küfür edip oyundan cıkmak hakkında da şunu söyleyebilirim. küfür edip oyundan cıkmak şikayetten kaçmak demek degildir. zaten bunu yapan kişi farkında degildir o küfürü ettigi kişi kendisini oyun içinde şikayet etse 7 gün
oyundan cıkmıs işe pm atmaya calısıp oyundan cıktıgını kanıtlayacak bir yazı cıkardıktan sonra fotosunu alıp destege oyuncu hata kullanıma gönderdigin taktirde adamın yiyecegi ceza 14 gün oluyor.
ben destege farklı uyelıklerden günde en az 8 msj atıyorm oyunla ilgli hatalar sorular cvplar vs vs. adamların haliyle herşeye yetişmesi imkansız gibi oluyor. eski oyuncular bilir haftalık cerezler vardır artık yapılmıyor ama cerez sistemi devam ediyor. haftada bir şikayetlerin cezası veriliyor.
bunun yanında şunu belirtmek isterim. arz klanında olupta skype atıp küfür isteyen oyun içinden tahrik edici harekete bulunup küfür isteyen bir çok kişi var. bu lodos klanında da var yok demiyorm. ister inanın ister inanmayın isim vermeyecem arz klanından bi kişi bana skype atıp küfür ettiye konuşmada bana yalvarıyordu
böylelerini klanda barındırtmayın ben şahsen yalnışını gördügüm kişinin ne grubuna girerim nede o kişi benim grubuma girebilir. ben aliciyi kimsenin sevmedigini sanıyordum zavallı tek bildigi savaşmak ve küfür
yöneticilerin de bana göre şu yöntemi kullanmaları llazım. 1. si 5 gün susturma 2. 7 gün 3. 14 gün 4. 1 ay 5 ban
ayrıca ip adresleri sabit degil herkesin ip adresleri degişiyor tabi oyuncunun ip adreslerini uzun ugraşlar sonucu bulup o ip den girilen karaktere ban atıla bilir ama buda bu oyundan para kazananların işine gelmez