@ Ateş Loncası @
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: @ Ateş Loncası @
Tamamiyle lonca sayfayımızı kirtletmekten başka bir şeye yaradığın yok. İlk önce kendini bil ve samimi bir üslupta konuşmayı öğren ondan sonra gel dert yakın. Zaman kaybısın kusura bakma. Daha fazla uzatma konuyu şayet uzatıcam diyorsan mesaj atabilirsin.
Öncelikle iyi günler dilerim
Loncanızı basarılı ve toplu bulmaktayım.Daha iyi günlere inşallah hep beraber gelirsiniz.
Loncanıza katılmak istiyorum.Alımla ilgilenen bir yetkilinizden konusamadım fakat alım varsa aranıza katılmak isterim.
Dinlediğiniz için teşekkürler.
Loncanızı basarılı ve toplu bulmaktayım.Daha iyi günlere inşallah hep beraber gelirsiniz.
Loncanıza katılmak istiyorum.Alımla ilgilenen bir yetkilinizden konusamadım fakat alım varsa aranıza katılmak isterim.
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Üye alımlarını lonca içerisinden birinin tavsiyesi ile arkadaş çevremizden yapmaktayız, böyle katılım isteklerini direk reddediyoruz malesef.berkukk yazdı:Öncelikle iyi günler dilerim
İyi dileklerin için teşekkürler..
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
yanLs AnLadın SanıRsam, Ben Ne Kendim İçin Nede BiR Baskası İçin, Şikayette BuLundum Naptıysam Senn İçinde BuLunduqun Lonca İçin yaptım , yaptım Vede Cewabımı ALdm Kendini Bana KanıtLadıqın İçin Sana MinnettaRım, Dediqin qibi Uzatmanın Manası yok, TekRaR ÖzüR DiLeRim Amacım Sayfanızı KiRLetmek DeiLdi. . . :!:
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
Abilerim, kardeşlerin, arkadaşlarım ve ailem
yeni alımlar hayırlı olsun inş. 2 haftadır aranızda yokum ve nice 2 haftalar olmayacağım büyük ihtimal bu yüzden kendinize cici bakın sizleri seviyorum
yeni alımlar hayırlı olsun inş. 2 haftadır aranızda yokum ve nice 2 haftalar olmayacağım büyük ihtimal bu yüzden kendinize cici bakın sizleri seviyorum
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kardeşim Özlettin iyice kendini bir an önce gelmeni temenni ediyorum işlerin yolunda gider umarım...Hanzala yazdı:Abilerim, kardeşlerin, arkadaşlarım ve ailem![]()
yeni alımlar hayırlı olsun inş. 2 haftadır aranızda yokum ve nice 2 haftalar olmayacağım büyük ihtimal bu yüzden kendinize cici bakın sizleri seviyorum![]()
Kendine iyi bak..
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
2 Ay önce AteşAudax Sancak Sunucusunda bile değildi.bilinmez yazdı:Demirxbüyücü müşsün ikv yi bıraktığım için bütün herşeyi sildim valla seni çok iyi olarak bilirdim ama arz olmuşsun seni tanımadığım halde ilk sen gelip daldın orda büssürü kişiydik sanırsam ada girişi ve direk öldün ve bende güldüm sende ananı yatakta güldürcem demiştin sanırsam bu olay yeni olay değil 2 aya yakın bir olay belki de geçik ben seni suçlamıyorum çarında olan kimse onlardan biri yaptı. Ben bu konuyu olay olunca bir kaç Ateş'e açtım fakat büyütmek istemedim Atabeyxbaytar'ın imzasında AteşAudax ı görünce belirtmek istedim karakterin senin olduğundan bile haberim yoktu Sancak sunucusunun en sevdiğim loncaları arasındadır Ateş böylede kalacağına eminim kolay gelsin bol şans.Yed06 yazdı:Yine ne yaptım ben nan çalışıyorum çarlarda olamıyorum sövüyorum, sen neyin davasını yapıyorsun sövdüysem kanıtını göster Annene ise eğer şansına hakaret ederim ona bişey demiyorum aşırı küfür etmediğimi tanıyanlar bilir ama arzların neden küfürbaz olarak adlandırıldıklarını anladım kesip ezik dediği an bitti o söz ağızdan çıktığı an kesilmenin sinir etkisiyle sövmüş oluyoruz bırakın bu işleri ALLAH ŞAHİT O GÖRÜYOR HERŞEYİ.. Ben bu oyunu oyun bilinciyle oynuyorum yeri geliyor sinirleniyorsamda ufak hakaretlerle geçiştiriyorum veya oyundan çıkıyorum... Bildiğim birşey daha var Annelerin Kutsal olduğunu ve Cennetin Annelerin ayaklarının altında olduğunu asla unutmuyorum... Keyifli Forumlar ...
DEMİRHAN
Mumyanınlaneti Catashrop
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
Hepinize kolay gelsin, öncelikle Mustafa kendini çok özlettin bırak işi falan gel artık. Neyse onu geçersek lonca sayfası şikayet sayfası değil, böyle şikayetler yaparak doğru da olsa yanlış da olsa insanların görüşlerinin değişmelerine neden olabilirsiniz bu da hiç te hiç ahlaksal bir şey değil, demek istediğim eğer bir şikayetiniz varsa bunları AteşSalih arkadaşımızın özel mesajlarına göndermeniz, oradan daha iyi takip edebilecektir. Ayrıca elinizde kanıt yoksa söz ile şikayette bulunmayın kaideye bile alınmaz. Siz de bilirsiniz ki tonla oyuncu var ve kimin doğru söyleyip kimin yalan söylediğini anlamamız imkansız. Ben loncada yetkili değilim fakat lonca içerisinde biz de herkesin söz hakkı vardır. Ama şikayetlerle ilgilenen AteşSalih arkadaşımızdır. Lonca forumunun tekrar kirlenmemesi dileği ile...
İyi forumlar.
AteşCan
İyi forumlar.
AteşCan

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Ateş
Güncel Üye Listemiz
AteşGoriotbaba
AteşDardala
AteşTarık -- AteşEne
AteşCabbar
Ateşkartal -- AteşKartall
AteşDraqon
AteşEfe -- Ateşlord
AteşbuRak -- AteşKarmate
AteşZeki -- AteşŞifa
AteşEyüpcan
AteşTunahan -- AteşCamper
AteşıHaNZaLaı --AteşHanzala
AteşSalih
AteşJazzer -- AteşPhantom
AteşÖlçer
AteşSergüzeşt
AteşFuji
AteşBğznyargıcı
AteşCan
AteşTenGömlek
AteşDolunay
AteşHystreically
AteşKikimoko
AteşEflatoon
AteşAudax
AteşKomutan
AteşNarkotik
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Hakan abi oyunu bıraktımı eğer açarsa mumya ejder üğretti dermisin. Kikimoko yada selamlarTerbiyeci yazdı:Ateş
Güncel Üye Listemiz
AteşGoriotbaba
AteşDardala
AteşTarık -- AteşEne
AteşCabbar
Ateşkartal -- AteşKartall
AteşDraqon
AteşEfe -- Ateşlord
AteşbuRak -- AteşKarmate
AteşZeki -- AteşŞifa
AteşEyüpcan
AteşTunahan -- AteşCamper