Oyuncularin Seviyesizliği
Oyuncularin Seviyesizliği
Türkiyemrayder, trayder yani hüseyin isimli vatandaşın yaptıkları; Öncelikle onunla tanışmam Menevis şifa Meneviş büyü isimli bayan sayesinde olmuştur. 2 yıldır hüseyini tanıdığını söylemişti. Hüseyinin oyun tarzını agresif bulduğu için onunla görev böylegelerine girmek istemezdi fakat arkadaşım ayıp olmasın diye sesini çıkartmazdı. Günlerden birgün Menevis sığınak için grup kurdu o sırada Türkiyemrayder geldi ve menevisten grup istedi. Meneviste o gece agresifliğini çekemicem diyerek gruba almadı. Türkiyemrayder asabisi deliye döndü. Kurulan grupta hüseyinin(rayder) asabiyetinden bahsedilerek gruba almama nedeni söylendi. Ne olduysa ondan sonra başladı. Türkiyemrayder o sapık arkadaşlarını topladı ve kızcağıza küfürler etmeye başladı. Olay yerinde cari çalınan Sserkanx büyü ben ve Veyis Akrepbüyü Akrepşifa da vardı. Akrepbüyü salağa yattı olayı anlamamış gibi yaparak birşeyler geveledi neyse. Serkan ile ben kızı savunmaya çalıştık fakat sayıları fazla ve 1 ivi carlar açıp kufurler ettiler. Nereye gitsek takip ettiler. Bu tutumlarını sürdürdüler. Tanımadığımız ismini bilmediğimiz carlar gelip bize kufurler etti. Bu oyun sonuçta sığınağa gidersin gitmezsin sorun değil fakat sen 2 yıllık arkadaşına birde bayan olduğunu bildiğin birine nasıl böyle birşey yapabiliyorsun. Benimle onun düşmanlığı bu mevzudan ibaretttir. Ben sesimi çıkartmadım unutulur karşıma çıkmaz diye ama öyle olması nerde karşılaşsak pislik yaptı. En son kemancınınkarısı diye bir car acıp demediği lafı bırakmadı. Bu tür insanlar herzaman bu gibi şeyleri tekrarlayabilirler. Oyun yöneticileride çok duyarlı zaten. Topluma açık bir alan olarak düşünürsek genelde yaptıkları bu ayıpları nasıl önleyecekler. Oyundan soğutan bu tür vatandaşlara ne yapmayı düşünüyorlar. Reklamlarda iyiler biz en iyisiyiz biz harikayız diyen oyun kurucu ve yoneticileri henüz bu türlü sorunları bile bilmemekteler. Siz böyle pislikleri dışlamıyorsunuz ve karda sayıyorsunuz kendinizi halbuki oyun çekilmez hale geliyor menevis gelmiyor mesela oyuna. Kimbilir kimler var böyle. Oyunculardaki seviyesizlik sizin kalitenizden çıkıyor. Sonuçta yaptırım gücü olan sizlersiniz. Ya bunun farkındasınız yada fark etmek istemiyorsunuz. Ben arkadaşlarıma tavsiye etmiyorum bu oyunu sırf böyle mevzular var diye aslında onlarla birlikte oynamak isterdim. Bir oyun yüzünden kufure neden katlanılsın. Bu yazı rayderin ne mal olduğu bilinsin diyedir. Hergün gelip burda çene çalacakta değilim, çalışan insanlarız oyun oynayıp stres atmak isterken sinir olup çıkıyoruz. Ayı şeyi forumda yoktur umarım. Kolay gelsin.
Re: Oyuncularin Seviyesizliği
Bunun Gibiler Toplumda Vasıfsız Eleman Olarak Geçer :roll:
Hepsi Birbirinden Beterdir
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- MonarChy18
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Masterlid yazdı:Bunun Gibiler Toplumda Vasıfsız Eleman Olarak Geçer :roll:
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.''
Yıldırım Bayezid
Yıldırım Bayezid
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetim ekibinin 24 saat oyunda olucak diye bir şartı yoktur. Bu yüzden yasaklama ve şikayet et kısa yolları konulmuştur. 1 lvl nereye gitsek geliyor dediğine göre yeraltına dahil inmiş demektir ? Basit çözümleri hikaye yapıp zorlaştırmaya gerek yok.
-
- FareAdam Düşmanı
Bencede ufak bir yasaklama yada oyundan çıkmak ile sorun çözülebilir. Bölge yada klan kanalından küfür ediyorsa o hesap bir daha konuşamaz
)
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Bu oyunda canımın istediği yerde oynamak hakkım olmalı neden yeraltı gibi bir bölgeye sıkıştırayım oyun alanımı yada neden oyundan çıkayım bunu söylemeniz şuna benziyor; İşine geliyorsa kardeş. Ne fark etti
Ayrıca Kemancının karısı yasaklanmış bile olsa hala oyunda durabiliyor değil mi ? siz yasağı sadece susma olarak veriyorsunuz oda şikayet edilecekte siz göreceksinizde...... Ayrıca yönetimisin kurucumusun bilmem ama yazıma hikaleştirme diyerek hakaret etmeni kınıyorum. Forum burası sorunlarımızı paylaşacağımız bir yer olmalı aklıma şu geldi? Acaba siz ne amaç için kullanıyorsunuz forumu ? Yani benim sorunuma çözüm aranması gerekirken veya fikir üretilmesi gerekirken kesip atmaya çalışmak üzücü. Sorunun bir parçası olmayın çözümün bir parçası olun arkadaşlar.
