RoA Hakkında
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
Re: RoA Hakkında
Bu Adamın Kacıncı Forum Hesapı Yazık Ya Paso Hotmaile çalısıor Garibim
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Oktay ım sana birde hatırlatma . Ben daha RoA da bile deilken RoA üyesi Mrdz yine RoA üyesi olan almiraya aşık deilmiydi
Birileri kurar birileri oynar yapcak bişi yok . Oynatan olmakmı istiyorsun oynayanmı 
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Jigsaw hiç bir zaman ailemize mensup olmadı, yaptığı başvuru reddedilmiştir. BilgineBATUHANN yazdı:Bence Serhat abi sizin loncada 2-3 kişi var düzeni bozuyor. JiqsawII kesilince bana küfretmeye başladı. Ancak olur her yerde bir çürük vardır.
Birde ROA olmak ayrıcalıkta ROA olan üstündür diye bir kural yok. GM lerin bu konuda taraf tutmadığını düşünüyorum.
- delikanliyiz
- İri Fare Avcısı
Herkesin kendine göre haklı olduğu konular var 
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Hıc gulecegım yoktuLeoNaRR yazdı: Bu Adamın Kacıncı Forum Hesapı Yazık Ya Paso Hotmaile çalısıor Garibim![]()
![]()
![]()
![]()
Bu oyundakı bazı insan türlerini (!) anlayamıyorum.Başarıyı tebrik edip insan gibi davranmak yerine ellerinden geldiğince insanlıktan çıkmaya çalısıyorlar.
Bakıyorum kimileri iftira atıp isim karalamaya çalısıyor , kimileri hakkı olmadığı halde kendine bu başarıdan pay çıkartmaya çalısıyor.
Eleştiri maskesi altında demediğinizi bırakmıyorsunuz.Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Eleştirinin bir üslübu ve bir çizgisi vardır o çizgiyi aşmak hakerete teşebbüs etmek demektir.Ve hiçbir insan diğer insanı hakaret ederek küçümseyemez.
İnsan olduğunuzu unutmayın , bu ortamın SADECE BİR OYUN olduğunu unutmayın.
Kalp kırmakla , yalan söyleyip iftira atmakla , kibirlenmekle böbürlenmekle , sadece İNSANLIĞINIZDAN ödün verirsiniz.
Bakıyorum kimileri iftira atıp isim karalamaya çalısıyor , kimileri hakkı olmadığı halde kendine bu başarıdan pay çıkartmaya çalısıyor.
Eleştiri maskesi altında demediğinizi bırakmıyorsunuz.Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Eleştirinin bir üslübu ve bir çizgisi vardır o çizgiyi aşmak hakerete teşebbüs etmek demektir.Ve hiçbir insan diğer insanı hakaret ederek küçümseyemez.
İnsan olduğunuzu unutmayın , bu ortamın SADECE BİR OYUN olduğunu unutmayın.
Kalp kırmakla , yalan söyleyip iftira atmakla , kibirlenmekle böbürlenmekle , sadece İNSANLIĞINIZDAN ödün verirsiniz.
Başaran Karaali