2 haftada 2 kere susturma cezası aldım.
ilk aldığım ceza:"17.07.2011 02:34" tarihinde "Teskilat" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Rahatsız Edici Davranış" nedeniyle üyeliğiniz "Teskilat" Sunucusu'nda "5 gün susturma " cezasına çaptırılmıştır.
ve bugün aldığım ceza:"15.07.2011 18:57" tarihinde "Teskilat" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Rahatsız Edici Davranış" nedeniyle üyeliğiniz "Teskilat" Sunucusu'nda "7 gün susturma " cezasına çaptırılmıştır.
Hiç bir suçum olmadığı halde 2 kere susturma cezası aldım.İtiraz etmeme rağmen hiç bir değişiklik olmadı.Tamam diyelim ki suçum vardı da ceza verildi.Peki bu suçu belirten tek bir açıklama bile yok.Birde bu ''Rahatsız Edici Davranış''ları öğrenmek istiyorum.Oyun yönetimi kafasına göre ceza falan mı veriyor? Bu nasıl bir saçmalıktır yav.
:evil: :evil: :evil: :evil:
Bu nedir ya
- Kayserilixubeyde
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Bu nedir ya
Yönetim sadece uyuyo benm 4 adresim susturma cezası aldı 50 tane mail attım 1 tek cevap yok.İşini yapmıyorsan bırak başkaları yapsın.oyuna hiç girmediğim çarlar bile susturuluyor.Bana bi gıcığınız varsa su için geçer.Fuar a geliyorum GM ZWARTAN a bu şikayetimizi bildiriyoruz.Tmam diyonuz ilgilenicez diyonuz. ama dediğiniz orda kalıyo aynı siyasetçiler gibi miting te atar tutar seçilince yan gelip yatar...
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...
KAYSERİLİXUBEYDE__xxxUBEYDExxx__BİRBEY (ARZ)__KAYSERİLİXENSAR
KAYSERİLİXUBEYDE__xxxUBEYDExxx__BİRBEY (ARZ)__KAYSERİLİXENSAR
Ya gerçekten saçmalık ya.Sözüm meclisten dışarı Dengesizin teki şikayet etmiş heralde yönetim anlamadan dinlemeden millete ceza basıyor ya.Birde plus aldıgım gün susturuldum iyice kafam karıştı ya
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
oyunda konusan adam kalmadıkkı benım char 5 aydır susuk adama 'ananın etegının altı " dedım 7 gun susturdular yav sankı klandan 15 dk ana bacı sovdum bunun ıcın 1 hafta susturmamı atılır
1aldandim1234 yazdı:oyunda konusan adam kalmadıkkı benım char 5 aydır susuk adama 'ananın etegının altı " dedım 7 gun susturdular yav sankı klandan 15 dk ana bacı sovdum bunun ıcın 1 hafta susturmamı atılır
Az bile atmışlar