Kopyala yapıştır yapmayan bi yetkili var mı ORALARDA ? . Bu bahsi geçen adam "Susar mısın ? rahatsız oluyoruz "diyen herkesin anasına sövdü .
Biz bunlara muhatap olmak için mi para veriyoruz sizlere ?
Rehber diye bi icat çıkardınız başımıza hiçbir işe yaradığı yok. Ayda kaç yeni oyuncu kazanıyorsunuz ki Rehber diye bişey çıkardınız kayıtlarınızı açıklayın.{REHBER] Tagı altında sunucularda neler yapılmıyor ki. (İstisnalar Hariç)
Rehber yerine (JIGGYY -- !MUCO1 -- XHePBeNx ) Benzeri karaktersiz ana baba sevgisi yoksunlarına anında müdahele edecek bi ekip kursaydınız daha iyi olmaz mıydı ?
Adamlar 7 saat aralıksız ağır bir şekilde küfür ediyorlar sunucuda online olan herkese. Destek ne yapıyor o sırada ?
Bir Ticked Anında düşmüyor mu sizin Destek ekibinin tablosuna ? Peki destek neyi bekliyor ? (Akşam 9 Dan Sabah 6 Ya kadar sözdü bu herif)
Ama yok sizin gözünüz daha fazla akçe satmakta yeni oyuncular kazanmakta değil mi ?
Kusura bakmayın Ben 20 arkadaşımın pc'sine bizzat ellerimle oyunu kurdum ama onlar 1 aya kalmadan kendileri sildiler.
Nedenini sizler daha iyi bilirsiniz...
XHePBeNx 'in HESABINI VERİN YÖNETİM
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: XHePBeNx 'in HESABINI VERİN YÖNETİM
Normalde böyle konuları okumam ama olayın içinde olan biri olarak bu mesajı yazma gereği duydum.İlk gün hiçbir ceza almamasında çokta birşey yoktu fakat 2.gün oyuna girip gine saatlerce küfür yazdığını görünce ve hala hiçbir ceza almaması en azından bir susturma dahi almaması gerçekten beni üzdü.Ayrıca ilk gün XHePBeNx yazdığı küfürlere sürekli kahkahalar atan bir grup vardı.Tüm fotoları bende mevcut fakat bende kalsın.
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
Kahkaha atanları biliyorum bende ama adamların siniri bozulmuş o kadar normal. İtem yansıtana bile ağıza alınmayacak küfürler ediyodu çünkü.Epiloque yazdı:Normalde böyle konuları okumam ama olayın içinde olan biri olarak bu mesajı yazma gereği duydum.İlk gün hiçbir ceza almamasında çokta birşey yoktu fakat 2.gün oyuna girip gine saatlerce küfür yazdığını görünce ve hala hiçbir ceza almaması en azından bir susturma dahi almaması gerçekten beni üzdü.Ayrıca ilk gün XHePBeNx yazdığı küfürlere sürekli kahkahalar atan bir grup vardı.Tüm fotoları bende mevcut fakat bende kalsın.
Bu arada yönetimdenkilere de sövdü. Hani diyosanız ki bize bişey diyen yok kimin anasına söverse sövsün sizde içerdesiniz ona göre işlem yapın.
Bir Açıklama bekliyoruz Sümen altı olmasın bu konu
Bu herifin ve Dİğerlerinin Kullanıcı Hesapları Neden Bloklanmıyor ? Çıkın deyin ki evet bu adamları kayırıyoruz , ya da PARDON bir hata olmuş Ticked'lara Şikayet'lere geç bakılıyor eyvallah diyelim. Ama sessiz kaldığınız hergün bu konu büyür başınıza çöker.

Diğer konuda da paylaştım bu fotoğrafı Yorumsuz geçiyorum Tablo ortada.