Batuhangs ..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Batuhangs ..

Mesaj gönderen CanABREK »

Merhaba ;
Rahatsız ediyorum arkadaşlar kusura bakmayın çoğunuzda gereksiz olarak göreceksiniz eminimki ..

Uzun süredir forum'a girmiyordum , bir kaç arkadaşım forum hesabımı kullanıyordu bende pek fazla uğramıyordum , Bugün girdiğimde xxxx adlı konu'da bulunan bir yorum ile karşılaştım . Batuhangs : JiqSawII kesilince küfür etti Loncanızın adını kirletiyor gibi bir kaç şey zırvalamış .
ÖNCELİKLE belirtmek isterim ki RoA' loncasına dahil değilim ki ATABEY'de bunu belirtmiş , 2.ci si Oyunda hiçbir zaman yakın dostum olmıyan kişilere Küfür etmemişimdir etmemde , yakın dostlarımla şakalaşırken herkezin yaptığı gibi arada argo'ya kaçabiliyoruz . Bu zamana kadar hiçbir zaman böyle karşılaşmayan karakter bende olduğu zamandan beri asla ama asla SUS cezası yemiyen bir oyuncu olarak bunları duymak beni HAYAL KIRIKLIĞI'na uğrattı ,
'' Gel foto koy gel kanıtla lan '' gibi laflar söyleyip daha'da uzatmak istemiyorum ama batuhan bunu nerede söylemişim ve ne demişim bana belirtirsen gerekeni yaparım gerekirse'de SİLERİM karakteri Şüphen Olmasın ,
Başınızı Ağrıttım Affolsun .
İyi Forumlar .
Mustafa Kemal ATATÜRK

İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Kullanıcı avatarı
RaLf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Batuhangs ..

Mesaj gönderen RaLf »

Can'ım oyunu bırakalı epey oLdu ama, biR tüRLü sizLeR gibi DostLarı bıRakamadık nedense. Sövme konusuna geLiRse Tanıdığın biR kaç kişi iLe öyLe konusuyosun bunu en iyi ben biLiRim. Oyun biR zaman benim kontRoLümdeydi , Şimdi Umrumda değiL. Tanıdığım heRkes oyunu bıRaktı Tıpkı benim yaptığım gibi, önünde daha uzun yollar var. Kendini bir oyun için bu kadar yorma ilerde ikv mazide kalmış bir oyun gibi kalacak belki... ALLAH'a Emanetsin.

Sizlerin TabiriyLe...
'' RaLf ''
RaLf /// RaLfJoNeS

> TRaLF <

FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!

Konuşmak biR beceRİ İse, Susmakta biR SanattıR.

“Genel Sohbet” sayfasına dön