Öncelikle hepinize merhaba ikv camiası. Fire loncası hepimize hayırlı olsun. Üye alımlarımız Açıktır.Üyelik başvurusu için foruma cevap yazabilirsiniz. Herhangi bir yaş sınırımız yoktur. Ama Genel olarak küçüklerden oluşulmamaktayız.
Üyeler
Firexglunar Kurucu---------Büyücü
Firexejder 2. Kurucu--------Büyücü
█████████████████████████████████████████
████████████████KURALLAR██████████████████
█████████████████████████████████████████
1-) Lonca için barış ve aile sistemi kesinlikle uygulanmalıdır uygulanacaktır.
2-) Görev yapmadık sürece görevde yardım isteyen arkadaşlarımıza kesinlikle yardım edilecektir.
3-) Oyun içi küfür ve rahatsız edici şeylerde bulunmak yasaktır.
4-) Genel olarak izinsiz bir şekilde üye almak yasaktır.
5-) Mecburi olarak ayrım yapılmayacaktır.
█Örnek Başvuru█
Savaşçı olacağım ve savaşçının giymesi gereken itemler maximum hasar ve saldırıdır. Oyunu 2 yıldır oynuyorum ve zevk için oynuyorum. Hiç bir hırsızlığım olmadı. Sizin klanınıza katılmak istiyorum
BAŞARILI!
██►Fire Lonca◄██ Genel
Re: ██►Fire Lonca◄██ Genel
Klanımız silinmiştir. Forumdan özürdilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim klanımız dağılmıştır!.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
ne çok sürdü bu LoncaGlunar yazdı:Klanımız silinmiştir. Forumdan özürdilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim klanımız dağılmıştır!.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
XxTayfunxX yazdı:ne çok sürdü bu LoncaGlunar yazdı:Klanımız silinmiştir. Forumdan özürdilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim klanımız dağılmıştır!.
kısa kestiler kanki
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
bunlarınkı daha kısa surmus nan sankıJuka yazdı:XxTayfunxX yazdı:ne çok sürdü bu LoncaGlunar yazdı:Klanımız silinmiştir. Forumdan özürdilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim klanımız dağılmıştır!.
kısa kestiler kanki
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
XxTayfunxX yazdı:bunlarınkı daha kısa surmus nan sankıJuka yazdı:XxTayfunxX yazdı:ne çok sürdü bu LoncaGlunar yazdı:Klanımız silinmiştir. Forumdan özürdilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim klanımız dağılmıştır!.
kısa kestiler kanki
Girdiğim gibi foruma hem lonca açılmış hem kapanmış

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
JoeyJordison yazdı:XxTayfunxX yazdı:bunlarınkı daha kısa surmus nan sankıJuka yazdı:XxTayfunxX yazdı:ne çok sürdü bu LoncaGlunar yazdı:Klanımız silinmiştir. Forumdan özürdilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim klanımız dağılmıştır!.
kısa kestiler kanki
Girdiğim gibi foruma hem lonca açılmış hem kapanmış
:arrow:
:arrow:XxTayfunxX yazdı:ne çok sürdü bu LoncaGlunar yazdı:Klanımız silinmiştir. Forumdan özürdilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim klanımız dağılmıştır!.
auril & DoubleLift
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
Auril yazdı::arrow::arrow:XxTayfunxX yazdı:ne çok sürdü bu LoncaGlunar yazdı:Klanımız silinmiştir. Forumdan özürdilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim klanımız dağılmıştır!.
:| :arrow: :idea: :?: :!:XxTayfunxX yazdı:Auril yazdı::arrow::arrow:XxTayfunxX yazdı:ne çok sürdü bu LoncaGlunar yazdı:Klanımız silinmiştir. Forumdan özürdilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim klanımız dağılmıştır!.
auril & DoubleLift