Öncelikle bu seviyesiz insanin yaptigi davranişi burda yayinladigim için sizden özür diliyorum. Ama bunu yapmam gerekiyor.
Ayni şahis 3 gün ard arda Eminönü Lodos klaninda millete ana avrat düz gitti. klana eşya yansitana selam yazana akliniza nasil bi senaryo gelecekse gelsin hepsine küfredip durdu ama adam ne banlandi nede susturuldu. Oyunda insanlarin sabirlarinimi siniyorlar yoksa anlamiş degilim. bu nasil bi anlayiş sistemidir. bi Lan kelimesi kullanildi diye 7 gün susturulan adamida gördük hiç bişey yazmadan hakaret etmeden 5 gün susturulani gördük. Bu ne biçim sistemdir? Ve oyunda neden filtreleme gibi bişey yapilmasi yerine bu tür şeyler şikayet et butonu ile gerçekleştiriliyor oyuna bi filtreleme yapilirsa küfür etmeyi engellerseler daha mantikli olmayacakmi? Dün gece yine xHePBeNx isimli şahis küfredip durdu.
Ve oyunda ne yasaklaya biliyorsun ne arkadaşlara ekliyebiliyorsun nede farkli bişe youn hatasi var ve tüm oyuncular bunu okumaya görmeye maruz kaldilar. Üstüne biz cevap verince susturulduk. Susturulmama itirazim yok aslinda küfrettim karşiligini verdim susturuldum. Benim isyanim 3 gün ard arda anamiza bacimiza söven bu insanlik dişi yaratigin neden susturulup veya oyundan uzaklaştirilmamasidir.
Bu resimdede adamin saydigi küfürlerin bi kismini göreceksiniz. Bu seviyesiz insan 3 gün susturulmadan yada banlanmadan küfredip durdu.
Artik siz karar verin neyin nasil olmasi gerektigine.