Evet Ömer ben Catashrop hala bana iftiranızı geri çekmenizi bekliyorum.yarar yazdı:Selam
Sen hiç oyunda takım arkadasın oldumu veya reelde görüştüğün kardeşim abim dediğin kimse oldumu eğer oldu ise bizi veya bizleri anlamıs olmalısın. İnsanların sabır ettikleri bir seviye vardır o seviye kırıldımı insanlar ne yaptıklarını bilemez yeri geldi bende kendimi kaybettim ancak su gerçek ki oyun içerisinde kimsenin annesine bacısına veya ailesine küfür edecek kelimede kullanmadım. Bu konuyu savunmuyorum ama yargılamıyorumda arkadaslarımın yaptıkları yanlış ama o ne seni ne beni ilgilendirir bizi ilgilendiren kısım uyarmaktır. daha fazla uzatmayacağın ümidi ile iyi formlar yeterince açıklayıcı oldum umarım.
GÖK TEAM LONCA BAŞVURULARI
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: GÖK TEAM LONCA BAŞVURULARI
Konu başlıgını inceleyiniz ve ona uygun davranınız.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Alone01 yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:3. maddeye bak gelde kopmaulan bir çok üyeniz klandan ana bacı muhabbeti yapıyor millete. Neden uymayacağınız kuralları koyarsınız anlamam
:lol:
Sane ne bundan ? MiLLet bize laf atıcak ana bacı biz susucaz kes sesini 2 Le daha 2 gün öncesine kadaR bişey demiyodun RehbeR oLunca etegin mi kaLktı . Kes sesini kendini başka yeRde tatmin et...![]()
Eteğim kalkmadı çünkü senin gibi etek giymiyorum. Ha illa ki kalkan bir şeyleri merak ediyorsan merak etme sana kalkan her zaman bir şey var bende için ve o çok konuşan ağzın rahat olsun
Ucube./color]
WHiTexDeWiL yazdı:Alone01 yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:3. maddeye bak gelde kopmaulan bir çok üyeniz klandan ana bacı muhabbeti yapıyor millete. Neden uymayacağınız kuralları koyarsınız anlamam
:lol:
Sane ne bundan ? MiLLet bize laf atıcak ana bacı biz susucaz kes sesini 2 Le daha 2 gün öncesine kadaR bişey demiyodun RehbeR oLunca etegin mi kaLktı . Kes sesini kendini başka yeRde tatmin et...![]()
Eteğim kalkmadı çünkü senin gibi etek giymiyorum. Ha illa ki kalkan bir şeyleri merak ediyorsan merak etme sana kalkan her zaman bir şey var bende için ve o çok konuşan ağzın rahat olsun
Ucube./color]
Sesini kes. Git başka konularda kendini tatmin et.PoLemik cıkaR hadi kendi cöpLügüne...
GÖKxaLoNe

len bana bak ucubemisin in misin cin misin bu sunucuda sanamı kaldı kalkanları göstermek canımı sıkma sana sana kalkmış öyle bişiy gösteririmki bir daha indiremessin adamın canını sıkma klandan bölgeden her yerden söverim sana adamı deli etmek her yolu deniyonuz len bu ne ya uğraşmayın kardeşim ...
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Zaten İşiniz KüfRetmek KüfRetsen NoLcak HeR Zaman yaptıqınız Sey DeiLmi.
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
-
- Teşkilat Neferi
velet şoker git sütünü iç burda huysuzluk çıkarma
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Doktordoctor yazdı:velet şoker git sütünü iç burda huysuzluk çıkarma
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
aha kendini kızım diye millete tanıtan dönmede konuşduDoktordoctor yazdı:velet şoker git sütünü iç burda huysuzluk çıkarma
-
- Teşkilat Neferi
Len velet uza surdan tatsızlık cıkarma fiyatinı soyle satın alalım seni.WHiTexDeWiL yazdı:aha kendini kızım diye millete tanıtan dönmede konuşduDoktordoctor yazdı:velet şoker git sütünü iç burda huysuzluk çıkarmaalayınız gelsin hiç fark etmez. klandan bölgeden bana söwecekmiş kamiller la siz kimsiniz bu sunucuda siz yokken ben vardım. rahat olun yeni yetmeler
not:sen bu dünyada yokken biz vardık
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)