Kayserilixubeyde yazdı:Gördüğüm kadarıyla oyunda hiç küfür kullanmadığımız halde çarlarımız teker teker susturulmakta. Kayserilixlider ve Kayserilixubeyde hadi neyse susturuldu bunlar oyunda olan karekterlerimiz. Fakat Kayserili ve Kayserilixcihat çarlarına pek sık girmediğimiz halde ki 2 haftadır bu çarlara girmiyoruz. Onlarda susturulmuş. Çar şifrelerini de bir tek ben biliyorum.Benden başka girip kimse küfür edemeyeceğine göre bu demek oluyor ki Yönetim şikayet lere bakmadan önune gelen karektere susturma koyuyor.Lafı fazla uzatmaya gerek yok.Çok net ve ciddiyim bu konuda Lonca dan herhangi birini klan bölge açık tan özelden tartıştığını görür veya duyarsam loncadan atılacaklardır.
Kayserilix38 yazdı:Valla helal olsun kanka uzun bi aradan sonra seni böyle sinirli gördüm kurban keste bizde karnımızı doyurak plusum olsa sana eşlik ederdim
Ben her zaman sinirliyim sen iyi bilirsin
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...
Erhan sen gitte kumda oyna canım benm benm özelime ettiğin küfürler yetmiyo mu birde klandan eşlik etcekmissin bak bak ve Murat ı arabayı getirsin işim var..
HEP BERABER SIRT SIRTA VERİP KARDEŞLERİMLE
YERİ GELDİ BİZLER MEYDAN OKUDUK ÖLÜME
HANİ OLURDA BİRGÜN DÜŞERİZ TERS KELEPÇE
BU YOLUN SONU YA ÖLÜMDÜR YA HAPİSHANE..
Fastxwolf yazdı:Ben Büyücüxxkelleci çar 2500 ekmek yüzünden blok yedi kayserili lider biliosun meseleyim :S 7 gün giremicem haberiniz olsun
Çok üzüldüm kardeşim ops: geçmiş olsun. 2500 akçe ben bulurdum sana bana söyleseydin ya. oyunda herkezden almıcaksın akçe yi