Eminönü mezarlıktaki kasketli kalkanlı yaratıklar.Hakanst yazdı:"LANETLİ MELEK" nedir ?Petcarar yazdı:Dikkat Dağıtma'ya direnmeyi nasıl açıklıyorsunuz peki?SonSpiderFreak yazdı:Diyelim ki benim buz direncim şifacının element direnç kalkanı ile birlikte 250,sen bana buz oku atınca direnme ihtimailim yüksek.Karşındakinin direnci ne kadar fazlayla o kadar çok direnir.
Ayrıca 20lv şifacıyla 0 zehir direncine sahip bir savascıyı zehirleyemedim sürekli direndiAyrıca meteoritle de 13 lvlken 18 lv lanetli meleklere vuramadım.Meteoritin zırhı var ama direnci yok
![]()
Hedef Büyüye Neden Direndi?
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hedef Büyüye Neden Direndi?
Herkes yanlış biliyor. Bu direnme konusundaki yaptığım incelemelerde şunları öğrendim
1- Büyüye direndi yazısı karşı tarafın Savunmasına bağlıdır.
2- Bünyesine bağlıdır.
3- Zekasına bağlıdır.
Yukarıdaki etmenlerin belli yüzdeleri ve fonksiyonlarına göre büyüye direnir.
Direnç puanlarınız sadece alacağınız hasarın binde birini düşürür. Örneğin buz ile 1000 hasar veriyorsunuz. Karşı taraf buz direncini 100 yaparsa sizin ona vereceğiniz hasar 900'dür. Binde 100, %10 yapar. Dirençler ile alakası yoktur anlayacağınız.
1- Büyüye direndi yazısı karşı tarafın Savunmasına bağlıdır.
2- Bünyesine bağlıdır.
3- Zekasına bağlıdır.
Yukarıdaki etmenlerin belli yüzdeleri ve fonksiyonlarına göre büyüye direnir.
Direnç puanlarınız sadece alacağınız hasarın binde birini düşürür. Örneğin buz ile 1000 hasar veriyorsunuz. Karşı taraf buz direncini 100 yaparsa sizin ona vereceğiniz hasar 900'dür. Binde 100, %10 yapar. Dirençler ile alakası yoktur anlayacağınız.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
iyi güzelde savaşçının savaşçıya durdurma atarken direnmesi biraz daha saçma sanırım karşımdaki adamın 4 defa durdurmaya direndiğini bilirim bu adamın durdurma direncimi var ? nerdeymiş o
KÖŞK***ALAKURT***KÖŞK
Yukarda da belirtilmiş bir büyüye (Meteor-Zehir-Durdurma-Dikkat gibi) karşı direnc gösterimi tamamiyle senin Saldırın ve karşı rakibin savunmasına bağlıdır..Dirençle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü benim buz direncim 999 ken bile iflis bana sürekli olarak vurmaktaydı ama hasar veremiyordu -2 -3 anca veriyordu...
Birde her levelde bünye -zeka gibi özelliklerimiz artmakta ve ona göre saldırı savunma oranımızda değişmektedir...O yüzden
Level yüksekliği ve ek olarak karşı rakibin savunması ve senin saldırın...
Birde her levelde bünye -zeka gibi özelliklerimiz artmakta ve ona göre saldırı savunma oranımızda değişmektedir...O yüzden
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
En doyurucu cevap buydu.Teşekkürler.MasTR yazdı:Yukarda da belirtilmiş bir büyüye (Meteor-Zehir-Durdurma-Dikkat gibi) karşı direnc gösterimi tamamiyle senin Saldırın ve karşı rakibin savunmasına bağlıdır..Dirençle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü benim buz direncim 999 ken bile iflis bana sürekli olarak vurmaktaydı ama hasar veremiyordu -2 -3 anca veriyordu...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
güncel olsun bilmeyenler öğrensin
-
- Kadim Hidra Avcısı
Rakibinin direncindendir=)
Hedef büyüye direnmesi her sınıf için aynıdır... saldırınızın karşısındakindan düşük olmasıdır... veya.. yeteneğinizin puanının 15 olmamasından kaynaklanır... benim saldırım karşımdakinden yüksek direnemesi lazım söz konusu olamaz...
saldırınız 200 karşısındaki 100 olsun gene direnir... Binevi İHTİMAL !
saldırınız 200 karşısındaki 100 olsun gene direnir... Binevi İHTİMAL !
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Petcarar yazdı:Dikkat Dağıtma'ya direnmeyi nasıl açıklıyorsunuz peki?SonSpiderFreak yazdı:Diyelim ki benim buz direncim şifacının element direnç kalkanı ile birlikte 250,sen bana buz oku atınca direnme ihtimailim yüksek.Karşındakinin direnci ne kadar fazlayla o kadar çok direnir.
Ayrıca 20lv şifacıyla 0 zehir direncine sahip bir savascıyı zehirleyemedim sürekli direndiAyrıca meteoritle de 13 lvlken 18 lv lanetli meleklere vuramadım.Meteoritin zırhı var ama direnci yok
Sen çok yaşa beni çok güldürdün

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto