Sunucu için biraz bilgi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Sunucu için biraz bilgi
Beyler ankaya baslamayı dusunuyorum fakat sunucudakı yoğunluk player çoğunluğu felan nasıl söylermisiniz?
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Re: Sunucu için biraz bilgi
Bilen biliyor bilmeyene bildiriliyor bilmiyorsan bence bilme.

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
- EndLeeSBaTTLe
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne kadar güzel anlatıyorsun yani hayran kaLdım sana adam sana ne soruyorsa onu söyLe yada İlla cevap olsun diye yorum atma . Adam bilgi almak istiyor sen bilen biliyor diyosunDavutVideo yazdı:Bilen biliyor bilmeyene bildiriliyor bilmiyorsan bence bilme.
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Bilen bilmiyor mu ?EndLeeSBaTTLe yazdı:Ne kadar güzel anlatıyorsun yani hayran kaLdım sana adam sana ne soruyorsa onu söyLe yada İlla cevap olsun diye yorum atma . Adam bilgi almak istiyor sen bilen biliyor diyosunDavutVideo yazdı:Bilen biliyor bilmeyene bildiriliyor bilmiyorsan bence bilme.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Kardeşim , eskiden olsa hiç durma hemen Anka'ya gel derdim , ama ,robertmonte yazdı:Beyler ankaya baslamayı dusunuyorum fakat sunucudakı yoğunluk player çoğunluğu felan nasıl söylermisiniz?
Neyse sanırım ne demek istediğimi ve benden öncekilerin ne dediğini gayet iyi anlamışsındır.
Alper Tunga Öldi mu ?SoLo yazdı:Bilen bilmiyor mu ?EndLeeSBaTTLe yazdı:Ne kadar güzel anlatıyorsun yani hayran kaLdım sana adam sana ne soruyorsa onu söyLe yada İlla cevap olsun diye yorum atma . Adam bilgi almak istiyor sen bilen biliyor diyosunDavutVideo yazdı:Bilen biliyor bilmeyene bildiriliyor bilmiyorsan bence bilme.