GM Ler bakarmısınız ?
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
GM Ler bakarmısınız ?
Sa öncelikle Günde 4-5 defa Kenan veya Junon atmama rahmen tek düşen şey madaLya oLuyo madaLya sayısı 500 e ulastı nerdeyse ama tek ıtem yok ne kenan ıtem verıyo ne junon Sans arttırıcı aldık gene bısey yok bu nasıl bi adalet :S Saatlerimiz 1-2 item dizmek için harcıyoruz ama sonuc 0 lutfen yardım edın bu konuda..
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Re: GM Ler bakarmısınız ?
Haklısn bazılarına daha rahat düşüyor haksızlıkta burada!
Hayatabakış(Serhat)
Hayatabakış(Serhat)
- HoLLyEoLo
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Bence şans arttırıcı hiç bi işe yaramıyo.Ben şans arttırıcı olmadan şifa çarıma fundi yüzük kolye düşürdüm.Şans arttırıcı aldığım zaman çok junona girdim ama hiç bi şey düşmedi.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

Plus yokken Şifamı ful mor yaptım Fundi takıları tamamladım sımdı plus var + Sans arttırıcı var gene bısey dusmuyoHoLLyEoLo yazdı:Bence şans arttırıcı hiç bi işe yaramıyo.Ben şans arttırıcı olmadan şifa çarıma fundi yüzük kolye düşürdüm.Şans arttırıcı aldığım zaman çok junona girdim ama hiç bi şey düşmedi.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Zaten düşüreceksn plussuz ve artırıcısz oLack .d.dXxTayfunxX yazdı:Plus yokken Şifamı ful mor yaptım Fundi takıları tamamladım sımdı plus var + Sans arttırıcı var gene bısey dusmuyoHoLLyEoLo yazdı:Bence şans arttırıcı hiç bi işe yaramıyo.Ben şans arttırıcı olmadan şifa çarıma fundi yüzük kolye düşürdüm.Şans arttırıcı aldığım zaman çok junona girdim ama hiç bi şey düşmedi.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

buna katılıyorum ıtem kasarkende plussuzlara dusuyo plusu olanlara dusmuyo qqlBlackDeathl yazdı:Zaten düşüreceksn plussuz ve artırıcısz oLack .d.dXxTayfunxX yazdı:Plus yokken Şifamı ful mor yaptım Fundi takıları tamamladım sımdı plus var + Sans arttırıcı var gene bısey dusmuyoHoLLyEoLo yazdı:Bence şans arttırıcı hiç bi işe yaramıyo.Ben şans arttırıcı olmadan şifa çarıma fundi yüzük kolye düşürdüm.Şans arttırıcı aldığım zaman çok junona girdim ama hiç bi şey düşmedi.
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Inceptıon
böle oyunun....
neyse moral bozmayalım başarıya giden yolda çekilen çile kutsaldır
zihniyeti var galiba bu oyunu yapanlarda
sığınak miğrata devam inş düşürürsün başarılar...
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

seni hangi akıllı gb ye aldıJoeyJordison yazdı:Şans işi beyler ben büyücümdeki tüm setleri 1500+madalyada dizmiştim
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

ROckStarGAMES yazdı:seni hangi akıllı gb ye aldıJoeyJordison yazdı:Şans işi beyler ben büyücümdeki tüm setleri 1500+madalyada dizmiştim