LAN GÜRkan normalde küfür etmem ama...senin sülalene tek tek gireyim...seni buloncada tutanlar sölüyorum...
bu adam size birşey vermez alır vermez verirse cıkarı olur bu #@!? cocugunun...
carımı calmaya kalkar bana hırsız der bu oç...
karizma satıorum der 12 car girsin #@!? hepsi tektek oc..seni
ejder asa üretcekmiş #@!? üretirsin #@!? evladı...
regulasII bana ait deildir der...ait deilse beni sana aitse sülaleni siksinler...
regulasIII satılmıstır ilgim olmaz dersin...2 gün sonra car calarsın #@!? EVLADI...
...............................................................
kısacası seni bu saaten sonra tutacakların savunacaklarında #@!? yum ben...1 #@!? sin 2 tipinden fotolarından bellii oluyor ateist oç seni...
OYNADIGIN OYUNU + OYAPTIGIN TÜm ipneliklerin senide #@!?...
bana hırsız dersin #@!?...sor bakiyim arese adam carını verdim dokundummu...#@!? iti seni bu saaten sonra karsıma cıkma her türlü sikicem seni burama kadar geldi #@!? haysiyetsiz...
Birzamanlar FaSTxEvoLatioN....---> ben...
FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
SevsenDe SevmesenDe , Sevsemde SevmesemdE ,,SEn ßenim ßende Senin KadeRiniM 
-
- Salgın Koruyucusu
sen bu foruma her mesaj atışında sana anabacı küfür etmeyenin...istiosa bu oyun mahkemeye versin ne #@!? yerse yesin...karakterlerimi silsinler 1 trilyon para cezası yazsınlar...
insallah fuara gelirsin görürsün it soyu...
+ o iksirlerde bitarafına girsin...
adamlara diosun 1000 tane adam 1000 tane alcak parayı bu cara alıosun iksirleri vermiosun dimi #@!?...
sonra RegulasII senin degil tabi senin #@!? yum ben ...
şu saateen sonra bana hırsız...cakal...küfürbaz...adi vb diyeninde aqyum ben...burama kadar gedirdin...
bu yazdıklarım gülcen...MAL gibi cünkü malsın #@!?
adamlara diosun 1000 tane adam 1000 tane alcak parayı bu cara alıosun iksirleri vermiosun dimi #@!?...
şu saateen sonra bana hırsız...cakal...küfürbaz...adi vb diyeninde aqyum ben...burama kadar gedirdin...
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Bu velete dicek lafım yok...Bana Ateist yazmış Ateistler oruç tutmaz 5 vakit namaz Kılmaz...
Sen Ramazanda Küfür ederken Ben orucumu tutarım...
http://www.facebook.com/grknbdl
profil resmime bakabilirsiniz...Bu Mehmetin acısı dinmemiş anlaşılan...Oyunub ırakmıştı.
Birde beni Loncadan atsalar dahi ben gene loncadakilerle arkadaş kalırım...
BİRDE 1000 Tane İksir AsiLx Loncasından Birileri Aldı onlara sor velet tane 200 bn den sattım...
bunlar snei İlgilendirmez...Şikayet ettim IP Ban yede akıllan.
Sen Ramazanda Küfür ederken Ben orucumu tutarım...
http://www.facebook.com/grknbdl
profil resmime bakabilirsiniz...Bu Mehmetin acısı dinmemiş anlaşılan...Oyunub ırakmıştı.
Birde beni Loncadan atsalar dahi ben gene loncadakilerle arkadaş kalırım...
BİRDE 1000 Tane İksir AsiLx Loncasından Birileri Aldı onlara sor velet tane 200 bn den sattım...
bunlar snei İlgilendirmez...Şikayet ettim IP Ban yede akıllan.
- Splash
- Zincir Bozan
1 Trilyon dava AÇılcak kadar Büyümedin senXxFabricioxX yazdı:sen bu foruma her mesaj atışında sana anabacı küfür etmeyenin...istiosa bu oyun mahkemeye versin ne #@!? yerse yesin...karakterlerimi silsinler 1 trilyon para cezası yazsınlar...
Herşeye Loncayı karıştırma Şu anki karkaterlerimin ismi FasTx değil...
-
- Salgın Koruyucusu
ip banmı malsın sen...forumu hackliycektik dükkanı hackliycektin fasafiso...lan o iksirleri satmadın kaçkere milleten arakladın...hala diorsunki millete regulasII le alakam yoktur...
+ ramazanda degilz bişey bilmeden ötersin durursun...ama şu cezmi hala sana inanıya nedim...
loncadakilerlerde kal arkadas umrumda olmaz...ama senden insana ne dost olur..bırak dostu düşman bile olmaz #@!?...
laf ebeligi yapmaya calısma herşeyi biliormus taslama herşeyin yalan herşeyin dolan bu oyunda...
sana inananların vay haline diorum...
+ ramazanda degilz bişey bilmeden ötersin durursun...ama şu cezmi hala sana inanıya nedim...
loncadakilerlerde kal arkadas umrumda olmaz...ama senden insana ne dost olur..bırak dostu düşman bile olmaz #@!?...
laf ebeligi yapmaya calısma herşeyi biliormus taslama herşeyin yalan herşeyin dolan bu oyunda...
sana inananların vay haline diorum...
-
- Salgın Koruyucusu
senden büyügüm o yeter...
- Splash
- Zincir Bozan

yukarıdaki resimle karşılık veriyorum sana...
HADİ Uza yat zıbar
-
- Salgın Koruyucusu
ya bi git... sen adam deilsin olamazsın...
ama sana bunları sölicektim illa...her yanıtına cevap bulucan...o fotograflada ne kanıtlamaya calısıosun hiç bilmem...
++ RegluasII ile çekmişin... sözde satmıstın o karakter ile yapılan hırsızlık ben ile alakalı deildir dedin...leptopla foto alabilsem alıcakdım...ama itsin öle kalıcaksın foruma yazıim splash nası biri herkez mal yazar buraya...
ama sana bunları sölicektim illa...her yanıtına cevap bulucan...o fotograflada ne kanıtlamaya calısıosun hiç bilmem...
++ RegluasII ile çekmişin... sözde satmıstın o karakter ile yapılan hırsızlık ben ile alakalı deildir dedin...leptopla foto alabilsem alıcakdım...ama itsin öle kalıcaksın foruma yazıim splash nası biri herkez mal yazar buraya...
-
- Salgın Koruyucusu
hala diorm 2 güne ejderde üretemessin sen boş konusursun
- Splash
- Zincir Bozan
Birileri ilgilendirmez bana oyunda bana hırsız diyen birsürü adama para verdiğimdeXxFabricioxX yazdı:ya bi git... sen adam deilsin olamazsın...
bana item satıyormu? gerisi boş bu sadece bir oyun bizde bu oyunun elemanlarıyız hayal gücünü kullanmana gerek yok.
Bu kadar eğlence yeter saat 22:00 geçti git yatağına hadi...ayrıca ben kardeşimin fce siyle hırsızlık yapmıorum .D