Bu nedir ya

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
demis
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Bu nedir ya

Mesaj gönderen demis »

2 haftada 2 kere susturma cezası aldım.

ilk aldığım ceza:"17.07.2011 02:34" tarihinde "Teskilat" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Rahatsız Edici Davranış" nedeniyle üyeliğiniz "Teskilat" Sunucusu'nda "5 gün susturma " cezasına çaptırılmıştır.
ve bugün aldığım ceza:"15.07.2011 18:57" tarihinde "Teskilat" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Rahatsız Edici Davranış" nedeniyle üyeliğiniz "Teskilat" Sunucusu'nda "7 gün susturma " cezasına çaptırılmıştır.

Hiç bir suçum olmadığı halde 2 kere susturma cezası aldım.İtiraz etmeme rağmen hiç bir değişiklik olmadı.Tamam diyelim ki suçum vardı da ceza verildi.Peki bu suçu belirten tek bir açıklama bile yok.Birde bu ''Rahatsız Edici Davranış''ları öğrenmek istiyorum.Oyun yönetimi kafasına göre ceza falan mı veriyor? Bu nasıl bir saçmalıktır yav.

:evil: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
Kayserilixubeyde
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Bu nedir ya

Mesaj gönderen Kayserilixubeyde »

Yönetim sadece uyuyo benm 4 adresim susturma cezası aldı 50 tane mail attım 1 tek cevap yok.İşini yapmıyorsan bırak başkaları yapsın.oyuna hiç girmediğim çarlar bile susturuluyor.Bana bi gıcığınız varsa su için geçer.Fuar a geliyorum GM ZWARTAN a bu şikayetimizi bildiriyoruz.Tmam diyonuz ilgilenicez diyonuz. ama dediğiniz orda kalıyo aynı siyasetçiler gibi miting te atar tutar seçilince yan gelip yatar...
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...

KAYSERİLİXUBEYDE__xxxUBEYDExxx__BİRBEY (ARZ)__KAYSERİLİXENSAR
Kullanıcı avatarı
demis
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen demis »

Ya gerçekten saçmalık ya.Sözüm meclisten dışarı Dengesizin teki şikayet etmiş heralde yönetim anlamadan dinlemeden millete ceza basıyor ya.Birde plus aldıgım gün susturuldum iyice kafam karıştı ya
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

cidden bu nedir ya
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

oyunda konusan adam kalmadıkkı benım char 5 aydır susuk adama 'ananın etegının altı " dedım 7 gun susturdular yav sankı klandan 15 dk ana bacı sovdum bunun ıcın 1 hafta susturmamı atılır
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TarKk »

1aldandim1234 yazdı:oyunda konusan adam kalmadıkkı benım char 5 aydır susuk adama 'ananın etegının altı " dedım 7 gun susturdular yav sankı klandan 15 dk ana bacı sovdum bunun ıcın 1 hafta susturmamı atılır

Az bile atmışlar :D susturmamı atılır dıyor bıde :D yazdığın cumlenın ıltıfat olmadıgı kesın :D
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön