Kemalizm yazdı:listedeki isimlerin neydeyse yarısını bile oyunda görmüyorum bence bi ara kendinizi kanıtlamalısınız
Okullar kapanınca THE LODOS OF OTTOMAN loncası haliyle pasifleşir.(Anlayana)
Biz yaptıklarımızı anlatmayı sevmeyiz... Karşımızda duracak hiç bir Lonca yok ken sen (Kendinizi kanıtlamalısınız) diyorsun...
Merak etmeyin (TARİH YAZMAYA) kaldığımız yerden devam edicez :!:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kemalizm yazdı:listedeki isimlerin neydeyse yarısını bile oyunda görmüyorum bence bi ara kendinizi kanıtlamalısınız
Biz yaptıklarımızı anlatmayı sevmeyiz... Karşımızda duracak hiç bir Lonca yok ken sen (Kendinizi kanıtlamalısınız) diyorsun...
Selamlar Karşımızda duracak hic bir lonca yok derken neyi kastettin anlamıyorum Fakat Sana verecegim en güzel cevap şu olur
TEKE TEK DE SAVAŞCIMA KARŞILIK HER HANGİ BİR SAVAŞCINIZ VARSA BURDAYIM
ER MEYDANINDA 500M İNE EM YAPABİLECEK GRUBUNUZ VARSA BURDAYIM
Selamlar Karşımızda duracak hic bir lonca yok derken neyi kastettin anlamıyorum Fakat Sana verecegim en güzel cevap şu olur
TEKE TEK DE SAVAŞCIMA KARŞILIK HER HANGİ BİR SAVAŞCINIZ VARSA BURDAYIM
ER MEYDANINDA 500M İNE EM YAPABİLECEK GRUBUNUZ VARSA BURDAYIM
LASTDRAGON yazdı:Sen hangi kapının itisin anlamadım ben orda zaten liderinize seslendim liderinizin çakalına deil
tartışma ya gebe ve küfür içerikli bir metin. Görevli arkadaşlardan bu şahısın yazdıklarını gözden geçirmelerini ve gerekeni yapacaklarından şüpemiz yoktur..
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Ferhat işin gücün forumda reklam yapmak başka birşey değil tam soplaıksın Lonca liderleri ile irtibata geç er meydanı teklifini sun Locna sayfası üzerinden polemik yapmayın
Buradada Süpermanlar Türemiş Her Tarafta Varlar İKV yide Bunlar Koruyor Herkez The Lodos Of Ottoman'a Karşı Bi Tavır Almış Gerçi Hep Varolan Bi Durumdu Yok Teke Tekte Şöyleyim Böyleyim Diyorsunuz TLOO Oyunda Yok Diyorsunuz Döndüğümüzde Hanginiz Kalıcak Bunu Çok Merak Ediyorum.
Forum üzerinde Artistligin daniskasını yapanda sizlersiniz teklif verdigimizde bunu hemen kendi yönünüze çekip özelleştirende sizsiniz Burda bir kıvraklık görüyorum ben isterseniz atmış oldugunuz yorumları ve diger konuları gözden geçirin ha ne dersiniz ? buraya atacagım son yorumdur
LASTDRAGON yazdı:Forum üzerinde Artistligin daniskasını yapanda sizlersiniz teklif verdigimizde bunu hemen kendi yönünüze çekip özelleştirende sizsiniz Burda bir kıvraklık görüyorum ben isterseniz atmış oldugunuz yorumları ve diger konuları gözden geçirin ha ne dersiniz ? buraya atacagım son yorumdur
Bilip Bilmeden Dalarsan Konuya Kotulemeye calısmasan SAygim Sonsuz Ama Hamsı gıbı ortalıga atlarsan dıyecegım tek sey var Cekememen oLabilirmi ??