Artık bıktım.....!!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Matrockxxgeneral
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Artık bıktım.....!!!

Mesaj gönderen Matrockxxgeneral »

Arkadaşlar mesela şöle bir görev aldık domuzun akrep sıkıntısı veyatta buz büyücüsü 20 adet öldürün diyor 19 yapıyorum düşüyorum oyuna bi giriyorum 1 den başlıyor yani bıktım böle bişi olmaz verdiğimiz emeğe yazık bari ona göre oyun yapın ..! Ya buna bi çözüm yapın yada IKV eskisi kadar güzel ve hoş olmamaya başladı ve de kendini iyice aştı eskiden oyunun tadını öle bir çıkartıyordukki ama şimdi herşey değişti
Kullanıcı avatarı
KOZHEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Rock N Roll

Re: Artık bıktım.....!!!

Mesaj gönderen KOZHEY »

Matrockxxgeneral yazdı:Arkadaşlar mesela şöle bir görev aldık domuzun akrep sıkıntısı veyatta buz büyücüsü 20 adet öldürün diyor 19 yapıyorum düşüyorum oyuna bi giriyorum 1 den başlıyor yani bıktım böle bişi olmaz verdiğimiz emeğe yazık bari ona göre oyun yapın ..! Ya buna bi çözüm yapın yada IKV eskisi kadar güzel ve hoş olmamaya başladı ve de kendini iyice aştı eskiden oyunun tadını öle bir çıkartıyordukki ama şimdi herşey değişti
" IKV eskisi kadar güzel ve hoş olmamaya başladı " Derken eskiden düşmüyormuydun ?
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Artık bıktım.....!!!

Mesaj gönderen leviathan »

KOZHEY yazdı:
Matrockxxgeneral yazdı:Arkadaşlar mesela şöle bir görev aldık domuzun akrep sıkıntısı veyatta buz büyücüsü 20 adet öldürün diyor 19 yapıyorum düşüyorum oyuna bi giriyorum 1 den başlıyor yani bıktım böle bişi olmaz verdiğimiz emeğe yazık bari ona göre oyun yapın ..! Ya buna bi çözüm yapın yada IKV eskisi kadar güzel ve hoş olmamaya başladı ve de kendini iyice aştı eskiden oyunun tadını öle bir çıkartıyordukki ama şimdi herşey değişti

" IKV eskisi kadar güzel ve hoş olmamaya başladı " Derken eskiden düşmüyormuydun ?
39 ilk açıldığında o deli görevi varya belki de 20 kere yaptım o görevi ya benim bilgisayardan ya da lagdan kaynaklı eminönüne geçmeye çalıştığım da düşüyordum oyundan bir oldu iki oldu derken abartmıyorum 20 kez denemişimdir tamamlayıp. eskiden emin ol daha kötüydü hele ki 39 zamanı yürüyemiyorduk bile lag dan.
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim

“Genel Sohbet” sayfasına dön