bi dahakine oda olurCanceazi yazdı:sana maho dediğimde beni bir dövmediğin kalmıştı mahirErNeSTo yazdı:tm forumdan atıyorum '' -?*,!|QMCERDEMQ yazdı:Maho şifreni özele yollasana dün mesaj kutusunu sildim yanlıslıkla yusufla cunon yapıcaz2-3 saate telefondan mesaj atcam yada skype
·.·´¯`·)» Zaman Loncası «(·´¯`·.·
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Re: Zaman Loncası Güncel Kadro Ve Lonca Alımları
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
ErNeSTo yazdı:bi dahakine oda olurCanceazi yazdı:sana maho dediğimde beni bir dövmediğin kalmıştı mahirErNeSTo yazdı:tm forumdan atıyorum '' -?*,!|QMCERDEMQ yazdı:Maho şifreni özele yollasana dün mesaj kutusunu sildim yanlıslıkla yusufla cunon yapıcaz2-3 saate telefondan mesaj atcam yada skype

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

14 saat yol git hertürlü dertle cebelleş muavini uykusundan uyandırmaya çabala sonrada gel dükkana kahvaltı bekle ve ekil. dünyanın çivisi çıkmış arkadaş :shock:
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
dünya delikanlı olsa yuvarlak olmazdıCengaverx yazdı:14 saat yol git hertürlü dertle cebelleş muavini uykusundan uyandırmaya çabala sonrada gel dükkana kahvaltı bekle ve ekil. dünyanın çivisi çıkmış arkadaş :shock:

- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Bunu begendım Can :geek:Canceazi yazdı:dünya delikanlı olsa yuvarlak olmazdıCengaverx yazdı:14 saat yol git hertürlü dertle cebelleş muavini uykusundan uyandırmaya çabala sonrada gel dükkana kahvaltı bekle ve ekil. dünyanın çivisi çıkmış arkadaş :shock:
-
- İskele Babası
Canceazi yazdı:sana maho dediğimde beni bir dövmediğin kalmıştı mahirErNeSTo yazdı:tm forumdan atıyorum '' -?*,!|QMCERDEMQ yazdı:Maho şifreni özele yollasana dün mesaj kutusunu sildim yanlıslıkla yusufla cunon yapıcaz2-3 saate telefondan mesaj atcam yada skype
Demekki Sana O Kadar Değer Vermiyo Can Satmasaydın Loncayı Belki

- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Zamanxteam 700. ıletınız benden olsun **başarılar**
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Mahirle dostluğumuz başladığında ben loncada değildim o loncadaydı. bir ara ben zamanken o ayrılmıştı. sonra o da geldi. ve şimdi o loncada veya ben değilim ne farkeder. loncayla ilgisi yok yani.Zamanxtakiqq yazdı:Canceazi yazdı:sana maho dediğimde beni bir dövmediğin kalmıştı mahirErNeSTo yazdı:tm forumdan atıyorum '' -?*,!|QMCERDEMQ yazdı:Maho şifreni özele yollasana dün mesaj kutusunu sildim yanlıslıkla yusufla cunon yapıcaz2-3 saate telefondan mesaj atcam yada skype
Demekki Sana O Kadar Değer Vermiyo Can Satmasaydın Loncayı Belki

- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <Never Walk Alone>
Sadece hoşlanmıyorum erdemle 10senelik bir dostluğum tanışıklığım var artık alıştık fark etmiyorum bile.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
zamanx Arkadaşlarım Abidinx , ZamanxMoNeY , ZamanxMONEYY karakterlerimle bildiniz üzere 2 gün önce loncanıza tayin oldum Çarlarım Bi arkadaşım tarafımdan gasp edildi ama tekrar alıcam 2 *3 güne bilginiz olsun epin yada para isterse veya şifre vermeyiniz
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]