oyun içi düzen ve çözüm yolları
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyun içi düzen ve çözüm yolları
arkadaşlar bu konuyu ne kadar çok desteğe atarsak o kadar çok dikakt çekebiliriz ve bu konudan dolayı sıkıntı yaşayanlar da rahata ermiş olur ve reçeteler tekrar üretime katılabilir.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
aynen bende katılıyorum zaten mor itemler hariç zırhçı üretimi bu madenler yüzünden hiç bir işe yaramıyor bunu buraya değilde desteğe ne kadar çok bildirirsek ancak bu şekilde bi faliyet görebiliriz
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Böyle bir sorun yer altı geldiği günden beri var.bir ejder 18 mavi topaz ister, bir arsenik reçete 6 tane çıban yoğurdu ister.İster de ister.. amma velakin hala ki reklam da 700 bin kişilik oyun derse sorun burda başlar. 700 bin kişilik bir oyunda herkes ejder asa üretmeye kalksa ne mavi dayanır ne yer altı ne sığınak ne migrat. Oyun sadece maden üzerine dönüyor. Oyuna gir ve madenin başına otur 4 5 saat dur bahtına ne çıkarsa. Bazen koca bir .. neyse.
Kızılbey bizleri duyuyor duymasına herkes ama işine mi gelmiyor artık orasını kendileri biliyor.Böyle bir sorun varsa ki oyuncular olarak buna kesin olarak sorun diyoruz ne zaman düzelir ne zaman sesimizi gerçek anlamda duyarlar orası meçhul. Yeni paket gelince belki olabilir, reklam amaçlı. Önümüzdeki yüzyıl inş.
Kızılbey bizleri duyuyor duymasına herkes ama işine mi gelmiyor artık orasını kendileri biliyor.Böyle bir sorun varsa ki oyuncular olarak buna kesin olarak sorun diyoruz ne zaman düzelir ne zaman sesimizi gerçek anlamda duyarlar orası meçhul. Yeni paket gelince belki olabilir, reklam amaçlı. Önümüzdeki yüzyıl inş.
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
benim sorunum ejderle ecelle latif ya da ashap la değil..normal diğer kıyafet reçeteriyle alakalı..şimdi aklıma bi çözüm daha geldi madem öyle ejder falan bu madenlerle üretilio..kıyafetler bu madenleri istemesin çünkü çok pahalı..bu da bi çözüm 

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Army Of Heavens
Sonra Katliam Çıksın sen yine konu aç maden çıkmıyo diye
CoBaiN wazzup
artık bu menekşe saçmalığı bitmeli.yoksa oyun çok fena kısırlaşacak.zaten şu anda ejderi olmayana oyun zehir.en azından 50 elmas verip 1 menekşe takaslamak gibi birşeyler olmalı.
hazır karakter versinler öyle oynayın ya
Kolaya alışmayın alın teri dökün ki kıymeti olsun.. Benimde kişisel olarak saatlerce madende oturup çekemeden gittiğim oldu.. Bak çekemeden diyorum... Adamlar benden hızlıydı bana osmiridyum bile cektirmiyorlardı.. şimdi her yer maden dolu. gidin gezin dolaşın çekin.. işiniz ne

BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Bu snucuda menekse 15m mi :?: :?:
Thexdeli
Thexazrail
Gözlerin gözlerimin gözledigi gözleri gözleseydi gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi.
Thexazrail
Gözlerin gözlerimin gözledigi gözleri gözleseydi gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi.
Thexdeli yazdı:Bu snucuda menekse 15m mi :?: :?:
Hee 15 m çık gel zengin oldun
Konu tarihine bak
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR