ejder asa, latif, ibni sina ve ecel getiren akçe ile satılsa
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ejder asa, latif, ibni sina ve ecel getiren akçe ile satılsa
iyi günler akçeyle her şey satılıyor ve vakti yada çarı iyi olmayan ama parası olan biri neden bu oyunu sevmesin misal benim maden toplamak hoşuma gidiyor ama 2. 3. 4. saflar çıkmayınca sıkılıyorum ama çıkınca moralim yerine geliyor peki çıkmadı mı %60 lık arttırıcılaklarla bile 1 tane 4. 2 tane 3. çıkıyor en fazla 5 günde ama neden misal 30 tl gibi bir fiyata ejder v.s satılmasın 20 tlyede yükseltilmesin.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: ejder asa, latif, ibni sina ve ecel getiren akçe ile satılsa
tamamen paraya döner oyun. ve zevki hiç kalmaz.
ibni sina derken :geek: ashab demek istedin sanırım :ugeek:
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
VeNGaT yazdı:ibni sina derken :geek: ashab demek istedin sanırım :ugeek:
olabilir hemen düzeltim
o zaman üretenlere haksızlık olur oyunu zenginler oynar saçmalamayın emeğe yazık

Böyle bir şey olucaksa daha "Kadim Hidra" geldikten sonra olmalıydı oyun içinde üretenlere çok büyük haksızlık olmuş olur böyle bir şey olacağını sanmıyorum ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
bende ejder de var ashapta ecelde.ama boyle bısı gelmesını ısterım.5000 den daha az bı fyat olmamak kaydıyla tabi 
[İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
Batuhangs
Batuhangsxşifacı
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
KaFa Nereye biz oraya...
Batuhangsxşifacı
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
KaFa Nereye biz oraya...
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Gelecekte olan ileri karakter seviyeleri için oluşacak kadim hidra benzeri bir boss getirilir ve ondan ele geçirilen ganimetle akçe sayesinde örneğin 59 seviye bir şah eser silah alınabilinir. Örnek temsili kadim hidra pençesini artı 50 tl karşılığında ecel getirene yada ejder asa gibi şaheser silah oluşturulabilinir. Şaheser istiyorsun diyelim. Dükkanda çeşitli karakter sınıflarına uygun şaheserler var fiyatı 50 tl alcaksın akçende var ama gerekli olan yeni getirilmiş olan kadim hidra benzeri bir boss dan elde edilen pençe misali ganimet şart koşuluyor. Bu ganimetin fiyatı oyun içerisinde 200m gibi uçuk bir fiyatı bulabilir Gaffardan daha zorlu bir boss da olabilir. Herkes üretemez hemde üreten kişi gerçek bi şaheser sahibi olur kanımca.
FERRAND
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
aynen katılıyorum oyun Wolfteam'a döner!! Akçesi olan oyunun kralı olur bi süre içindefuci yazdı:o zaman üretenlere haksızlık olur oyunu zenginler oynar saçmalamayın emeğe yazık
Ama şöyle birşeyde mesela ejder ashab ecel latif in tanesi 13,000 akçeden satılabilir