Bir arkadaşımızın açtığı konu üzerine haberim olmuştur.Bende bir vodafone olarak bu durumdan çok memnun oldum.İkv yönetimide bu konu üzerinde bir çalışma sürdürerek bizlere vodafone üzerindende akçe alabilmemizi sağlarsa çok memnun oluruz.Eminimki benim gibi bir çok kullanıcı var ve bu hayata geçerse en az satışlarda %20'lik bir artış olacağına inanıyorum en azından ben bunun %5'ini karşılarım
Vodafone Mobil Ödeme
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Vodafone Mobil Ödeme
Merhabalar,
Bir arkadaşımızın açtığı konu üzerine haberim olmuştur.Bende bir vodafone olarak bu durumdan çok memnun oldum.İkv yönetimide bu konu üzerinde bir çalışma sürdürerek bizlere vodafone üzerindende akçe alabilmemizi sağlarsa çok memnun oluruz.Eminimki benim gibi bir çok kullanıcı var ve bu hayata geçerse en az satışlarda %20'lik bir artış olacağına inanıyorum en azından ben bunun %5'ini karşılarım
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
- kaoscu5654
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Re: Vodafone Mobil Ödeme
Sapına gadar gatılıyorum gardeşim bende %3'ünü garşılayacağımdan eminim :mrgreen:
Kıllıkurt
[Tılsım]
[Lodos]
[Tılsım]
[Lodos]
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Vodafone'dan mesaj
Değerli abonemiz, vodafone mobil ödeme servisiniz ücretsiz olarak açılmıştır. servisi kapatmak için MOBILODEME KAPAT yazip 7878 e mesaj gönderebilirsiniz.
bildiğim kadarıyla vodafoneda mobil ödeme yoktu ve bunun için akçe alamıyorduk. Artık açıldığına göre akçelerimizi vodafonedan alabiliriz. yönetim açıklarsa sevinirim.
Değerli abonemiz, vodafone mobil ödeme servisiniz ücretsiz olarak açılmıştır. servisi kapatmak için MOBILODEME KAPAT yazip 7878 e mesaj gönderebilirsiniz.
bildiğim kadarıyla vodafoneda mobil ödeme yoktu ve bunun için akçe alamıyorduk. Artık açıldığına göre akçelerimizi vodafonedan alabiliriz. yönetim açıklarsa sevinirim.

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
- kaoscu5654
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Sanmiyorum.
1-Mobil ödeme icin anlasmak kolay bisey degildir.
2-Bakalim vodafone anlasmayi isteyecek mi?
Kıllıkurt
[Tılsım]
[Lodos]
[Tılsım]
[Lodos]
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Yönetimden birileri bu konuda çalışmaları varmı bizleri aydınlatabilirmi ?
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
para varsa yönetimde vardır 1 hafta bekle :mrgreen:Epiloque yazdı:Yönetimden birileri bu konuda çalışmaları varmı bizleri aydınlatabilirmi ?
Gidip Vodafone ile anlaşma gibi bir durum olamaz zaten. İKV Mobil Ödeme Sisteminde alt kısımda :kaoscu5654 yazdı:Sanmiyorum.
"Mobil Ödeme servisi Mikro Ödeme AŞ tarafından sağlanmaktadır. http://www.mikro-odeme.com"
ibaresi mevcut.
Belirtilen adrese girerseniz alt kısımda eskiden sadece Turkcell ve Avea Mobil ödeme sistemleri varken bunlara Vodafone'un da eklendiğini görürsünüz.
Ben kısa bir süre sonra Vodafone Mobil Ödeme Servisi'nin İKV'de de kullanılacağını düşünüyorum.
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Benim TurkceLL ama hattım mobiL ödemeleri açtıramıyorum nasıl açtırabilirim yardım istiyorum 
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Türkcell müşteri hizmetlerini arayıp , konuşacaksın hattımı türkcell mobil ödeme açtırmak istiyorum diyorsun , Sana bazı sorular sorduktan sonra açıyor . ( Hattın kimin üzerine kayıtlı isim soruyor )M1btLa yazdı:Benim TurkceLL ama hattım mobiL ödemeleri açtıramıyorum nasıl açtırabilirim yardım istiyorum
:mrgreen: :mrgreen: Sabah sabah ne güldümkaoscu5654 yazdı:Sanmiyorum.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar