Tek başına kasılmak çok büyük sabır gerektiriyor.Allahın kitabında en fazla sabırdan kısıtlar ,ayetler bahsediliyor.
Emek ve sabrından ötürü tebrik eder , yaşam felsefenin birinci maddesinde sabır kelimesini görmek isterim .
3 YILDIZ MAVİ (PaRTiZaNII)
Re: 3 YILDIZ MAVİ (PaRTiZaNII)
Önemli olan o Rütbeye uLaşmaktır, Benim gibi 7 m kp oLduğunda oyunu bırakıp carı siLmek değiLdiR
Emeğe saygı, Ben 3 ayda çıkardım carı eLden. Carı siLeLi yakLasık 2 ay oLdu.
Emeğe saygı, Ben 3 ayda çıkardım carı eLden. Carı siLeLi yakLasık 2 ay oLdu.
RaLf /// RaLfJoNeS
> TRaLF < ***
FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!
Konuşmak biR beceRİ İse, Susmakta biR SanattıR.
> TRaLF < ***
FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!
Konuşmak biR beceRİ İse, Susmakta biR SanattıR.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bu o yanı guzel gerısı boş.3 yıldız yada mereşalın benım gozumde bir degerı yok .cunku kendı çarını keserek yaptı o rutbeyı.benım gozumde tek yıldız yeşil yada tek yıldız mavı rutbe herkesten ustundurDiSMoTi yazdı:2 milyon kp ile çektiğin m2.5 buzları 30mden sattıgını düsünürsek en az 30 oda kaç para yaptıgını sen düşünDarqxsifa yazdı:ArkadaşlaR UnutmayınKi Bu Bi Oyun Bu Rütbe Olayına Cok Kafa yoRmayın Alp Kardesimiz 1o Ayını veRdi Bu Rütbeye Sonuc ne Hic bise 1o Ay biR hiC Ugruna Gitti . Bende Kasdım ve Cok Gereksiz Oldunu Anladım . .keşke oyunda ortağım olsada bende kassam
zaten rütbe açısından demiyorum tabiki kendi karakterlerini keserek yaptı ama paraya para demezibrahimking yazdı:bu o yanı guzel gerısı boş.3 yıldız yada mereşalın benım gozumde bir degerı yok .cunku kendı çarını keserek yaptı o rutbeyı.benım gozumde tek yıldız yeşil yada tek yıldız mavı rutbe herkesten ustundurDiSMoTi yazdı:2 milyon kp ile çektiğin m2.5 buzları 30mden sattıgını düsünürsek en az 30 oda kaç para yaptıgını sen düşünDarqxsifa yazdı:ArkadaşlaR UnutmayınKi Bu Bi Oyun Bu Rütbe Olayına Cok Kafa yoRmayın Alp Kardesimiz 1o Ayını veRdi Bu Rütbeye Sonuc ne Hic bise 1o Ay biR hiC Ugruna Gitti . Bende Kasdım ve Cok Gereksiz Oldunu Anladım . .keşke oyunda ortağım olsada bende kassam
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Herkezin görüşü farklıdır olgunlukla karşılıyorumibrahimking yazdı:bu o yanı guzel gerısı boş.3 yıldız yada mereşalın benım gozumde bir degerı yok .cunku kendı çarını keserek yaptı o rutbeyı.benım gozumde tek yıldız yeşil yada tek yıldız mavı rutbe herkesten ustundurDiSMoTi yazdı:2 milyon kp ile çektiğin m2.5 buzları 30mden sattıgını düsünürsek en az 30 oda kaç para yaptıgını sen düşünDarqxsifa yazdı:ArkadaşlaR UnutmayınKi Bu Bi Oyun Bu Rütbe Olayına Cok Kafa yoRmayın Alp Kardesimiz 1o Ayını veRdi Bu Rütbeye Sonuc ne Hic bise 1o Ay biR hiC Ugruna Gitti . Bende Kasdım ve Cok Gereksiz Oldunu Anladım . .keşke oyunda ortağım olsada bende kassam

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
x5ve yazdı:önemli olan o çabayı göstermektir. zaten hiçbir kimse adam keserek 3 yıldız mavi olamaz![]()
alp kardeşimin burdaki azmi ve çabası göz önünde bu tür yorum yapacağınıza az tebrik etsenizde o rütbenin hakını alsa![]()
azim ile ilgili bi sıkıntın varsa 48 lvlde maraşel olan Pumaa adlı karakteri ornek almanı dilerim
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
dediğim gibi bi parasal yanı guzelDiSMoTi yazdı:zaten rütbe açısından demiyorum tabiki kendi karakterlerini keserek yaptı ama paraya para demezibrahimking yazdı:bu o yanı guzel gerısı boş.3 yıldız yada mereşalın benım gozumde bir degerı yok .cunku kendı çarını keserek yaptı o rutbeyı.benım gozumde tek yıldız yeşil yada tek yıldız mavı rutbe herkesten ustundurDiSMoTi yazdı:2 milyon kp ile çektiğin m2.5 buzları 30mden sattıgını düsünürsek en az 30 oda kaç para yaptıgını sen düşünDarqxsifa yazdı:ArkadaşlaR UnutmayınKi Bu Bi Oyun Bu Rütbe Olayına Cok Kafa yoRmayın Alp Kardesimiz 1o Ayını veRdi Bu Rütbeye Sonuc ne Hic bise 1o Ay biR hiC Ugruna Gitti . Bende Kasdım ve Cok Gereksiz Oldunu Anladım . .keşke oyunda ortağım olsada bende kassam
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Alp kardeşim çok büyük bir emek ile karşı karşıya bıraktın bizi gercekten 13 adet çarla yapılabilecek bişey gibi görünmüyor 3 yıldız mavi. Ama azim herşeyi alt üst ediyor. Bir kez daha buna şahitlik ediyoruz kuklacı halkı olarak serverimize ikv mize hayırlı uğurlu olsun bir kes daha kutluyorum seni.
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
- Darqxsifa
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Death Of Army
Bunun Kac Char Oldugu İle Hic Bi Alakası yoktuR Düzenli kasaRsan Gerisi Zaten Gelir Bunu KasanlaR. bili.R..
DaRqXŞİFa
DaRqXmaqiC
DaRqXwaRRioR
Darqxmaqic
DaRqXmaqiCII
DaRqXmaqiC
DaRqXwaRRioR
Darqxmaqic
DaRqXmaqiCII
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim inşallah en kısa sürede mareşal olursun kardeşim...! :!:
Arenaxbüyü
Arenaxbüyü