Hummer yazdı:oYUNDAKİ 5 LEVEL SAVAŞÇI HESABIMA GİRMEM SONUCU BU MANZARAYLA KARŞILAŞTIM
Yorum sizin ...
Arkadaşlar çantadaki zırhın eskimesine bir bakın herşey göz önüne çıkıcaktır sonra. Bu hata değildir arkadaş zeki sanıyor biraz kendini
2.cisi Çantada bir eşyanın özelliğine bakıcakken fare ile yani oyundaki el ile bakılır sende o el gözükmüyor bunun sebebi nedir
Print Screen alındıgında el işareti görünmez !
Pardon düzeltiyorum haklısın ama zırhı giydiğini idda ediyor ama çantasında giyilmez olduğu gözlemleniyor neden üzerindeyken foto almıyor bu arkadaş ozaman ?
Hemen kıskanma bilader senin zırhın yok diye
Adamın doğru söylediğini biliyorsun ama inanmak istemiyorsun
Beyler böyle bir hata oluyor bizzat ben bir tanesine şahit oldum, beni bir şifacı kovalıyordu, bir baktım düşmüşüm oyuna girdim adamda aynı anda düşmüş benimle bir de baktık ki elime parlatılmış Ashab-ı Keyf geldi. Desteğe bildirdik, bizden alınıp sahibine geri verildi asa.
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler...
Hummer yazdı:oYUNDAKİ 5 LEVEL SAVAŞÇI HESABIMA GİRMEM SONUCU BU MANZARAYLA KARŞILAŞTIM
Yorum sizin ...
Arkadaşlar çantadaki zırhın eskimesine bir bakın herşey göz önüne çıkıcaktır sonra. Bu hata değildir arkadaş zeki sanıyor biraz kendini
2.cisi Çantada bir eşyanın özelliğine bakıcakken fare ile yani oyundaki el ile bakılır sende o el gözükmüyor bunun sebebi nedir
Print Screen alındıgında el işareti görünmez !
Pardon düzeltiyorum haklısın ama zırhı giydiğini idda ediyor ama çantasında giyilmez olduğu gözlemleniyor neden üzerindeyken foto almıyor bu arkadaş ozaman ?
Kendini benim yerime koy 5 level savaşçının üzerinde amflikatör var sen girip bakmak istemezmisin?
Benim başımada tuhaf bi olay gelmişti 49'lar gelmeden önce. Yeni bir karakter açarken savaşçıyı şeçtim ardından hemen şifacıya tıkladım o arada lag girdi. Karakteri yarattıktan sonra oyuna girdim. Şifacıydım Jandarma Ali'ye gittim kıyafet aldım Jandarma Ali bana savaşçı kıyafeti verdi. Savaşçı itemi giyen şifacı yeteneği olan bir çarım oldu. Kasarken yetenek kullanayım dedim tam şifa yeteneğine bastım. Oyundan attı. Tekrar girdim hesaba hesabınız bloke edilmiştir yazıyordu. Aradan seneler geçmesine ramen hala karakterim banlanmış durumda :shock: