Hesap Bloklama Bukadar Basitmi ?
Hesap Bloklama Bukadar Basitmi ?
Arkadaşlar Gece Çemberliye Girdim Sabah Bir Kalktım Hesabınız Bloklanmış 2014 e Kadarki Hiç Bir Şey Yapmadıgım Halde Bloklamışlar Hesabımı O Değil Destege Kaç Kere Mail Attım 1 Cevap Bile Gelmedi Allah Aşkına Yıllarca Emek Verin Herşey 1 Çırpıda Böyle Gidiyormu Siz Söyleyin Çalmadıgım Kapı Calmadı Artık Ben Bişey Diyemıyrum Söylencek Söz Kalmamıs Bunlardan Yönetim Felan Olmaz Size Allah Sabır Versın Hadi Allah'a Emanet Olun Bence Bu Oyunu Bırakın Hayatınıza bir Çeki Düzen Verin...
TAKVA
Öncelikle geçmiş olsun ,oyunda bu tür hatalarda olabiliyor pek hata olduğunundan emin olmasakta .
Hakkınızı savunup Hızlı desteğe mesaj atmanızı ve bu konuyu üslube aykırı davranmadan yetkili arkadaşlar ile görüşüp ardını takip etmenizi öneririm.
İKV yönetimi oyuncusunun mağdur olmasını elbetteki istemez.Hata varsa düzelteceğini umut ediyorum.
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100
Hakkınızı savunup Hızlı desteğe mesaj atmanızı ve bu konuyu üslube aykırı davranmadan yetkili arkadaşlar ile görüşüp ardını takip etmenizi öneririm.
İKV yönetimi oyuncusunun mağdur olmasını elbetteki istemez.Hata varsa düzelteceğini umut ediyorum.
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100
Re: Hesap Bloklama Bukadar Basitmi ?
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Destek formundan Ceza İtiraz Bilgilendirme seç Hızlı desteğin yönlendireceği adres de burası
Destek formundan Ceza İtiraz Bilgilendirme seç Hızlı desteğin yönlendireceği adres de burası
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
TAKVA Sen Gizli DEV Misin?TAKVA yazdı:Öncelikle geçmiş olsun ,oyunda bu tür hatalarda olabiliyor pek hata olduğunundan emin olmasakta .
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100
Bir umuttur düş peşine belki bir cevap alırsın ya da hiç beklenmedik bir anda özür alarak açılır karakterin
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yönetici akrabası olan birine havalanmışsındır almışsındır ban bu akdar kolay büyütmene gerek yok benim 6 . oluş. ( forum hesabım)