İKV Kaybediyor ( Tam Bir Rezillik )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
thenemneq
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

İKV Kaybediyor ( Tam Bir Rezillik )

Mesaj gönderen thenemneq »

Evet Arkadaşlar Bu Resimde Gördüğünüz Oyun ' u Herkes Biliyor İsmini Vermek İstemiyorum Ve Bu O Oyunun PVP Serverlerinden Biri Ve Oyuncu Sayısına Bakarmısınız .. :) Tam Bir Rezillik .. İKV ' Nin Şuan Oyuncu Sayısı 700 Bin ' Ki O Kadar Yoktur Bile Hep Yan ÇarLar :) .. Fazla Bişe Söylememe Gerek Yok Resim Her Şeyi Açıklıyor Zaten .. Kırmızı Çizgi İçine Aldığım Yere Bakmanızı İstiyorum ..

Resim
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: İKV Kaybediyor ( Tam Bir Rezillik )

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Güzel kardeşim,ben uzun bir süredir bu ve benzeri durumları görüyorum,gördükçe sinirlerim daha da altüst oluyor.Anlamayanlar olabilir,açıklayayım.Resimdeki oyun Metin2'nin bir Pvp sunucusuna ait siteden görüntüdür.Pvp sunucu nedir? Açık kaynak kodlu oyunların bir vps sunucu kiralanarak tıpkı oyunun resmi sunucuları gibi bağımsız ve özel bir sunucuda "istenilen" ayarlarda oynatılmasıdır.Bu sistemden oldukça para da kazanılmaktadır.Yani herhangi bir resmiyeti bulunmayanların açtığı sunucudaki oyuncu sayısı bu seviyedeyse İKV'nin durumu içler acısıdır.Bunun sebebi ise tanıtım yetersizliği ve en başta yapılan temel hatalardır.Hala arkadaşlarınıza İKV'den bahsettiğinizde 1levellık fare muhabbetini duyarsınız.Yabancı oyunlara aşina oldukları için skill diye ifade ederler,grafikleri kötü derler.Oysa ki şu an İKV dünya üzerindeki mmorpglerin %90'Indan daha iyi grafiklere sahiptir.Grafik tipi kendine özeldir.Sadece özel efekt denilen "ışıkçıklar" yoktur oyunda.Elin büyücüsü,büyücü değil Mage'si,Sura'sı,Wizard'ı buz okunu,meteoriti havada on takla eşliğinde düşmana gönderirken Eminönülü büyücülerde buz okları,meteoritler bağırdan kopup gitmektedir.

Level dergisi okuyanlar bilirler,çoğu kişi de raflarda denk gelmiştir.Yaklaşık 1.5 yıldır her sayısında LEVEL dergisi ufak boyutta 25-30 sayfalık bir Online MMORPG eki veriyor.Bazı sayılarda da içerikte bulunan online oyunların Cashlerini,epinlerini ücretsiz dağıtıyor.Her aldığımda arabamı çizmişlercesine küfrederim; neden İKV yok diye.Dün çıkan tarayıcı tabanlı oyunun bile övüle övüle anlatıldığı dergide neden İKV yok? Olması gerekmez mi ? Dergiyi elinize aldığınızda alt kısımda AlaPlaya,GameTurk gibi traş oyunları pazarlayan firmaların logosunu göreceksiniz.Sobee neden yok? MMORPG List hizmeti veren uluslararası internet siteleri mevcut.Bu sitelerin amacı dünyadaki tüm MMORPG,MMOFPS ve tarayıcı tabanlı online oyunları,türlerine,konularına,ücretli olup olmadıklarına göre sıralayarak dünya oyuncularına duyurmaktır.Bu sitelerin hepsini gezdim.İKV yok,I Can Footbal da yok.Gerçi biz ona uzağız ama o da bizim kardeşimiz sayılır.Her ne kadar ailenin küçük çocuğu muamelesi görüp daha fazla üzerine eğilinse de.Evet baktık yüzlerce oyunun olduğu listeye,oyunlarımızı göremedik.Allah Allah dedik,ctrl F yaptık,yine yok! Küfrettik kapattık sayfayı.Ardından meçhul oyunumuza tekrar giriş yaptık.

Bu bahsettiğim durumların oluşmasının sebebi başta,ortada,sonda yapılan ihmaller ve hatalardır.Online oyunların resmi download linkleri artık indirici şeklinde çalışıyor.İndirici programa entegreli download booster'lar aracılığıyla indirme hızı saniyede 1mb'a ulaşıyor.Bunu gördüğümde birkaç oyunu yarım saatlik sürelerle indirdim ve denedim.Oynadığım,denediğim MMORPG sayısı 30'u bulmuş oldu.Hepsinin panelleri,eşyaları,görevleri,Npc'leri,yaratıkları birbiriyle aynı! Senaryoları ise işin en komik noktası.Oyunun resmi sitesindeki senaryoyla İKV Fan art yarışmasına katılsanız dereceye bile giremezsiniz.O kadar basit,saçma ve aynı ki.Bütün oyunlarda bir çayırlık çimenlik bölge.Ortada şehir dedikleri kale gibi traş bir şey,Doğu-Batı-Kuzey-Güney çıkış kapıları,kapılarda bekleyen iri yarı vücutlu,kamyonet benzeri zırhları olan şehir muhafızları,dışarı çıkıldığında birkaç bin dönümlük arazi üzerine yayılmış binlerce saçma yaratık mevcut.Bizim oyunumuz daha güzel ama! Bizi neden saymıyorsunuz?!

İKV'ye veya Sobee'ye,veya Türklere kin güdüldüğünü sanmıyorum.Ayrıca,Mevlüt Dinç de dahil olmak üzere birçok resmi ağızdan yapılan "700 bin oyuncumuz var" açıklamasına Ermeni Soykırımıyla aynı derecede inanıyorum.Mazur görün beni,700bin oyuncunun 680 bini Facebook kullanmıyor sanırım.1 ay içinde 30 bin üye hedeflendi,yani fazladan 10.000 kişi,o bile sağlanamadı.İleri hamle yapmak şart.İKV Dükkan'a destek veriyorum,kutulara,plus paketlere de destek veriyorum ama yeterli değil.Yıllık 300 lira host domain masrafıyla sıfır kazançla 4.5 senedir İKV Fan sitesi idare ediyorum,yeterli değil.Lonca sitesi,radyo,hiçbiri yeterli değil.Acilen tanıtım ve reklam kampanyalarının üzerine düşülmesi gerekli.Oyunun kurulum DVD'si çeşitli gazetelerle veya dergilerle anlaşılıp ücretsiz dağıtılabilir.Git git bitmeyen,1 saat oynandığında adamı sarhoş hale getiren Allods Online'ın Level ile verilmesi,hangi oyunun çakması olduğu bilinmeyen,şizofren oyun Runes of Magic'in televizyon reklam filmi eşliğinde Hürriyet Gazetesi ile dağıtılması gibi.Bulvar gazetesine,Sızıntı dergisine bile razıyım.Yeter ki görelim şu oyunu bir yerlerde.

Tüm Sobee Ekibi ve İKV Oyuncularına saygılarımla,
Umut Yılmaz
http://www.ikvonline.net
http://www.loncabeta.com
2006-2013
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

internet bağlantım 2 gün yoktu bir çok cafeye gittim, çoğunda ikv yok. sorduğımda o da ne diyen çok oldu ama dandirikten bir sürü oyun var.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

marasaldadas yazdı:internet bağlantım 2 gün yoktu bir çok cafeye gittim, çoğunda ikv yok. sorduğımda o da ne diyen çok oldu ama dandirikten bir sürü oyun var.
Aynı şeyi geçenlerde bende yaşadım. Tanınmıyoruz , bilinmiyoruz
Resim
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

izdirapgrafik yazdı:Güzel kardeşim,ben uzun bir süredir bu ve benzeri durumları görüyorum,gördükçe sinirlerim daha da altüst oluyor.Anlamayanlar olabilir,açıklayayım.Resimdeki oyun Metin2'nin bir Pvp sunucusuna ait siteden görüntüdür.Pvp sunucu nedir? Açık kaynak kodlu oyunların bir vps sunucu kiralanarak tıpkı oyunun resmi sunucuları gibi bağımsız ve özel bir sunucuda "istenilen" ayarlarda oynatılmasıdır.Bu sistemden oldukça para da kazanılmaktadır.Yani herhangi bir resmiyeti bulunmayanların açtığı sunucudaki oyuncu sayısı bu seviyedeyse İKV'nin durumu içler acısıdır.Bunun sebebi ise tanıtım yetersizliği ve en başta yapılan temel hatalardır.Hala arkadaşlarınıza İKV'den bahsettiğinizde 1levellık fare muhabbetini duyarsınız.Yabancı oyunlara aşina oldukları için skill diye ifade ederler,grafikleri kötü derler.Oysa ki şu an İKV dünya üzerindeki mmorpglerin %90'Indan daha iyi grafiklere sahiptir.Grafik tipi kendine özeldir.Sadece özel efekt denilen "ışıkçıklar" yoktur oyunda.Elin büyücüsü,büyücü değil Mage'si,Sura'sı,Wizard'ı buz okunu,meteoriti havada on takla eşliğinde düşmana gönderirken Eminönülü büyücülerde buz okları,meteoritler bağırdan kopup gitmektedir.

Level dergisi okuyanlar bilirler,çoğu kişi de raflarda denk gelmiştir.Yaklaşık 1.5 yıldır her sayısında LEVEL dergisi ufak boyutta 25-30 sayfalık bir Online MMORPG eki veriyor.Bazı sayılarda da içerikte bulunan online oyunların Cashlerini,epinlerini ücretsiz dağıtıyor.Her aldığımda arabamı çizmişlercesine küfrederim; neden İKV yok diye.Dün çıkan tarayıcı tabanlı oyunun bile övüle övüle anlatıldığı dergide neden İKV yok? Olması gerekmez mi ? Dergiyi elinize aldığınızda alt kısımda AlaPlaya,GameTurk gibi traş oyunları pazarlayan firmaların logosunu göreceksiniz.Sobee neden yok? MMORPG List hizmeti veren uluslararası internet siteleri mevcut.Bu sitelerin amacı dünyadaki tüm MMORPG,MMOFPS ve tarayıcı tabanlı online oyunları,türlerine,konularına,ücretli olup olmadıklarına göre sıralayarak dünya oyuncularına duyurmaktır.Bu sitelerin hepsini gezdim.İKV yok,I Can Footbal da yok.Gerçi biz ona uzağız ama o da bizim kardeşimiz sayılır.Her ne kadar ailenin küçük çocuğu muamelesi görüp daha fazla üzerine eğilinse de.Evet baktık yüzlerce oyunun olduğu listeye,oyunlarımızı göremedik.Allah Allah dedik,ctrl F yaptık,yine yok! Küfrettik kapattık sayfayı.Ardından meçhul oyunumuza tekrar giriş yaptık.

Bu bahsettiğim durumların oluşmasının sebebi başta,ortada,sonda yapılan ihmaller ve hatalardır.Online oyunların resmi download linkleri artık indirici şeklinde çalışıyor.İndirici programa entegreli download booster'lar aracılığıyla indirme hızı saniyede 1mb'a ulaşıyor.Bunu gördüğümde birkaç oyunu yarım saatlik sürelerle indirdim ve denedim.Oynadığım,denediğim MMORPG sayısı 30'u bulmuş oldu.Hepsinin panelleri,eşyaları,görevleri,Npc'leri,yaratıkları birbiriyle aynı! Senaryoları ise işin en komik noktası.Oyunun resmi sitesindeki senaryoyla İKV Fan art yarışmasına katılsanız dereceye bile giremezsiniz.O kadar basit,saçma ve aynı ki.Bütün oyunlarda bir çayırlık çimenlik bölge.Ortada şehir dedikleri kale gibi traş bir şey,Doğu-Batı-Kuzey-Güney çıkış kapıları,kapılarda bekleyen iri yarı vücutlu,kamyonet benzeri zırhları olan şehir muhafızları,dışarı çıkıldığında birkaç bin dönümlük arazi üzerine yayılmış binlerce saçma yaratık mevcut.Bizim oyunumuz daha güzel ama! Bizi neden saymıyorsunuz?!

