LONCA NEFES
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: LONCA NEFES
uzun bir yolculuga çıkıyorum geldigimde o güveninizi sarsabilecek bir haberim olacak size. Gidipte dönmemek var hakkını helal et seninle tartışmalarımız anlamsızdı.
Yeni ve daha sağlam olan bu listemizle Loncamızın eski başarılarını devam ettirerek çok daha anlamlı başarılara imza atmak dileğiyle, Yeni listemiz hayırlı olsun.
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
ßu Listede Benim adım neden yok Layn.. ; ))
Yeni Listeniz Hayırlı Olsun..
Ayıpsın Bilal senin ismin göklerdebilalyazgi yazdı:ßu Listede Benim adım neden yok Layn.. ; ))
Bu arada 'Yeni Listeniz' değil 'Yeni Listemiz' diyecektin herhalde .
XXCEZAXX
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Yeni Listemiz Hayırlı Olsun İnş Yakında Benide Eklersin Listeye...
xMaViMaRMaRax
Xxxsevgixx
xMaViMaRMaRax
Xxxsevgixx
Askerlik nedeniyle oyuna ara veriyorum. Yokluğumda kurduğum NeFeS loncasınında başına geçecek istikrar ve vizyon sahibi aynı zamanda oyuna vakit ayıracak kimse göremediğimden Loncadan tüm üyeleri ve yönetimdekileri ihraç ediyorum.
Loncam ben askerden gelene kadar tek kişi kalacak.İşlerimi yoluna koyduktan sonra gerekirse tekrar güzel bir üye listesiyle eski başarılarımızı devam ettireceğiz.
Dostluğumu kazanmış tüm arkadaşlara iyi oyunlar ve hayatlarında başarılar dilerim... İİZMİTLİİ
Loncam ben askerden gelene kadar tek kişi kalacak.İşlerimi yoluna koyduktan sonra gerekirse tekrar güzel bir üye listesiyle eski başarılarımızı devam ettireceğiz.
Dostluğumu kazanmış tüm arkadaşlara iyi oyunlar ve hayatlarında başarılar dilerim... İİZMİTLİİ
Yanlış anlaşılmaması açısından bunu kişisel algılamayın.
Lonca NeFeS'ten çıkarılan her üye hala benim dostumdur. Ve bu sonuna kadar böyle devam edecektir.
Lonca NeFeS'ten çıkarılan her üye hala benim dostumdur. Ve bu sonuna kadar böyle devam edecektir.