Yok ben binmelik istiyorum uçağı. Hatta savaş uçağı olsun klanlar uçakla savaş yaparlar ne güzel olur bomba atarlar :lol: :lol: :lol:gokhan307 yazdı:Komutandan dümdüz aşağı doğru git solda sirkeci garının hemen önünde bi hediye var.İpucu; oyuna gelmesini istediğin birşeyXTIMURX yazdı:Ben de oyuna uçak gelsin istiyorum ama olmuyor :?
Sık sık hediye verseler ne anlamı kalır bunun ?
HEDİYELER DEVAM ETSİN
Re: HEDİYELER DEVAM ETSİN
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
DownOnMe yazdı:
kardes bunu durup koyuyorsunda
Rivalxmelodi espiri yaptı gülelimde boşa gitmesin bari ha ha haRivalxmelodi yazdı:DownOnMe yazdı:
kardes bunu durup koyuyorsundaGaliba sende beyin yok
IKV oyuncusu böyle işte "Armut piş ağzıma düş" gerekli olduğu zaman hediyelerin verileceğinden emin olabilirsin ama hediye dedğin şey her zaman verilirse hediye olmaz ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
DownOnMe yazdı:Rivalxmelodi espiri yaptı gülelimde boşa gitmesin bari ha ha haRivalxmelodi yazdı:DownOnMe yazdı:
kardes bunu durup koyuyorsundaGaliba sende beyin yok
Hahaha
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
Olm bütün yorumlarında bi gmlik özentiliği ne ayaksın sen ?Melodrama yazdı:IKV oyuncusu böyle işte "Armut piş ağzıma düş" gerekli olduğu zaman hediyelerin verileceğinden emin olabilirsin ama hediye dedğin şey her zaman verilirse hediye olmaz ... İyi Forumlar.

- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Her konudada gm özentisi diyen illaki bir sazan meydana çıkıyor
Sanane canım benim isterse boş mesaj atar isterse resmi dille yazar sanane ?
Sanane canım benim isterse boş mesaj atar isterse resmi dille yazar sanane ?

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Birinin karşısındakine iyi forumlar, iyi günler vb dilemesinin neresi kötü bir şey de GM özentisi diyorsunuz anlamıyorum.kerimcan123 yazdı:Olm bütün yorumlarında bi gmlik özentiliği ne ayaksın sen ?Melodrama yazdı:IKV oyuncusu böyle işte "Armut piş ağzıma düş" gerekli olduğu zaman hediyelerin verileceğinden emin olabilirsin ama hediye dedğin şey her zaman verilirse hediye olmaz ... İyi Forumlar.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
Yönetici konuştu beyler aldınızmı cevabınızı ?Melodrama yazdı:IKV oyuncusu böyle işte "Armut piş ağzıma düş" gerekli olduğu zaman hediyelerin verileceğinden emin olabilirsin ama hediye dedğin şey her zaman verilirse hediye olmaz ... İyi Forumlar.
Nothing
- BySensivity
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Birinin başka birine "İyi Forumlar " . " İyi günler " vb. gibi kelimelerle hitap etmesi size göre GM'lik olarak algılanıyorsa sizeScalgar yazdı:Yönetici konuştu beyler aldınızmı cevabınızı ?Melodrama yazdı:IKV oyuncusu böyle işte "Armut piş ağzıma düş" gerekli olduğu zaman hediyelerin verileceğinden emin olabilirsin ama hediye dedğin şey her zaman verilirse hediye olmaz ... İyi Forumlar.
diyecek tek bişey bulurum . Hanzo'nun tekisiniz(çok afedersiniz).
Bkz:Hanzo =

İyi Forumlar
İKV Destek Sayfası İletişim Adresi:
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
http://i54.tinypic.com/2djz3id.jpg
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
http://i54.tinypic.com/2djz3id.jpg