ELVEDA.(

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Theundertaker
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

ELVEDA.(

Mesaj gönderen Theundertaker »

EVET MİLLET ARTIK YOLUN SONU ÖSMEÜMRA THEUNDERTAKER GOODERWHİLE OYUNU BIRAKIYORUM ÖSMEÜMRA DA ORTKA ÖMÜR YÜZÜNDEN OYUNA OKADAR ÇOK KENDİNİ KAPTIRMIŞKİ PARAYA VE OYUNA GÖZÜ DÖNMÜŞ B SABAHTA HESAPLARIN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRMİŞ BELKİ BÖYLE DAHA İYİ OLUR BENİ SEVEN SEVMEYEN TÜM ARKDAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

İBRAHİM YILMAZ...
Resim
omur111
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: ELVEDA.(

Mesaj gönderen omur111 »

ibrahim beni bilen biliyor.ben ösmeümrayı tek başıma kastım ejderi tek yaptım kimsenın birşeyini çalmadım hatta planet ten 1 menekşe 1 kadim borç aldım ve en kısa zamanda ödedim. beni tanıyanlar öyle bişey yapmadığımı ve neden senden ayrıldığımı bilirler.
Kullanıcı avatarı
planet1981
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen planet1981 »

ben omüre sonuna kadar kefilim dürüst birisidir ve carlarda hep omuru gordum ibo arada giriyodu cara ejderide omür üretti
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Prinssof »

yaklasık 4 gün önce Ösmeümra adlı şahıs iftiralar atıp durdu klanda bölgede benden 1 ton küfür yedi.İnş o küfürleri yiyen sen değilsindir dedğin kişidir
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

omur111 yazdı:ibrahim beni bilen biliyor.ben ösmeümrayı tek başıma kastım ejderi tek yaptım kimsenın birşeyini çalmadım hatta planet ten 1 menekşe 1 kadim borç aldım ve en kısa zamanda ödedim. beni tanıyanlar öyle bişey yapmadığımı ve neden senden ayrıldığımı bilirler.
Ösmeümra da sürekli ömür var.Ejderide o yaptıgı kanaatindeyim.Eger Ösmeümranın şifresini degiştirmiş ise ömür e bişe denilemez çünkü karakter kendisinin.Ömürün durduk yere hesap şifresi degiştireceginide sanmam.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Theundertaker
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Theundertaker »

SORUN ÇÖZELDÜ AYNI SANİYE EJDERİ ÖMÜR ÜRETMİŞ OLABİLİR AMA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ KARDEŞLİK SONUÇTA BARIŞTIK BOŞGEÇ GERİSİNİ
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön