@ Ateş Loncası @

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: @ Ateş Loncası @

Mesaj gönderen Terbiyeci »

daimon yazdı:Amacım lonca sayfasını kirletmek değil fakat şikayet için tam olarak fotoğrafları nereye koymamızı veya göndermemizi istersiniz ? Elimde var ya da yok sadece bir odak noktası gösterirseniz konu uzamaz.
Hem ortalık yerde fotoğraf olmazsa cezanın veyahut uyarının verileceğine inananlar için mail adresi olması hem bu konuda suçlanan kişiyi daha fazla küçük düşürmez hem de karalama daha az olur. İnanmayanların da ne yapacakları bilinmez .. Bu konularda net verilen açıklamalar daha doğru bilgilendirme sağlayacağını ve karışıklığı azaltacağı kanaatindeyim.Şunu da unutmamak gerekir ki ;
Yapılan hareketten veya sözlerden tüm birlik suçlu tutulamaz..
Yapan kişinin de birliği zor duruma sokmamak amacıyla uygun davranması icap eder.
Hayırlı günler, iyi forumlar..
Yusuf, bu kararı almamızda loncanızdan birinin beni konu ile ilgili bilgilendirmesi etkili oldu.. Elinde fotoğraf olduğunu da biliyorum loncadaşınızın zaten kendisi iletti bana. Ve biz o yaşananlar sonrasında bir karar aldık, ve bana eski resim gösteren arkadaşlar oldu fakat bunlar ile ilgili bir şey yapmayacağız tabiiki.. Karar aldığımız günden itibaren bir olay olmuş ise gerekeni yaparız.. Fotoğraf konusuna gelince kimseye fotoğrafı paylaşın demedim, bana ulaştırmalarını söyledim ve özel mesaj yolunu kullanarak dertlerini ileten arkadaşlar oldu. Zaten benim loncadaşımı rezil etmek amacıyla iş yapmaya kalkışan adamı dikkate almam istediği kadar yırtınsın :) Samimi bir karar aldık, samimi kişilerin dertleri ile ilgileniriz.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen daimon »

Terbiyeci yazdı:
daimon yazdı:Amacım lonca sayfasını kirletmek değil fakat şikayet için tam olarak fotoğrafları nereye koymamızı veya göndermemizi istersiniz ? Elimde var ya da yok sadece bir odak noktası gösterirseniz konu uzamaz.
Hem ortalık yerde fotoğraf olmazsa cezanın veyahut uyarının verileceğine inananlar için mail adresi olması hem bu konuda suçlanan kişiyi daha fazla küçük düşürmez hem de karalama daha az olur. İnanmayanların da ne yapacakları bilinmez .. Bu konularda net verilen açıklamalar daha doğru bilgilendirme sağlayacağını ve karışıklığı azaltacağı kanaatindeyim.Şunu da unutmamak gerekir ki ;
Yapılan hareketten veya sözlerden tüm birlik suçlu tutulamaz..
Yapan kişinin de birliği zor duruma sokmamak amacıyla uygun davranması icap eder.
Hayırlı günler, iyi forumlar..
Yusuf, bu kararı almamızda loncanızdan birinin beni konu ile ilgili bilgilendirmesi etkili oldu.. Elinde fotoğraf olduğunu da biliyorum loncadaşınızın zaten kendisi iletti bana. Ve biz o yaşananlar sonrasında bir karar aldık, ve bana eski resim gösteren arkadaşlar oldu fakat bunlar ile ilgili bir şey yapmayacağız tabiiki.. Karar aldığımız günden itibaren bir olay olmuş ise gerekeni yaparız.. Fotoğraf konusuna gelince kimseye fotoğrafı paylaşın demedim, bana ulaştırmalarını söyledim ve özel mesaj yolunu kullanarak dertlerini ileten arkadaşlar oldu. Zaten benim loncadaşımı rezil etmek amacıyla iş yapmaya kalkışan adamı dikkate almam istediği kadar yırtınsın :) Samimi bir karar aldık, samimi kişilerin dertleri ile ilgileniriz.
Güzel açıklama yapmışın kardeşim :) Benim amacım hem kendim hem de dışardakiler için açıklayıcı olmaktı. Umarım sözlerim yanlış anlaşılmamıştır. Fotoğraf olsa da yolluyacak değilim ;) Böyle bir durum her insanın başına gelir. Anlık olayları hoşgörü ile karşılayabilirz :)
Hayırlı günler,iyi forumlar..
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
hasaneren
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen hasaneren »

AteşAudax kesildiği için anama laf attı kesilince ağlıyacaksa arz olmasaymış. Ateş loncası Asil bir lonca böyle kişilikleri almayın lütfen loncaya Atebeyxbaytarın herkes ne olduğunu iyi biliyor.Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Catashrop, Mumyanınlaneti
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

hasaneren yazdı:AteşAudax kesildiği için anama laf attı kesilince ağlıyacaksa arz olmasaymış. Ateş loncası Asil bir lonca böyle kişilikleri almayın lütfen loncaya Atebeyxbaytarın herkes ne olduğunu iyi biliyor.Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Catashrop, Mumyanınlaneti
AteşAudax çarı ile loncamızda bulununan arkadaşımız Demirxbüyücü'dür.
Fakat lonca çarıdır bizi ilgilendirir, fotoğrafı özel mesaj ile bana gönderebilirsen gerekeni yaparız..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Kullanıcı avatarı
Yed06
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Yed06 »

Yine ne yaptım ben nan çalışıyorum çarlarda olamıyorum sövüyorum :D , sen neyin davasını yapıyorsun sövdüysem kanıtını göster Annene ise eğer şansına hakaret ederim ona bişey demiyorum aşırı küfür etmediğimi tanıyanlar bilir ama arzların neden küfürbaz olarak adlandırıldıklarını anladım kesip ezik dediği an bitti o söz ağızdan çıktığı an kesilmenin sinir etkisiyle sövmüş oluyoruz bırakın bu işleri ALLAH ŞAHİT O GÖRÜYOR HERŞEYİ.. Ben bu oyunu oyun bilinciyle oynuyorum yeri geliyor sinirleniyorsamda ufak hakaretlerle geçiştiriyorum veya oyundan çıkıyorum... Bildiğim birşey daha var Annelerin Kutsal olduğunu ve Cennetin Annelerin ayaklarının altında olduğunu asla unutmuyorum... Keyifli Forumlar ...

DEMİRHAN
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Yed06 yazdı:Yine ne yaptım ben nan çalışıyorum çarlarda olamıyorum sövüyorum :D , sen neyin davasını yapıyorsun sövdüysem kanıtını göster Annene ise eğer şansına hakaret ederim ona bişey demiyorum aşırı küfür etmediğimi tanıyanlar bilir ama arzların neden küfürbaz olarak adlandırıldıklarını anladım kesip ezik dediği an bitti o söz ağızdan çıktığı an kesilmenin sinir etkisiyle sövmüş oluyoruz bırakın bu işleri ALLAH ŞAHİT O GÖRÜYOR HERŞEYİ.. Ben bu oyunu oyun bilinciyle oynuyorum yeri geliyor sinirleniyorsamda ufak hakaretlerle geçiştiriyorum veya oyundan çıkıyorum... Bildiğim birşey daha var Annelerin Kutsal olduğunu ve Cennetin Annelerin ayaklarının altında olduğunu asla unutmuyorum... Keyifli Forumlar ...

DEMİRHAN
Demirxbüyücü müşsün ikv yi bıraktığım için bütün herşeyi sildim valla seni çok iyi olarak bilirdim ama arz olmuşsun seni tanımadığım halde ilk sen gelip daldın orda büssürü kişiydik sanırsam ada girişi ve direk öldün ve bende güldüm sende ananı yatakta güldürcem demiştin sanırsam bu olay yeni olay değil 2 aya yakın bir olay belki de geçik ben seni suçlamıyorum çarında olan kimse onlardan biri yaptı. Ben bu konuyu olay olunca bir kaç Ateş'e açtım fakat büyütmek istemedim Atabeyxbaytar'ın imzasında AteşAudax ı görünce belirtmek istedim karakterin senin olduğundan bile haberim yoktu Sancak sunucusunun en sevdiğim loncaları arasındadır Ateş böylede kalacağına eminim kolay gelsin bol şans.

Mumyanınlaneti Catashrop
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

AteşKoMuTaN ve AteşNaRKoTiK arkadaşlarımız ailemize katılmıştır, hayırlara vesile olması dileğiyle..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Kullanıcı avatarı
AtesKoMuTaN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AtesKoMuTaN »

Hoşbulduk Salih kardeşim Bütün Lonca arkadaşlarıma iyi eğlenceler diyorum en kısa zamanda herkesle tanışmak üzere hoşçakalın.
AteşKoMuTaN [Ashab - ı Keyf (^)]
Atabeyxsempty [Latif(^)]
Atabeyxnewraky [Ejder Asa(^)]

Resim
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

Terbiyeci yazdı:AteşKoMuTaN ve AteşNaRKoTiK arkadaşlarımız ailemize katılmıştır, hayırlara vesile olması dileğiyle..

Hayırlara Vesile Olur Umarım Hoş Geldiniz...

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
AtesTunahan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen AtesTunahan »

Hoş geldin umarım güzel dakikalar geçiririz :)
AteşTunahan
CuTeBoY
AteşCaMPeR

“Lonca İletişim” sayfasına dön