İKV'ye veya Sobee'ye,veya Türklere kin güdüldüğünü sanmıyorum.Ayrıca,Mevlüt Dinç de dahil olmak üzere birçok resmi ağızdan yapılan "700 bin oyuncumuz var" açıklamasına Ermeni Soykırımıyla aynı derecede inanıyorum.Mazur görün beni,700bin oyuncunun 680 bini Facebook kullanmıyor sanırım.1 ay içinde 30 bin üye hedeflendi,yani fazladan 10.000 kişi,o bile sağlanamadı.İleri hamle yapmak şart.İKV Dükkan'a destek veriyorum,kutulara,plus paketlere de destek veriyorum ama yeterli değil.Yıllık 300 lira host domain masrafıyla sıfır kazançla 4.5 senedir İKV Fan sitesi idare ediyorum,yeterli değil.Lonca sitesi,radyo,hiçbiri yeterli değil.Acilen tanıtım ve reklam kampanyalarının üzerine düşülmesi gerekli.Oyunun kurulum DVD'si çeşitli gazetelerle veya dergilerle anlaşılıp ücretsiz dağıtılabilir.Git git bitmeyen,1 saat oynandığında adamı sarhoş hale getiren Allods Online'ın Level ile verilmesi,hangi oyunun çakması olduğu bilinmeyen,şizofren oyun Runes of Magic'in televizyon reklam filmi eşliğinde Hürriyet Gazetesi ile dağıtılması gibi.Bulvar gazetesine,Sızıntı dergisine bile razıyım.Yeter ki görelim şu oyunu bir yerlerde.

Tüm Sobee Ekibi ve İKV Oyuncularına saygılarımla,
Umut Yılmaz
http://www.ikvonline.net
http://www.loncabeta.com
Umut arkadaşa harfi harfine katılıyorum yanlız 300 tl domain hosting parası biraz fazla değilmi :D bende bi wb yim hayatta o fiatı bayılmam :D
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Duyulması lazım bence oyunumuzun fuarlarla yetinilmemeli açılmalı ama açılmaktan çekiniyorsak oda kötü. İş yerimde bile arkadaşlarım bir sürü oyun gösterip bana tavsiyede bulunuyorlar ama ben bu oyuna gönül vermiş biri olarak asla ayrılmayı düşünmüyorum. Gazete ve dergilerde bedava oyun dvd dağıtımı gayet mantıklı fikir. Uyelık al yada pay odeme ıle aldımıgız ıkv kutularında bızlere sadece e pın ve sıfre verılmesı kutularımızın ıse gazete ve dergılerde dagılmatısını ıstıyoruz. oyunu artık duyurma zamanı geldı gecıyor bıle.
FERRAND
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

Cerfiss yazdı:
Umut arkadaşa harfi harfine katılıyorum yanlız 300 tl domain hosting parası biraz fazla değilmi :D bende bi wb yim hayatta o fiatı bayılmam :D

Kod: Tümünü seç

http://www.kebirhost.net/bayi.htm 
Bayi 4

http://www.bihost.com/radyo-hosting.php
Radyo Hosting 3

Bu 2 hosting ikvonline.net adına kullandıklarım.Yapılan tüm çalışmaların uploadı kendi sitemiz üzerine yapılıyor.

ikvonline.com
ikvonline.net
ikvonline.org

domainleri isimtescil.net üzerinden alındı.

https://www.karincahosting.com/cart.php?gid=31 
ABD Hosting 3

Bu da loncabeta.com için alınan hosting.Aynı şekilde com uzantılı domain de burdan alındı.1 yıldır kullandığımız www.loncabeta.org benim üzerime değildi,kapandı.Kısa süre içinde com uzantılı site yayına başlayacak.Kolay gelsin
En son izdirapgrafik tarafından 28 Tem 2011 08:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cerfiss »

izdirapgrafik yazdı:
Cerfiss yazdı:

http://www.kebirhost.net/bayi.htm 
Bayi 4

http://www.bihost.com/radyo-hosting.php
Radyo Hosting 3

Bu 2 hosting ikvonline.net adına kullandıklarım.Yapılan tüm çalışmaların uploadı kendi sitemiz üzerine yapılıyor.

https://www.karincahosting.com/cart.php?gid=31 
ABD Hosting 3

Bu da loncabeta.com için alınan hosting.www.loncabeta.org benim üzerime değildi,kapandı.Kısa süre içinde com uzantılı site yayına başlayacak.Kolay gelsin
Heralde reklamlarla bu parayı denkleştiriyorsun
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

Reklamların tüm gelirini Google Adwords'te kullanıyoruz.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cerfiss »

izdirapgrafik yazdı:Reklamların tüm gelirini Google Adwords'te kullanıyoruz.
Yanlız eklemeliyim o bayıldığın paraya yakışır bir site portalından paneline herşeyiyle mükemmel üye sayısı bu mükemmeliği göstermiyor ama ikv fan sitesi değil başka bir site olsaydı inanıyorum ki 90 binleri bulurdu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön