Theoneibo yazdı:Bir daha görü dönmemek kaydıyla benim içinde bir yer açın. Yaş 32 askerlik yeni başlıyor 1991 doğumlu adamlarla aynı tertib olacam laa bana sabır dileyin. 1 Haziran'dan itibaren askerim. SONxKIZILŞaMaN
1 ağustos olmasın :mrgreen:
IISoNRıDVaNII
Kaca kac askermıs puhahahaha 91 de ne rıdvan
Abı az daha bekle benım cocuklarıda:DDDD
ExxR
Emrah yanlış anlama ancak 90 yaşlarında askere alım yok ))
harbiden ibo abi 91 de ne neyse sen askere git gel allahın izniyle emrahın kızını oğluma isteyecem sende gelirsin
foruma bıle bakmayalı uzun zaman oldu sımdı gordum konuyu demek bende sızın aranızdayım oyun bos artık hıc bı eglencesı kalmadı para tuzagı halıne donustu resmen eskı ısım ( Özretayy ) Realxsarafin Realxcordelio Realxbaşkan
ßu forum kişisel her türlü düşüncelerinizi ifade etmek için açılmış
ßu arada açılan veda konularının yönetime msj olduğunu unutmayın
Hiç kimsenin birbirini kırmasına gerek yok (Kırmak istiyosan direnç kır
Veda edenler diye bi sabit konu açılsa hiçte fena olmaz .
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Oyuna bende veda ettim. Veda edenler kervanında banada bir yer ayırırsınız dostlar muhakkak Konu açmak istemedim bende Asım'ımın izinden devam etmek istiyorum değil mi böcüğüm? Eğer kervana alırsanız beni bütün çaylar benden
RuTkaYx yazdı:Oyuna bende veda ettim. Veda edenler kervanında banada bir yer ayırırsınız dostlar muhakkak Konu açmak istemedim bende Asım'ımın izinden devam etmek istiyorum değil mi böcüğüm? Eğer kervana alırsanız beni bütün çaylar benden
RuTkaYx yazdı:Oyuna bende veda ettim. Veda edenler kervanında banada bir yer ayırırsınız dostlar muhakkak Konu açmak istemedim bende Asım'ımın izinden devam etmek istiyorum değil mi böcüğüm? Eğer kervana alırsanız beni bütün çaylar benden
İnanmam !!!
Bu arada seni de Wolfteam' e beklerim Emre'm.
Dayı bir tek counter strike 1.6 oynamayı bilirim İKV den başka. Wolfteam ı oynayan çok gördüm de anlamadım ne olduğunu gitti. Hem sınavlar var malum... Ben bir süreliğine online mevzulara kapalı kalmayı düşünüyorum