GÖK TEAM LONCA BAŞVURULARI

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

GÖK TEAM LONCA BAŞVURULARI

Mesaj gönderen byreal »

KURALLAR

Gök Loncası 27 EKİM 2009 Tarihinde Açılarak Sunucumuzda Faliyet Göstermektedir. Sunucu içerisinde arkadaşlığı, birlik, beraberlik ve arkadaşlık ortamını ön gören İKV. KURALLARI içerisinde oyun oynamayı benimseyen yapısı ile Sunucumuz için örnek lonca olmanın sevinci içerisinde 1 yıl aşkın gibi uzun bir süreyi geride bıraktık bir çok sevinci ve hüzünü beraber yasamanın verdiği güzelliklerle yolumuza devam ediyoruz.
Teşekürler Sancak....

Gök Takımı Kuralları:
1, Gök Takımı Üyesi herşeyden önce İKV KURALLARI ÇERÇEVESİNDE OYUN OYNAMAYI BENİMSEMELİDİR.....
2, Gök Takımı Üyesi oyunu oyun olduğu için ve kardeşlik dostluk, arkadaşlık ortamı ile oyun oynamayı hedef haline getirmelidir.
3, Gök Takımı Üyesi oyun evresi içerisinde hiç kimseyi rahatsız edemez hiç kimsenin kendisini rahatsız etmesine izin veremez. BU KURAL TARTIŞILAMAZ DEĞİŞTİRİLEMEZ.
4, Gök Takımı Üyesi birbirleri ile birlik, beraberlik ve dayanısma içerisinde olmak zorundadır.
5, Gök Takımı Üyesi birbirleri ile yardışmlaşmak zorundadır. BU KURAL TARTIŞILAMAZ DEĞİŞTİRİLEMEZ.
6, Gök Takımı Üyesi kendi içinde oluşan tartışmaları, atışmaları ve anlaşmazlıkları kendi içinde çözmelidir.Bölgeden reklam edemez. Bölgeden Gök Takımı'nı zedeleyen, küçük düşürecek hareket ve söylemlerde bulunamaz .
7, Gök Takımı Üyesi belirli günlerde kararlaştıran toplantılara online üyelerimiz katılmak zorundadır.
8, Gök Takımı Üyesi her hangi bir şikayet içerisinde Üye ceza işlemi uygulanır, tekrarı içerisinde üye lonca ile ilişkisi kesilir.
9, Gök Takımı Üye alımları genel olarak davet üzerine kurulmustur. Ancak üyelik Başvurusu ile gerçekleştirilir.
10, Gök Takımı Üyesi Yukarda Belirtilen Kurallara Uymak Zorundadır.

Selamlar

Yukarıda bulunan kurallara uygun olarak siz değerli arkadaşlarımızın başvuruları degerlendirilicektir.

Lonca başvurularınız ilk olarak yönetim ekibimiz ile değerlendirilip hakkınızda yeterli bilgiye sahip olduktan sonra gereken bilgilendirilme yapılcaktır.

NOT: başvuruda bulunacak arkadaşlarımızı daha iyi tanımak için skpye gibi konuşma yapılabilcek bir kanala üye olmaları ise avantajlarına olcaktır.

Bütün başvurular degerlendirilcektir
Başvurularınızı oyun içerisinde GÖKxByreaL GÖKxHüSeyYyiNnN ,ŞİFACIŞEYMA & Gökxhüseyin isimli karakterler ile başvurunuz alınacaktır.
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: GÖK TEAM LONCA BAŞVURULARI

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Nan ömer abi bıraktımı oyunu yada Loncayı ?
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

XxTayfunxX yazdı:Nan ömer abi bıraktımı oyunu yada Loncayı ?

Hayırda hem ne alaka ?
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

byreal yazdı:
XxTayfunxX yazdı:Nan ömer abi bıraktımı oyunu yada Loncayı ?

Hayırda hem ne alaka ?
Merak ettim cok severdim kendisini :)
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

3. maddeye bak gelde kopma :D ulan bir çok üyeniz klandan ana bacı muhabbeti yapıyor millete. Neden uymayacağınız kuralları koyarsınız anlamam :D :lol:
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

WHiTexDeWiL yazdı:3. maddeye bak gelde kopma :D ulan bir çok üyeniz klandan ana bacı muhabbeti yapıyor millete. Neden uymayacağınız kuralları koyarsınız anlamam :D :lol:
Kurallar çignenmek içindir kardeşim :P
Kullanıcı avatarı
Alone01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Alone01 »

WHiTexDeWiL yazdı:3. maddeye bak gelde kopma :D ulan bir çok üyeniz klandan ana bacı muhabbeti yapıyor millete. Neden uymayacağınız kuralları koyarsınız anlamam :D :lol:

Sane ne bundan ? MiLLet bize laf atıcak ana bacı biz susucaz kes sesini 2 Le daha 2 gün öncesine kadaR bişey demiyodun RehbeR oLunca etegin mi kaLktı . Kes sesini kendini başka yeRde tatmin et... ;)
GÖKxaLoNe

Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Küfür edene değil ettirene bakacaksın her zaman için ;)
Ayrıca; 3, Gök Takımı Üyesi oyun evresi içerisinde hiç kimseyi rahatsız edemez hiç kimsenin kendisini rahatsız etmesine izin veremez. BU KURAL TARTIŞILAMAZ DEĞİŞTİRİLEMEZ.

Rahatsız edemez etmesinede izin veremez umarım iyi okuyup anlamıs olman lazım :idea:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

yarar yazdı:Küfür edene değil ettirene bakacaksın her zaman için ;)
Ayrıca; 3, Gök Takımı Üyesi oyun evresi içerisinde hiç kimseyi rahatsız edemez hiç kimsenin kendisini rahatsız etmesine izin veremez. BU KURAL TARTIŞILAMAZ DEĞİŞTİRİLEMEZ.

"Rahatsız edemez" etmesinede izin veremez umarım iyi okuyup anlamıs olman lazım :idea:
Haklısın. kimseyi rahatsız edemezler ama etmesine izin vermemek içinde millete klandan ana bacı söverler. Bunu yaparken de diğer oyuncuları oyunda ki bayanları rahatsız etmiyorlar değil mi yarar efendi ?
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Selam
Sen hiç oyunda takım arkadasın oldumu veya reelde görüştüğün kardeşim abim dediğin kimse oldumu eğer oldu ise bizi veya bizleri anlamıs olmalısın. İnsanların sabır ettikleri bir seviye vardır o seviye kırıldımı insanlar ne yaptıklarını bilemez yeri geldi bende kendimi kaybettim ancak su gerçek ki oyun içerisinde kimsenin annesine bacısına veya ailesine küfür edecek kelimede kullanmadım. Bu konuyu savunmuyorum ama yargılamıyorumda arkadaslarımın yaptıkları yanlış ama o ne seni ne beni ilgilendirir bizi ilgilendiren kısım uyarmaktır. daha fazla uzatmayacağın ümidi ile iyi formlar yeterince açıklayıcı oldum umarım.
Resim®
SİNCE 2007...

“Genel Sohbet” sayfasına dön