin bakalım kötü ne varmış.
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Eleştiri yaparken , eleştrinin dozunu kaçırmadan birşeyleri ispatlamak herkesin hakkı. Ayrıca Forum üzerinden bu tarz konular hep tartışmaya açık olduğundan dolayı kilit/silinmesi gibi moderatorler gerektirebilir. Elinizdeki delilleri ikv destek birimine bildirmeniz , gereken cezai işlemlerin uygulanmasını sağlayabilirsiniz.

Güzel günler için El Ele ..
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

ISTANBULFATIHI yazdı: Elinizdeki delilleri ikv destek birimine bildirmeniz , gereken cezai işlemlerin uygulanmasını sağlayabilirsiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen nabuforum »

ISTANBULFATIHI yazdı: Eleştiri yaparken , eleştrinin dozunu kaçırmadan birşeyleri ispatlamak herkesin hakkı. Ayrıca Forum üzerinden bu tarz konular hep tartışmaya açık olduğundan dolayı kilit/silinmesi gibi moderatorler gerektirebilir. Elinizdeki delilleri ikv destek birimine bildirmeniz , gereken cezai işlemlerin uygulanmasını sağlayabilirsiniz.

Güzel günler için El Ele ..
Destek birim acaba sorunsuz çalışıyor mu? Buna gönülden inanan var mı acaba? Oyuna ara vermeden önce sancak savaşından alnımızın akıyla kazandığımız iksirleri kasamıza koyuyoruz.Bunun yanında ölüm oyunundan kazandığım ve yine yönetim tarafından hediye edilen iksiri kasamıza koyuyoruz.3 ay sonra geliyorum bakıyorum iksir miksir yok. Benden başka kimsenin bilmediği şifre çalınma ihtimalini sıfıra indiriyor. Sonradan öğreniyorum ki 3 5 çapulcu yüzünden yönetim çarımdan kendi eliyle iksirlerimi alıyor. Şifreleri başkalarına karşı korumak gereksiz. Yönetime karşı garanti sigorta lazım.Kaç akçe ile yaparlar onlara kalmış. 2 Defa aynı yazı destek ekibine yollanmış bulunmakta hala ses yok. Haklı haksız ne olursa olsun bir tane aklı başında cevap gelmiyor.Eleştiri mi? Başından sonuna kadar yaptım hep ama bir kere bile cevap gelmedi. Bu da ikv geleneği. Ne zaman oyuncu kazanmış ki :)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

ISTANBULFATIHI yazdı: Eleştiri yaparken , eleştrinin dozunu kaçırmadan
Elbetteki destek ekibinde yer alan arkadaşların işleri ,almış olduğu sorumluluklar vardır,onlarda bizim gibi insanlar .

Destek sayfasına gönderdiğim her maile geri dönüş alırım .Tabiki yazımın üslubuna dikkat ettiğim sürece
.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön