Destek hakkında Yöneticiler Bakabilirmi

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Destek hakkında Yöneticiler Bakabilirmi

Mesaj gönderen Saddo »

Bir karakter bana küfür edip oyundan cıkmıstır fotorafını aldıgım destege yolluyodum butun bılgılerı doldurdum göndere tıkladım bu sıte yapım aşamasındadır dedı fotorafı destege nasıl ulaştırabilrim küfürlerde öyle böyle değil yani isim vermek ve fotorafı burda gostermek ıstemıyorum çok ağır cünkü
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Destek hakkında Yöneticiler Bakabilirmi

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Saddo yazdı:Bir karakter bana küfür edip oyundan cıkmıstır fotorafını aldıgım destege yolluyodum butun bılgılerı doldurdum göndere tıkladım bu sıte yapım aşamasındadır dedı fotorafı destege nasıl ulaştırabilrim küfürlerde öyle böyle değil yani isim vermek ve fotorafı burda gostermek ıstemıyorum çok ağır cünkü
Öyle haysiyetsizler çok ama yapıcak bişey yok foruma koy rezil oLsun haysıyetsız..
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Re: Destek hakkında Yöneticiler Bakabilirmi

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu'nda Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipinden gönderiniz.

Teşekkürler.
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön