Bir Kapı kapanıp Bir Kapı açılır.
Re: Bir Kapı kapanıp Bir Kapı açılır.
en guzel kararı almışsın gokcen abla tebrık edıyorummm bebegınle bır ömur boyu mutluluklar dılıyorumm.......
Uyus rıdoKahvesigara yazdı:Aama elvan en çokta oyuna girdiğinde beni görmediğinde üzülüyorsun demiReDSoNyA yazdı:Sevgili arkadaşım can dostum Gökçen'im, verdiğin karara bir yandan üzüldüm, bir yandam çok sevindim. Biliyorsun bende oyunda yokum. Arada bir giriyorum o girdiğim zamanlarda seni görememek üzecek, ama şu anda bulunduğun durum anneliğe aday olman bebeğinin sağlığı açısından verdiğin kararı çok doğru buluyorum. Kendine, eşine ve bebeğine daha çok zaman ayırman senin için daha iyi olacaktır. Her ne olursa olsun yanında olduğumu bil ve seni çok çok sevdiğimide bil. Yüce Rabbim bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip eder inşallah çok iyi bir anne olacağına inanıyorum. Allah analı ve babalı büyütmeyi nasip eder inşallah. Bu arada hayatım kız olursa talibim biliyorsun konuşmuştuk. Mamiye alacam kızını![]()
Umarım doğumdan sonra tekrar aramıza dönersin. Seni çok seviyorum sevgiler.

Redsonya[49]
KaRDeLeNnN[49]
KuRTLaRxReDSoNya[49]
Hüzündiyarı[49]
ToP®aĞıN aLTı, KenDiNi vazGeÇiLmeZ SanaN inSanLa®La DoLu
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ReDSoNyA yazdı:Uyus rıdoKahvesigara yazdı:Aama elvan en çokta oyuna girdiğinde beni görmediğinde üzülüyorsun demiReDSoNyA yazdı:Sevgili arkadaşım can dostum Gökçen'im, verdiğin karara bir yandan üzüldüm, bir yandam çok sevindim. Biliyorsun bende oyunda yokum. Arada bir giriyorum o girdiğim zamanlarda seni görememek üzecek, ama şu anda bulunduğun durum anneliğe aday olman bebeğinin sağlığı açısından verdiğin kararı çok doğru buluyorum. Kendine, eşine ve bebeğine daha çok zaman ayırman senin için daha iyi olacaktır. Her ne olursa olsun yanında olduğumu bil ve seni çok çok sevdiğimide bil. Yüce Rabbim bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip eder inşallah çok iyi bir anne olacağına inanıyorum. Allah analı ve babalı büyütmeyi nasip eder inşallah. Bu arada hayatım kız olursa talibim biliyorsun konuşmuştuk. Mamiye alacam kızını![]()
canım kardeşim tabiki hepinizi özlüyorum ama Gökçen'in yeri bambaşka
![]()
Doğru tabikide gökçenin yeri ayrı kızını mamiye alacaksın dimi

-
- Çınaraltı Müdavimi
Canlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler
Gıcık rıtvann bebişim erkek olursa senin çocuğu da ben alıcam :lol: :lol: :lol: kız olursa elvana vercem beşik kertiği

ikili tarama sonucu sorunsuz :lol: artık ayda bir kontroll :lol: oyunu azaltmanın meyvelerini topluyorumm :lol: oyuna devam etseydim haftada bir konrole gidecektim belkide :roll:Kahvesigara yazdı:ReDSoNyA yazdı:Uyus rıdoKahvesigara yazdı:Aama elvan en çokta oyuna girdiğinde beni görmediğinde üzülüyorsun demiReDSoNyA yazdı:Sevgili arkadaşım can dostum Gökçen'im, verdiğin karara bir yandan üzüldüm, bir yandam çok sevindim. Biliyorsun bende oyunda yokum. Arada bir giriyorum o girdiğim zamanlarda seni görememek üzecek, ama şu anda bulunduğun durum anneliğe aday olman bebeğinin sağlığı açısından verdiğin kararı çok doğru buluyorum. Kendine, eşine ve bebeğine daha çok zaman ayırman senin için daha iyi olacaktır. Her ne olursa olsun yanında olduğumu bil ve seni çok çok sevdiğimide bil. Yüce Rabbim bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip eder inşallah çok iyi bir anne olacağına inanıyorum. Allah analı ve babalı büyütmeyi nasip eder inşallah. Bu arada hayatım kız olursa talibim biliyorsun konuşmuştuk. Mamiye alacam kızını![]()
![]()
Gıcık rıtvann bebişim erkek olursa senin çocuğu da ben alıcam :lol: :lol: :lol: kız olursa elvana vercem beşik kertiği

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
Kurtlarxkadriye yazdı:Canlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler![]()
![]()
![]()
ikili tarama sonucu sorunsuz :lol: artık ayda bir kontroll :lol: oyunu azaltmanın meyvelerini topluyorumm :lol: oyuna devam etseydim haftada bir konrole gidecektim belkide :roll:Kahvesigara yazdı:ReDSoNyA yazdı:Uyus rıdoKahvesigara yazdı:Aama elvan en çokta oyuna girdiğinde beni görmediğinde üzülüyorsun demiReDSoNyA yazdı:Sevgili arkadaşım can dostum Gökçen'im, verdiğin karara bir yandan üzüldüm, bir yandam çok sevindim. Biliyorsun bende oyunda yokum. Arada bir giriyorum o girdiğim zamanlarda seni görememek üzecek, ama şu anda bulunduğun durum anneliğe aday olman bebeğinin sağlığı açısından verdiğin kararı çok doğru buluyorum. Kendine, eşine ve bebeğine daha çok zaman ayırman senin için daha iyi olacaktır. Her ne olursa olsun yanında olduğumu bil ve seni çok çok sevdiğimide bil. Yüce Rabbim bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip eder inşallah çok iyi bir anne olacağına inanıyorum. Allah analı ve babalı büyütmeyi nasip eder inşallah. Bu arada hayatım kız olursa talibim biliyorsun konuşmuştuk. Mamiye alacam kızını![]()
![]()
Gıcık rıtvann bebişim erkek olursa senin çocuğu da ben alıcam :lol: :lol: :lol: kız olursa elvana vercem beşik kertiği![]()
Öyle bi ihtimali düşünmen bile hata. Benim çocuğum tabikide erkek olacak

![]()
yhaw rıdo ne uyussun sen araya katmasan kendini olmz demi

Redsonya[49]
KaRDeLeNnN[49]
KuRTLaRxReDSoNya[49]
Hüzündiyarı[49]
ToP®aĞıN aLTı, KenDiNi vazGeÇiLmeZ SanaN inSanLa®La DoLu
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
ReDSoNyA yazdı:ikili tarama sonucu sorunsuz :lol: artık ayda bir kontroll :lol: oyunu azaltmanın meyvelerini topluyorumm :lol: oyuna devam etseydim haftada bir konrole gidecektim belkide :roll:Kahvesigara yazdı:ReDSoNyA yazdı:Uyus rıdoKahvesigara yazdı:Aama elvan en çokta oyuna girdiğinde beni görmediğinde üzülüyorsun demiReDSoNyA yazdı:Sevgili arkadaşım can dostum Gökçen'im, verdiğin karara bir yandan üzüldüm, bir yandam çok sevindim. Biliyorsun bende oyunda yokum. Arada bir giriyorum o girdiğim zamanlarda seni görememek üzecek, ama şu anda bulunduğun durum anneliğe aday olman bebeğinin sağlığı açısından verdiğin kararı çok doğru buluyorum. Kendine, eşine ve bebeğine daha çok zaman ayırman senin için daha iyi olacaktır. Her ne olursa olsun yanında olduğumu bil ve seni çok çok sevdiğimide bil. Yüce Rabbim bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip eder inşallah çok iyi bir anne olacağına inanıyorum. Allah analı ve babalı büyütmeyi nasip eder inşallah. Bu arada hayatım kız olursa talibim biliyorsun konuşmuştuk. Mamiye alacam kızını![]()
![]()
Gıcık rıtvann bebişim erkek olursa senin çocuğu da ben alıcam :lol: :lol: :lol: kız olursa elvana vercem beşik kertiği![]()
yhaw rıdo ne uyussun sen araya katmasan kendini olmz demi
Gökçen sen kızını benim çocuğa ver Valla başlık parasıda veririm . Elvan vermez biliyorn cimrinin teki

-
- Çınaraltı Müdavimi
DeeeeeT 

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)