İnsanlar görsün diye açtım zaten karakteri bu yazdıklarıyla belli oluyor. Yakında kilitlettircem forumda kirlilik olmasın.Buyukstel yazdı:Pluslu olan konuşuyor aynı o hesap az önce benimde başıma geldi ama elektrik kesildiği için foruma yazamadım :mrgreen: Arkadaşlarla sığınak atıyoruz kestik motoru çıktık sonrasında kenan grubuna çağırdılar ve geçtim sonra asıl gruba söz vermediğim birşey söylemediğim halde adam Klan kanalından Satıcıdır Şudur Budur Gblere almayınız diyor aslında bu tarz bildirimlerde ceza alsalar şikayet edince biz güzel olurdu... Gel gelelim senin başındanda aynı şey gemiş ama önemsermemeni tavsiye ederim ki ben elimden geldiğince öyle yapıyorum Neyse uzatlayalım Keyifli Forumlar
Trkstyhallido herkes baksın
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: Trkstyhallido herkes baksın
15Mden gano alınır
- hytbks
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Millet işi makaraya dökmeyi cok seviyor sanırım . Orda ciddi bir konu varken olur olmaz şeylere takılıyosunuz. İnsanlar böyle küçümsenemez . Boşver serhat Yukarıda Allah var kimin ne mL oLdugu görünrde .
Juka sana geLnce kndini komik sanıp küçük duruma düşürrtyrsn bence davranışlarına dikkat et . Kendini rezL etme İ.k.v Camiasına . Yazdıkların komik deggiL adeta .. neyse .
Juka sana geLnce kndini komik sanıp küçük duruma düşürrtyrsn bence davranışlarına dikkat et . Kendini rezL etme İ.k.v Camiasına . Yazdıkların komik deggiL adeta .. neyse .
univeRsaL
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Ya zaten başka şeylere takılmasınlar diye ss' nin tümünü koymuyorum ama onlar takılacak bir şey buluyorlar.
[quote="lBlackDeathl"][quote="Free83"]lBlackDeathl öncelikle sana pm atanın ismine iyi bak daha sonra açmış olduğun konun ismine iye bak. En güzeli bir göz doktoruna görün benden tavsiye.[/quote]
O kadar şey içinde buna mı takıldın resmi yüklemeden önce başlığı yazdım ne var bunda?[/quote]
Hee buna takıldım. Çöp herif konu başlığında başka oyuncu var. Sana pm atan başkası. Az dikkatli ol.
O kadar şey içinde buna mı takıldın resmi yüklemeden önce başlığı yazdım ne var bunda?[/quote]
Hee buna takıldım. Çöp herif konu başlığında başka oyuncu var. Sana pm atan başkası. Az dikkatli ol.
bb.hytbks yazdı:Millet işi makaraya dökmeyi cok seviyor sanırım . Orda ciddi bir konu varken olur olmaz şeylere takılıyosunuz. İnsanlar böyle küçümsenemez . Boşver serhat Yukarıda Allah var kimin ne mL oLdugu görünrde .
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
iki üç harf hatası var iyi tamam sen kralsın sen daha zekisin tamam.Free83 yazdı:Hee buna takıldım. Çöp herif konu başlığında başka oyuncu var. Sana pm atan başkası. Az dikkatli ol.lBlackDeathl yazdı:O kadar şey içinde buna mı takıldın resmi yüklemeden önce başlığı yazdım ne var bunda?Free83 yazdı:lBlackDeathl öncelikle sana pm atanın ismine iyi bak daha sonra açmış olduğun konun ismine iye bak. En güzeli bir göz doktoruna görün benden tavsiye.
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
KuLLanıLan CaR Trkstylxhalidoo ' İn TRkstyLxHaLido İLe ALakası yoq, BiR İş yapıyosan Önce ARastıR. . . :!:
(=XşifaXX=)
(=XşifaXX=)
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Aman ss orada yanlış anlamlar ortaya çıkmaz1Drowxwinks yazdı:KuLLanıLan CaR Trkstylxhalidoo ' İn TRkstyLxHaLido İLe ALakası yoq, BiR İş yapıyosan Önce ARastıR. . . :!:
(=XşifaXX=)
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Trkstylxhalido 'nun Trkstyl loncası ile hiçbir alakası bulunmamaktadır.
Tamamen sahtedir ve hırsızlık için açılmış bir chardır.
TrKsTyLHaLiDo bizim arkadaşımızın nick tir
hiçbir Trkstyl Lonca üyesinin nick ve lonca arasında x işareti bulunmamaktadır.
Bilgilendirilir....
Tamamen sahtedir ve hırsızlık için açılmış bir chardır.
TrKsTyLHaLiDo bizim arkadaşımızın nick tir
hiçbir Trkstyl Lonca üyesinin nick ve lonca arasında x işareti bulunmamaktadır.
Bilgilendirilir....