Bu arada yasaklıyorsun fakat 1 ıvı degil 10 ivi 20 ivi carlarıda var sonucta bir kişi yapmıyor bir kaç kişi bir olup seni takip ediyor edebildiği kadar ve genele yazıyor bir sürü şeyler simdi burda içeriklerini açıklayacak değilim siz yasaklasanız bile biliyorsunuz genelde size kufur eden biri var. Empati yapın biraz. Bir oyun için birilerinden kufur yemek ne demek oluyor altı üstü oyun yahu. Oyunu çekilir kılmak gerekmiyor mu yani. Siz buna fikir yürütün ne yapacağıma değil. Karşımda keşke oldun insanlar olsaydı akıl yerine tavsiye verebilirlerdi. Bence çok kötü bir durumdayız arkadaşlar...
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Bilmem biliyormusun ama çar isimlerinide Destek ekibine şikayet edip BAN yemesini sağlayabilirsin. Basit çözümler var diyorum oyunu bir bölgeye sıkıştır demiyorum. Sadece oyuncuyum yani hiç bir artım yok. Yazınına hakeret etmedim sadece hikaye gibi anlatıp lafı dolandıracağına direkt olarak yazabilirsin 
Destek ekibi bir yöntem, kullanılan bir yöntem fakat seviye belirli. Destek ekibi olduğu halde durum böyle. Destek değilde bir Quality Control ekibi lazım.
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Malesef hep ayni konular ve ayni tartismalar. Asim kardesim suda bir gercekki yönetim cok zayif kaldi bu isde. Küfür olayinda küfür edilen hesab susturuluyor. Malesef hesab acma sinirlamasi olmadigindan diledigince hesab acip fisildadan kisinin ismini bulup istedigi kadar küfür edile biliyor. Yasakla demissin arkadasa yasaklasa bile o 1 seviyelik cari silip yeni isimle bir car acip aninda yine küfürlerine devam edebiliyor böyle kisiler. Pekala bu nasi cözülebilir yani bu ne zamana kadar devam edecek böyle!!! Yönetim neden baska cözümler üretmiyor?? Örnegin Kick Bann gibi. Internet baglantisindaki ID Numarasina Bann atilarak cözülebilir bu olay. Yeni ID alinmasi mümkün olsada, bu islem bedava degil. Veyahut Destek ekibi icinde arastirma ekibi kurulmasi. Bu ekip bu 1 seviyelik küfür eden carin ID sini tespit edip bu kisinin asil carlarini (Yani Ana carlari) bularak bunlarin bann yemesini hatta gerekirse silinmesini saglaya bilir. Hepimizin bildigi gibi bazen birileri sapitip Bölgeden klandan Sövüyorlar. Bu kisini susmasi bazen saatler aliyor. Buna malesef tek cözüm o kisiyi yasaklamak yada o kanali kapatmak ama buna neden baska cözüm bulunmuyor?? Mesela Live Support sistemi gibi. Bu sistem yillardir cogu oyunlarda var. Bu sekilde hem sorunu olan hemen oraya basvurabilir. Bu sadece küfür icin degil mesela akce alim ve yükleme sorunlari ve oyunla her cesit sorunun sorula bilecegi bir yer olarak faliyet görecek canli yardim sitesi olacak. Bu sekilde cogu haksizliklarinda önüne gecilebilinecek. Örnegin susturma aldiniz itiraz ettiniz burdan size ilk mesaja cevap gelme olasiligi 100de 5 belki. Yani buraya ayni mesaji 4-5 kere yollucaksinizki okunsun. ikincisi ise cevap 2-3 gün sonra geliyor ve büyük ihtimal arastiriliyor. Saten özelden susturma 5 gün. Peki haksiz yere susturma alan kisiye bu sefer yönetim haksiz yere 3 gün ceza vererek haksizlik yapmis olmuyormu? yani böyle sorunlar cok var oyunda. ama malesef bunlar icin fikirler Yönetim tarafindan üretilmiyor. Vaktin olursa Son Destan diye bi oyun var onu bi indir ve uyarilari ceza seklini iyice bi arastir kardesim bak gör adamlar nasi sistem kurmus. her ince de´tay düsünülmüs. Mesela örnekler= Sagliginiz icin 15-20 dakikada bir ayaklarinizi ve kollarinizi gerdirin. Rakiplerinize saygili davraninki Saygi görün. Böyle mesajlar gibi nice mesajlar her bölge degisiminde yada oyuna girerken görmekdesin. Umarim o günleri burda IKV dede görecegiz umudu ile Saygilar Iyi oyunlar.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*