RoA Hakkında

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

Re: RoA Hakkında

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Bu Adamın Kacıncı Forum Hesapı Yazık Ya Paso Hotmaile çalısıor Garibim :D :D :D :D
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Oktay ım sana birde hatırlatma . Ben daha RoA da bile deilken RoA üyesi Mrdz yine RoA üyesi olan almiraya aşık deilmiydi :) Birileri kurar birileri oynar yapcak bişi yok . Oynatan olmakmı istiyorsun oynayanmı ;)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

BATUHANN yazdı:Bence Serhat abi sizin loncada 2-3 kişi var düzeni bozuyor. JiqsawII kesilince bana küfretmeye başladı. Ancak olur her yerde bir çürük vardır.

Birde ROA olmak ayrıcalıkta ROA olan üstündür diye bir kural yok. GM lerin bu konuda taraf tutmadığını düşünüyorum.
Jigsaw hiç bir zaman ailemize mensup olmadı, yaptığı başvuru reddedilmiştir. Bilgine
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Herkesin kendine göre haklı olduğu konular var ;)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

LeoNaRR yazdı: Bu Adamın Kacıncı Forum Hesapı Yazık Ya Paso Hotmaile çalısıor Garibim :D :D :D :D
Hıc gulecegım yoktu :D
Kullanıcı avatarı
SAYGINN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SAYGINN »

Bu oyundakı bazı insan türlerini (!) anlayamıyorum.Başarıyı tebrik edip insan gibi davranmak yerine ellerinden geldiğince insanlıktan çıkmaya çalısıyorlar.

Bakıyorum kimileri iftira atıp isim karalamaya çalısıyor , kimileri hakkı olmadığı halde kendine bu başarıdan pay çıkartmaya çalısıyor.

Eleştiri maskesi altında demediğinizi bırakmıyorsunuz.Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Eleştirinin bir üslübu ve bir çizgisi vardır o çizgiyi aşmak hakerete teşebbüs etmek demektir.Ve hiçbir insan diğer insanı hakaret ederek küçümseyemez.
İnsan olduğunuzu unutmayın , bu ortamın SADECE BİR OYUN olduğunu unutmayın.

Kalp kırmakla , yalan söyleyip iftira atmakla , kibirlenmekle böbürlenmekle , sadece İNSANLIĞINIZDAN ödün verirsiniz.
Başaran Karaali
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön