BİR VEDA DA BEN DEN OLSUN TILSIM
BİR VEDA DA BEN DEN OLSUN TILSIM
yaklaşık 3.5 yıllık oyun hayatıma son noktayı koyma zamanı geldiğini anladım ve artık aranızdan sessizce ayrılıyorum arkadaşalrım dostlarım kardeşlerim abilerim ablalarım hepiniz allah a emanet olun sağlıcakla kalın bundan sonra benim çarlarım Sema abla tarafından yönetilecektir herkesin bilgisine
GAFFURXXKRAL
HER ŞEY ÖNCE AFFETMEKLE BAŞLAR
Re: BİR VEDA DA BEN DEN OLSUN TILSIM
buraya kadarmış semih im yeter artık.......
biz bu deveyi güdemedik bize bundan gayrı gitmek düşer
hadi eyv dostlarım
hadi eyv dostlarım
GAFFURXXKRAL
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
gaffur yazdı:yaklaşık 3.5 yıllık oyun hayatıma son noktayı koyma zamanı geldiğini anladım ve artık aranızdan sessizce ayrılıyorum arkadaşalrım dostlarım kardeşlerim abilerim ablalarım hepiniz allah a emanet olun sağlıcakla kalın bundan sonra benim çarlarım Sema abla tarafından yönetilecektir herkesin bilgisine
Selametle Abi Bence Bırakmakla En İyisini Yapıyoruz Bende Bırakdım..
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
+++gaffur yazdı:buraya kadarmış semih im yeter artık.......
hadi eyv dostlarım
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
gaffar oyunu bırakmana üzüldum inş senın için hayırlısı olur
aramızda ne geçmışse aramızda kalacaktır 3.cı bırının gırmesı benı haylı bozar bılıyon
seninle iyi gunlerımız oldu tlfda saatlerce muhabetımız oldu ama bı yere kadarmış selametle
aramızda ne geçmışse aramızda kalacaktır 3.cı bırının gırmesı benı haylı bozar bılıyon
seninle iyi gunlerımız oldu tlfda saatlerce muhabetımız oldu ama bı yere kadarmış selametle
kanunixxbaşkan
yeni geldim ve baktım ki bi çok kişi yazımı okumuş bazı arkadaşlarım da yorum göndermiş
arkadaşlar oyunu düşünmeden yaşamak gerçekten güzelmiş herkese tavsiye ederim arada sırada pencereden dışarı bakmak lazım koskoca bi dünya bizi bekliyor saygılar................
arkadaşlar oyunu düşünmeden yaşamak gerçekten güzelmiş herkese tavsiye ederim arada sırada pencereden dışarı bakmak lazım koskoca bi dünya bizi bekliyor saygılar................
GAFFURXXKRAL
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
türkçenin içine ettin lanizhar yazdı:gaffar oyunu bırakmana üzüldum inş senın için hayırlısı olur

Berkay'cım , şunu anladım ki sen sorunlu bir kardeşimizsin.eagleee yazdı:türkçenin içine ettin lanizhar yazdı:gaffar oyunu bırakmana üzüldum inş senın için hayırlısı olur
Zaten daha önce taktığın biri , bir yerde bir şey yazıyor.
Arkasından sen onunla dalga geçiyorsun , alay ediyorsun.
Bir kere o şahıs senden büyük biri , her ne olursa olsun , saygılı davranman gerektiğini bilmen lazım.
Sen gerçekten sorunlu bir kardeşimizsin.
Psikolojik destek alman gerekli , yoksa ilerde bu huyunun sana kötü yönde getirileri olabilir.