ilk önce selam olsun tüm sevdıklerıme bu oyunu 3 yıldır sureklı oynuyordum oyunla bırlıkte buyudum vee anadolufen lısesını kazandım artık bırakma zamanımın geldıgıne karar verdım öncelıkle senol abıı ne olur benı affett karsına gecıp soyleyemedımm cok uzgunum
oyunda cok sevdıgım abıler ablalar olduu özellıkle kankam(tarık)sendende özur dılıyorumm sanada soleme cesaretı bulamadımm ıstemeyerek kırdıgım ınsanlar varsa ne olur affedın benı carlarımı sılmıştım sonradan cok uzuldum cunku senol abının cok emegı vardı ve bır sekılde gerı alınmış senol abı carlarım senın olsunn ebru abla en kotu gunumde hep yanımda oldun senı cok sevıyorumm apo dayı özlem abla gokhan goker abi hepınızi cok sevdım ve adını sayamadıgım herkes hakkınızı helall edınnn......
SESSIZVE BIR VEDADA BENDENNNN ....(KANKİLERXAYÇA)
Re: SESSIZVE BIR VEDADA BENDENNNN ....(KANKİLERXAYÇA)
tuzgolu67 yazdı:ilk önce selam olsun tüm sevdıklerıme bu oyunu 3 yıldır sureklı oynuyordum oyunla bırlıkte buyudum vee anadolufen lısesını kazandım artık bırakma zamanımın geldıgıne karar verdım öncelıkle senol abıı ne olur benı affett karsına gecıp soyleyemedımm cok uzgunum
oyunda cok sevdıgım abıler ablalar olduu özellıkle kankam(tarık)sendende özur dılıyorumm sanada soleme cesaretı bulamadımm ıstemeyerek kırdıgım ınsanlar varsa ne olur affedın benı carlarımı sılmıştım sonradan cok uzuldum cunku senol abının cok emegı vardı ve bır sekılde gerı alınmış senol abı carlarım senın olsunn ebru abla en kotu gunumde hep yanımda oldun senı cok sevıyorumm apo dayı özlem abla gokhan goker abi hepınızi cok sevdım ve adını sayamadıgım herkes hakkınızı helall edınnn......
Aldığın Karara Her Ne Olursa Olsun Saygı Duyacağız ,
He Aldığın Karar Bizi Üzdü , Açık ve Net.
Bundan Sonraki Yaşamında Sadece Mutlu Olmaya Bak Sadece
He Aldığın Karar Bizi Üzdü , Açık ve Net.
Bundan Sonraki Yaşamında Sadece Mutlu Olmaya Bak Sadece
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
tuzgolu67 yazdı:ilk önce selam olsun tüm sevdıklerıme bu oyunu 3 yıldır sureklı oynuyordum oyunla bırlıkte buyudum vee anadolufen lısesını kazandım artık bırakma zamanımın geldıgıne karar verdım öncelıkle senol abıı ne olur benı affett karsına gecıp soyleyemedımm cok uzgunum
Reel de başarılar ayça hakkında hayırlısı olsun
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Azap Süvarileri
Verdiğin Karara Saygı Duymak Bize Düşer.
Reel Hayatında Başarılar.
Allah Gönlüne Göre Verir Ve Her Zaman Yar ve Yardımcın Olur İnş.
Baki Dostlukla Esen Kal...
Reel Hayatında Başarılar.
Allah Gönlüne Göre Verir Ve Her Zaman Yar ve Yardımcın Olur İnş.
Baki Dostlukla Esen Kal...
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Sen de mi brütüs!
Reel hayatında başarılar ayça hayırlısı olsun. Bu arada fen lisesinde okuyup da oyun oynanılabiliyor haberin olsun (yaptım oldu
)
tabi ki karar senin saygı duyarım.
Selametle
Reel hayatında başarılar ayça hayırlısı olsun. Bu arada fen lisesinde okuyup da oyun oynanılabiliyor haberin olsun (yaptım oldu
tabi ki karar senin saygı duyarım.
Selametle
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim doğru bir karar olur senin için. Oyun her zaman bulunur ama o yıllar birdaha geri gelmiyo 
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Osmanlı
Reel hayatınızda başarılar selametle...asim3428 yazdı:Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim doğru bir karar olur senin için. Oyun her zaman bulunur ama o yıllar birdaha geri gelmiyo
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
Reel hyatında başarılar dilerim her şey gönlünce olur inş
IISoNRıDVaNII
IISoNRıDVaNII

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
ayça canım kardeşım real de başarılar dılerım cane
bıraz kafanı dağıt gene gel
gıtmene üzül düm cane zaten son gunlerde pek slm yazmıyordun anladım sıkıntılı olduğunu
senın için hayırlı olur inş
abını unutma selametle cane
bıraz kafanı dağıt gene gel
gıtmene üzül düm cane zaten son gunlerde pek slm yazmıyordun anladım sıkıntılı olduğunu
senın için hayırlı olur inş
abını unutma selametle cane
kanunixxbaşkan